View Full Version : Височина
Момичета интересно ми е според вас до колко см. височина момичетата могат да носят токчета, смисъл да е 180 и да си сложи едни 10 см токчета ?Та ..според вас? : P
Еми няма определена височина. Друг е въпроса, че ако момичето е 1.80 ще стои грозно, особено ако заобикалящите я са доста по - ниски от нея. Не знам...
Аз съм 1.72 и си нося по 8 - 10 см, но на мен и приятелките ми са високи, не ми е проблем..
ами на мен лично ми харесват повече високи момичета с токчета,отколкото ниски и набитички ,а инъче 180 си е доста височко ,но ако ще се чувства момичето по-добре на висок ток няма нищо лошо да носи токчета :)
Еми няма определена височина. Друг е въпроса, че ако момичето е 1.80 ще стои грозно, особено ако заобикалящите я са доста по - ниски от нея. Не знам...
Аз съм 1.72 и си нося по 8 - 10 см, но на мен и приятелките ми са високи, не ми е проблем..
съгласна съм с теб
iLoveChocolate
03-14-2010, 15:51
аз съм малко по-височка от Goddess и носа малко по-височки токчета имам и от 8,9 до 12 см. за мен няма нищо по-хубаво и секси от високо момиче с дълги крака на токчета. не зависи толкова от височината,колкото от телослужението според мен. ако си някакъв пълен няма да е мн хубаво да си на тънки токчета примерно.
Lillyann
03-14-2010, 15:59
Страшно много харесвам високи токчета, но съм 175 и не нося.. Иначе примерно на моделите страшно хубаво им стои.. дълги крака и токчета :smt007 но пък повечето ми приятелки са по-ниски и ще изглежда смешно.. в смисъл не е за всеки ден.Примерно на бала си съм решила, че ще съм с токчета. Общо взето си зависи от предпочитанията.
babylove
03-14-2010, 16:01
Предполагам, че зависи от това кои са приятелите на момичето. Примерно, ако момичето е 180 и носи 10см токчета, а приятелките и са по 160 , а приятелите по 170-180 няма да стой много добре. Но ако приятелите и са над 180, а приятелките колкото нея, няма лошо. :P
П.С. А да попитам - до колко години едно момиче расте на височина? Някой ако може да ми отговори :). Вмъквам се в тази тема за да не правя нова тема, защото ще е малко безсмислено. :)
giveupbitch
03-14-2010, 16:07
ами, мискля,че ако едно високо момиче има хубаво тяло, със токчета стои много хубаво.
а,да и аз искам да питам до колко години расте г/д едно момиче? Защото на мен майка ми ми каза,че тя растяла до 8ми клас и повече не пораснтала О.О
ама то зависи от човека,предполагам..
Да, абсолютно се съгласявам, че и телосложението е от огромно значение. :)
А на въпроса до колко години се развиват момичетата - по принцип до 21. За височината си е относително...и от ген и от много неща.
mOBSCENE
03-14-2010, 16:47
същото ;д
Аз нямам нищо против токчетата и всеки сам си решава с какво да ходи. но в случай, когато си в компания на ниски хора, малко грозно ще стои - 1.80 момиче с 10см. токче = 1.90см, а до нея момичета/момчета около 1.50/1.60/1.70.
Наистина, когато си висока 1.90 на токчета и си в компания да стърчиш над всички е смешно. Според мен до 1.72 можеш да си носиш свободно високи токчета ..!
:grin:
roshlichka
03-14-2010, 17:13
Аз съм 1.68 и имам 5см токчета които ги нося от време на време макар че пак стърча над приятелите ми.. те някви тапишони по 160-165 :D амм какво да се направи.. сего ми се иска да си взема -78см токчета обаче незнам.. много се колебая..
