Влез

View Full Version : Подозрения или просто измислици

AnzaRe
03-14-2010, 09:39
Ще ви задам няколко важни въпроса,на които искам сериозни отговори.Отговаряйте на въпросите един след друг не като цяло.
1.Когато имате подозрения,че приятелката ви или приятелят ви започва да й/му омръзвате как разбирате?
2.Какво си мислите когато,не ви пише достатъчно в скайп,не ви се обажда колкото трябва,когато я попитате кога ще я видите ви отговаря с mhm или когато тя живее в друг квартал а не в града и не й се излиза към него?
3.Как се чувствате когато разберете или просто имате подозрения?

onestar
03-14-2010, 09:46
1. Няма точен отговор на това, то просто си личи. Няма го оново голямо желание да се видите, когато сте заедно се усеща по-скоро привързаност отколкото нещо повече...

2. Бих си помислила, че няма желание да се видим. Ако има чувства какво би му/й коствало да слезне до града, за да прекараме известно време заедно?

3. Изнервена.
В такива случай искам откровен разговор + равносметка на... случващото се. Сядаме и решаваме дали има смисъл да продължаваме или варианта всеки да изживее нова, по-силна тръпка, е по-добър.
(Обикновенно разговорите не завършват добре).

nIkEnCeTy_bE
03-14-2010, 09:46
А теб съм те виждала някъде във Варна.

Сега по темата:
Просто го питам директно, има ли нещо, защо така се държи, защо не пише. Просто каквито са ми подозренията, го питам, няма какво да овъртам и постоянно да се измъчвам отвътре.

AnzaRe
03-14-2010, 09:48
А теб съм те виждала някъде във Варна.
Мен?

nIkEnCeTy_bE
03-14-2010, 09:53
Да, тебе.

AnzaRe
03-14-2010, 09:53
Ем може ;]

Take_That
03-14-2010, 10:14
1.Когато имате подозрения,че приятелката ви или приятелят ви започва да й/му омръзвате как разбирате?

Не мисля, че има точен отговор на този въпрос. Просто се чувства, някак си съпостяваш преди и сега и си казваш, прбеше ето така, а сега е така, защо?! Един човек, който обича винаги разбира, когато нещата във връзката куцат и става нещо.

2.Какво си мислите когато,не ви пише достатъчно в скайп,не ви се обажда колкото трябва,когато я попитате кога ще я видите ви отговаря с mhm или когато тя живее в друг квартал а не в града и не й се излиза към него?

Мисля си, че няма желание да се видим, защото, когато има желание има и начини, когато няма желание има само оправдания.

3.Как се чувствате когато разберете или просто имате подозрения? Ако разбера, че наистина съм омръзнала, се чувствам зле, тогава бих поискала да поговоря с него на 4-ри очи и да се разберем какво ще правим от тук нататък :)

SmilezZz
03-14-2010, 10:30
То си се подразбира..Няма го желанието да се видим..Или пък е "студен" към мен
или няма време..Или пък наистина не иска да ми пише или пък да ми се обади..
Доста изнеревена..В такъв случай искам да поговорим дали има смисъл във връзката ни..Дали изобщо той все още има чувства към мен..

vas4e3to0
03-14-2010, 12:50
Просто това си личи по погледа и думите, които ми казва. Ако те са "Ох, колко ми е тъпо" или пък "Какъв хубав ден, нали?", само за да ме спре, ако говоря нещо или просто ако мълчим, то си се разбира от самосебе си. ;)
Когато не ми се обажда, се чувствам гадно, защото причината да не ми се обади сигурно е това, че съм му писнала както и за другите ти въпроси. :(
^^3.Как се чувствате когато разберете или просто имате подозрения?

Lincheto
03-14-2010, 13:11

Ами започва да се държи студено. Всеки може да усети, когато започва да писва на някого.

Започвам да си мисля точно, че си омръзваме. Задавам си прекалено много въпроси. Чудя се дали още ме обича..дали има смисъл да продължаваме и от сорта.

Много наранена.