Влез

View Full Version : Доста въпроси

BlackKeys
03-14-2010, 10:07
Аз както винаги съм с много въпроси и правя една обща тема за всичко, което искам да ви питам.

Вежди
-Какво правите, за да не се зачервяват, когато ги скубите?
-Има ли някакъв продукт, който да ги прави, така че да не са разпиляни? Чувала съм за някакви спирали за вежди, но какво представляват? Не знам дали ме разбрахте, прост някои косъмчета стърчат.

Коса
-Започнах да използвам преса и в другата ми тема нямаше много конктерти отговори, та питам пак. Искам нещо, което да ми предпазва косата от пресата, но без кристали-разбрах, че не предпазват. За някакви спрейове ми казаха,у но кои са добри? И ще е най-хубаво, ако продуктът може да се ползва на суха коса, защото ми е по-удобно сутрин да си я изправям.
-чувала съм, че лакът за косаповрежда пресата.Ако се изправя, сложа лак за коса и след 1-2-3 дена реша пак да се изправя ще стане ли нещо?
-когато се вържа имам доста неприятно стърчащи косъмчето по косато. Преди слагах пяна да ги загладя, сега лак, но кое е по-малко вредно за косата?

Sunshin3
03-14-2010, 10:18
- Моите не се зачервяват много, но понякога минавам с кубче лед. Помага. :) Или също може някакъв околоочен крем или лосион.
- Спирали или гелчета за приглаждане на вежди. Аз пробвах някакво гелче, имаше ефект, но не помня как се казва.

- Ами аз ползвам Loreal Hot Liss, но то се нанася след измиване на косата, подсушаваш леко с кърпа и нанасяш. Хубави спрейове май имаше на Гарниер и на Лореал. Също можеш да си правиш маски.
- И той е вреден, но не колкото пресата.
- И аз не знам кое е по-вредно. Просто не прекалявай.

SmilezZz
03-14-2010, 10:24
Вежди
- Или се мажа с някакъв крем,или с розова вода
- За тези спирали и аз съм чувала,но не знам много неща..То и аз се замислих да си купя един такъв

Коса
- Може да опиташ Loreal Hot Liss или имаше един на Велла..Виж и друго по магазините
- Лакът е вреден,когато се слага прекалено много..Иначе не съм чувала..
То аз преди да се изправя или преди да се накъдря си слагам малко лак..Не знам до колко е вреден..не съм забелязвала някаква промяна в косата ми
- за стърчащите коси и аз слагам пяна - по-ефектно е..

twilightHeart
03-14-2010, 10:24
Вежди

-Лед и след скубане крем. Трябва да си "подстрижеш" веждите, има спец техника. За да разбереш как виж в youtube има много клипове. А пък за спиралата- сега в ейвън има една прозрачна за вежди и мигли. Аз си я купих миналата седмица, но не съм я ползвала още. Успех!!

Neopitom3na
03-14-2010, 10:27
Аз както винаги съм с много въпроси и правя една обща тема за всичко, което искам да ви питам.

Вежди
-Какво правите, за да не се зачервяват, когато ги скубите?
кубче лед ще помогне -Има ли някакъв продукт, който да ги прави, така че да не са разпиляни? Чувала съм за някакви спирали за вежди, но какво представляват? Не знам дали ме разбрахте, прост някои косъмчета стърчат.
може да ги сресваш.. има си специални четчици, а относно тея спирали.. просто прозрачни спирали има ги навсякъде :)

Коса
-Започнах да използвам преса и в другата ми тема нямаше много конктерти отговори, та питам пак. Искам нещо, което да ми предпазва косата от пресата, но без кристали-разбрах, че не предпазват. За някакви спрейове ми казаха,у но кои са добри? И ще е най-хубаво, ако продуктът може да се ползва на суха коса, защото ми е по-удобно сутрин да си я изправям. http://www.lorealparis.ca/img/l10n/products/305x262/Sty3_1.jpg много е добро -чувала съм, че лакът за косаповрежда пресата.Ако се изправя, сложа лак за коса и след 1-2-3 дена реша пак да се изправя ще стане ли нещо? няма толкова много да ти повреди пресата :)
-когато се вържа имам доста неприятно стърчащи косъмчето по косато. Преди слагах пяна да ги загладя, сега лак, но кое е по-малко вредно за косата? може да им слагаш лак и да ги премяташ назад.. :)

in4et0yy
03-14-2010, 10:27
- И аз не знам кое е по-вредно. Просто не прекалявай.

