Влез

View Full Version : Щампа върху тениска Варна

just_bg
03-14-2010, 15:38
Къде във Варна мога да си поръчам да ми щамповат тениска със снимка по мой избор. Не ми предлагайте сайтове от рода на Портокал и темподобни :)

liim0nka
03-14-2010, 15:44
От червения тръгваш нагоре(посока болницата), вървиш от дясната страна на булеварда.На първия светофар(едва ли разбра за кой говоря :D -този, който е точно първия след голямото кръстовище на червения,там е вегата и т.б.) има един магазин gin tonic , до него има едно студио, ще те излъжда как се казва.Прозорците се зеленикави, има едно като плакат как предлагат-снимки на балони часовници, чаши и всякакви :). струват 15 лева.

just_bg
03-14-2010, 15:57
15 с тениската или ти трябва да си занесеш?
Може ли да видиш предварително как ще изглежда тениската и след колко време ти е готова поръчката?

liim0nka
03-14-2010, 18:18
15 с тениската или ти трябва да си занесеш?
Може ли да видиш предварително как ще изглежда тениската и след колко време ти е готова поръчката?
предполагам, че не си носиш тениската..би трябвало те да ти я дават.Най-вероятно се вижда, но не знам след колко е готова.

vankopicha
04-01-2010, 05:45
вwww.fujifilm.bg
Това е сайта им, можеш да поръчваш и през него

viksit0y
04-01-2010, 06:25
В Пикадили Младост миналата година си занесох бяла тениска и една щампка на флашка и на другия ден е готова. Мисля, че струваше 15 лв.