titinkaa
03-14-2010, 17:31
Аз съм1.78см висока и до сега токче повече от 5см не съм слагала на крака си,но ми харесва високи момичета с токчета,мисля скоро да си купя някви такива http://paolobotticelli.info/product/64/3h-9130.html или http://paolobotticelli.info/product/771/22j-10271.html говоря за токче,не за тея обувки,макар че първите ми харесват и вторите не са лоши ама аз не обичам такива отворени отпред :-)
beautifully2000
03-14-2010, 17:59
Ммм .. аз съм 1.69 по принцип знам че момиче може да е високо до 1,76-77 и да носи токчета но сега като гледам има много ниски както момичета така и момчета .. но това не ме притеснява аз си нося токчета защото все пак аз не съм виновна че другие са ниски за да се съобразявам с тях .. :-) :-)
Аз съм 175 см. и имам доста дълги крака ... много добре ми стоят токчета, но най - добрата ми приятелка и 165 някъде и стои супер смешно като вървим една до друга ... пък и съм на 14 и повечето момчета са по - ниски и става още по - зле, ако сложа и токчета ... затова избягвам да нося ... а и маратонките са ми доста по - удобни :D ... да живеят маратонките !!! :grin:
Aз съм 170 и искам да си взема токчета,ама всички около мен са или по-ниски от мен (повечето) или колкото мен.Доста се колебая дали да си купя или не,майка ми вика кво съм им виновна на другите,че са ниски..ама не знам де сигурно ще си купя :D
е и аз да кажа :D аз пък съм 173 и нося много рядко (8см) ,чуствам се някак си много висока ;dd
giveupbitch
03-15-2010, 08:29
аз съм 1.67 някъде и мисля д аси взема някакви високи обувки,ама не за всеки ден,ми като има повод някакъв. Имам само на платформа и ги нося само,когато пея 8-) Ама не знам как ще се оправя с високите токчета :lol:
съгласна съм с теб
и аз :)
sunshine955
03-15-2010, 11:00
ами, мискля,че ако едно високо момиче има хубаво тяло, със токчета стои много хубаво.
а,да и аз искам да питам до колко години расте г/д едно момиче? Защото на мен майка ми ми каза,че тя растяла до 8ми клас и повече не пораснтала О.О
при всеки е различно .. майка ми е разтяла до 8ми клас а баща ми е пораснал след 8ми .. преди това е бил дребничък .. а сега е 1.80 :) индивидуално е ..
LaffyTaffy
03-15-2010, 11:08
Страшно много харесвам високи токчета, но съм 175 и не нося.. Иначе примерно на моделите страшно хубаво им стои.. дълги крака и токчета :smt007 но пък повечето ми приятелки са по-ниски и ще изглежда смешно.. в смисъл не е за всеки ден.Примерно на бала си съм решила, че ще съм с токчета. Общо взето си зависи от предпочитанията.
И аз съм така.
LaffyTaffy
03-15-2010, 11:11
при всеки е различно .. майка ми е разтяла до 8ми клас а баща ми е пораснал след 8ми .. преди това е бил дребничък .. а сега е 1.80 :) индивидуално е ..
Попринцип момчетата израстват по-късно от момичетата, но има и изключения.
lusytooo
03-15-2010, 13:38
ами аз съм 1.75 и най високите ми токчета са 6 см,много се харесвам с токове много са ми удобни но за жалост рядко нося, доста се влиая от хорското мнение :x :x направо се дразня на себе си но какво да правя, решила съм на диско като утида сегаа да си ги обуя пък който не ме харесва..едно бих му казала майната му :D
ами аз съм 1.75 и най високите ми токчета са 6 см,много се харесвам с токове много са ми удобни но за жалост рядко нося, доста се влиая от хорското мнение :x :x направо се дразня на себе си но какво да правя, решила съм на диско като утида сегаа да си ги обуя пък който не ме харесва..едно бих му казала майната му :D
Според мен най - важното е ти да се харесваш и да ти е удобно. Щом искаш да носиш - носи. Кой каквото иска да си казва.
vercheto
03-16-2010, 12:01
Аз съм 175 см. и имам доста дълги крака ... много добре ми стоят токчета, ..... пък и съм на 14 и повечето момчета са по - ниски и става още по - зле, ако сложа и токчета ... затова избягвам да нося ... а и маратонките са ми доста по - удобни :D ... да живеят маратонките !!! :grin:
и аз съм 1,75 и попринцип нося ниски обувки, защото хората около мен са по-ниски и не се чувставам удобно :) иначе искам и много харесвам токчета :-)
Аз съм 1.72
Идеалният ръст за момиче. Сигурно си много сладка <3