Лакът е по-вреден :)

galu6a
03-14-2010, 11:20

Вежди
-Какво правите, за да не се зачервяват, когато ги скубите?- нищо няма как въбще да не се зачервят зависи от кожата мажи ги с някакво кремче
-Има ли някакъв продукт, който да ги прави, така че да не са разпиляни? Чувала съм за някакви спирали за вежди, но какво представляват? Не знам дали ме разбрахте, прост някои косъмчета стърчат. нее слагам им малко лак за коса

Коса
-Започнах да използвам преса и в другата ми тема нямаше много конктерти отговори, та питам пак. Искам нещо, което да ми предпазва косата от пресата, но без кристали-разбрах, че не предпазват. За някакви спрейове ми казаха,у но кои са добри? И ще е най-хубаво, ако продуктът може да се ползва на суха коса, защото ми е по-удобно сутрин да си я изправям.
-чувала съм, че лакът за косаповрежда пресата.Ако се изправя, сложа лак за коса и след 1-2-3 дена реша пак да се изправя ще стане ли нещо?
-когато се вържа имам доста неприятно стърчащи косъмчето по косато. Преди слагах пяна да ги загладя, сега лак, но кое е по-малко вредно за косата? -пяната според мен

BlackKeys
03-14-2010, 13:33
Мерси на всички писали.
Аз това Хот Лис го имам и го ползвам, но не знам колко помага. Пък и се слага на влажна коса, а на мен ми се ще на суха да може.

AraBella
03-14-2010, 13:41
-Какво правите, за да не се зачервяват, когато ги скубите?Минават се с кубче лед, това се използва също и за да не боли толкова.
-Има ли някакъв продукт, който да ги прави, така че да не са разпиляни? Чувала съм за някакви спирали за вежди, но какво представляват? Не знам дали ме разбрахте, прост някои косъмчета стърчат.
Продават се четки за вежди.Ако са ти разпиляни можеш да използваш вакса или гел.Също със стара спирала, която е празна вече върши работа.

-Започнах да използвам преса и в другата ми тема нямаше много конктерти отговори, та питам пак. Искам нещо, което да ми предпазва косата от пресата, но без кристали-разбрах, че не предпазват. За някакви спрейове ми казаха,у но кои са добри? И ще е най-хубаво, ако продуктът може да се ползва на суха коса, защото ми е по-удобно сутрин да си я изправям.чувала съм, че лакът за косаповрежда пресата.Ако се изправя, сложа лак за коса и след 1-2-3 дена реша пак да се изправя ще стане ли нещо?Мога да ти предложа термозащитен спрей.Алфапарф е хубав.
-когато се вържа имам доста неприятно стърчащи косъмчето по косато. Преди слагах пяна да ги загладя, сега лак, но кое е по-малко вредно за косата?И двете са еднакво вредни.Пробвай с някакви фибички.

heiress
03-14-2010, 18:54

Вежди
-Какво правите, за да не се зачервяват, когато ги скубите? Maжа се с крем с Невен.
Може да използваш безцветна спирала.

Коса
-Започнах да използвам преса и в другата ми тема нямаше много конктерти отговори, та питам пак. Искам нещо, което да ми предпазва косата от пресата, но без кристали-разбрах, че не предпазват. За някакви спрейове ми казаха,у но кои са добри? И ще е най-хубаво, ако продуктът може да се ползва на суха коса, защото ми е по-удобно сутрин да си я изправям. Опитай с масло от ленено семе.
-чувала съм, че лакът за коса поврежда пресата.Ако се изправя, сложа лак за коса и след 1-2-3 дена реша пак да се изправя ще стане ли нещо? Еми, вреди, но чак ък толкова не.
-когато се вържа имам доста неприятно стърчащи косъмчето по косато. Преди слагах пяна да ги загладя, сега лак, но кое е по-малко вредно за косата? И двете са еднакво вредни.

tanchu
03-14-2010, 19:01
Като гледам са ти отговорили на въпросите,аз ще кажа относно веждите да не са разпиляни..аз си пръскам на показалеца (на върха) малко лак за коса и после заглаждам веждите и не мърдат и не са разпилени :-D

insane7
03-14-2010, 19:48
Лично фризьорката ми ми каза, че лака е много по-вреден от пяната и пяната даже не била вредна. Също тя ми препоръча едно такова спрейче, което се пръска преди да си изправиш косата. Не знам точно как се казва. Май нещо такова беше /съжалявам не можах да намеря друга снимка/, но каза, че помагало много. (http://www.justbeautyproducts.com/images/APHydraTexHeatProt150_lg.jpg) Може да се консултираш с фризьора си. Иначе аз си ползвам маска за коса Лорис и от скоро започнах тривитаминол и има ефект. :)

neeDaBosS
04-24-2010, 06:33
Вежди - просто ги мажи с кремче.

Коса - кристали! От личен опит знам,че помагат. :grin:

ledenakrasota
04-24-2010, 09:09
За веждите:преди скубане си почисти хубаво кожата и я мини с лед.Така няма да те боли и няма да се зачервява при скубане. :)