View Full Version : Трева
Africa11
03-14-2010, 15:23
Преди 2 седмици си направихме купон понапихме се малко.. :oops: и пушихме трева :) но сега наще искат да ми правят кръвен тест за наркотици има ли начин да се изчистя за 2-3 седмици
Ае вие нормални ли сте,ше си докарате някой проблем на мозъка.
и се пише УУУУУУрина,бати неграмотните :x :? :? :? :?
Africa11
03-14-2010, 16:51
намери си чиста орина.. аз вчера пуших и имах 1 вид парализа и ще я чувствам очаквам скоро да ми мине т'ва щото ту усещам ту не .. :Х :-oЩе ми правят кръвен тест не ми трябва урина :(
еми да не си пушил.. няма как да се отървеш, сам си си виновен сорка пич :)
dan40123
03-14-2010, 17:03
злее... първо, нз на колко си ама щом ваще искат да ти правят тест значи не си много голям. второ, за 3 седмици организма ти трябва да е напълно чист от тея треви, а ако не е- значи нещо не е както трябва. и като си пушил ваще откъде знаят?? :shock: :lol:
WaterLilly
03-14-2010, 17:51
и се пише УУУУУУрина,бати неграмотните :x :? :? :? :?
Какво очакваш, наркоманчета.
hiphopy0
03-14-2010, 18:23
Яж повече сладко
повече шоколад той поизчиства кръвта
ама за 2 3 седмици май няма начин да са изчистиш
то по кръвта тхц седи дълго.. няколко месеца май :D :D
Callisto
03-14-2010, 19:30
Защо просто не признаеш на родителите си? Винаги е по-добре сам да им признаеш, от колкото да разберат от някой друг (теста)! Докажи, че могат да ти имат поне 1% доверие като си признаеш, вместо да не го направиш и повече да ти нямат доверие.
Аз 1 съм пушила трева и си признах на наще...всъщност аз винаги вси1ко им казвам и те са станали адски разбрани хора. Имат ми доверие. Казах им за тревата и те : как беше....бла бла бла... :D После ми признаха, че и те са пушили някога и така.
FiRe_LaDy
03-14-2010, 20:35
Би трябвало да си изчистен/а вече и споко.Каквото стане.И да го мислиш и да не го мислиш .. нищо няма да промениш.Ако не си чист/а и теста е положителен - признаваш и си търпиш последствията.
П.П. И ваще как така точно сега решиха да ти правят тест за наркотици?Що не им предложиш да ти вземат тест,който се прави вкъщи?Така хем урината се прочиства по-бързо (и вече сигурно няма и следа в нея от това,че си пушил/а) и хем няма да береш срам пред сестрите в болницата докато ти вземат кръв.
Защо просто не признаеш на родителите си? Винаги е по-добре сам да им признаеш, от колкото да разберат от някой друг (теста)! Докажи, че могат да ти имат поне 1% доверие като си признаеш, вместо да не го направиш и повече да ти нямат доверие.
Аз 1 съм пушила трева и си признах на наще...всъщност аз винаги вси1ко им казвам и те са станали адски разбрани хора. Имат ми доверие. Казах им за тревата и те : как беше....бла бла бла... :D После ми признаха, че и те са пушили някога и така.
най-добре си признай... поне ще го чуят от теб и може да ти се размине поне малко :D
Callisto
03-14-2010, 21:32
Би трябвало да си изчистен/а вече и споко.Каквото стане.И да го мислиш и да не го мислиш .. нищо няма да промениш.Ако не си чист/а и теста е положителен - признаваш и си търпиш последствията.
П.П. И ваще как така точно сега решиха да ти правят тест за наркотици?Що не им предложиш да ти вземат тест,който се прави вкъщи?Така хем урината се прочиства по-бързо (и вече сигурно няма и следа в нея от това,че си пушил/а) и хем няма да береш срам пред сестрите в болницата докато ти вземат кръв.
Да наистина! Директорката ми така купуваше домашни тестове за синовете си и редовно си ги проверяваше. :D Продават се във всяка аптека и не са кой знае колко скъпи.
намери си чиста орина.. аз вчера пуших и имах 1 вид парализа и ще я чувствам очаквам скоро да ми мине т'ва щото ту усещам ту не .. :Х :-oЩе ми правят кръвен тест не ми трябва урина :(
Ми намери си чеиста кръв ... :D
По темата ... тфа да ти е за урок да не пушищ тия боклуции :grin:
nymphadora
03-15-2010, 06:18
стискай се и откажи да пишкаш! :lol: :lol:
cherinka
03-15-2010, 10:39
Кръвните тестове са с по-голяма точност от урнните такива.
С тях се установява наличието и количеството остатък от наркотика.
Към един месец трябва да си се изчистил.
Сладкото не помага много много, но пробвай да го комбинираш с литър-два вода дневно:)
Какво количество ще ти открият чрез този кръвен тест си зависи колко си пушил, зависи от метаболизма ти, и за да се пречистиш по-бързо яж некви здравословни храни,а-у,подсили си метаболизма, туй-онуй и така;)
Лично аз мисля,че трябва наистина да кажеш истината на родителите си отколкото да се опитваш да заличиш всички доказателства за тази своя грешка.На твоите родители много повече ще ти се огорчят и разсърдят ако разберат от теста или от някой друг за това отколкото ти да им го кажеш лично. Не трябва да те плаши тяхната риакция. Все пак нормално е в началото малко да ти се ядосат и да те наказат но ще го направят с добри чувства,защото много те обичат и не искаш да тръгнеш по грешния път. Твоите родители не са чудовища че да се страхуваш и те са били млади и са вършали глупости напълно ще те разберат и влязат в положението,но за сметка на това ще бъдат по бдителни което е нормално. Не искам да те обвинявам ама защо за бога взе трева.Ето така се започва наркоманията от малко че ппосле няма оправия.В никакъв случай не те съдя,защото всеки допуска грешки.
obi4am da py6a ahghgaha :grin: :grin: :grin: :grin:
и кво толкоз като разберат .. бахти страхливите сте .. като ви е страх не пушете :?