Влез

View Full Version : Възможно ли е да се случи?

Heidy
03-14-2010, 21:23
Ако след секс, момчето се изпразни извън момичето, но след това отново правят секс, има ли възможност част от спермата да остане по пениса (въпреки, че го е почистил) и при втория акт да .. хм, стане беля?

netmon
03-14-2010, 21:26
Попринцип няма как да стане ,но все пак както казваха Иван и Андрей от сблъсък "Нема невъзможни неща".Какво значи добре почистен - облизан ли треа значи това :D ще ме разбиете.Най-добре едно бързо и леко душче между двата акта :)

Heidy
03-14-2010, 21:47
Ем, не само със облизване, както се изрази. То душче, душче, ама като не ти е точно до душчето в момента и се случват други неща. Въпрост е, че партньорът ми е по-опитен от мен и аз го попитах дали е възможно, но той ми отговори, че не, и че не му се е случвало досега и ме успокои. Все пак си имам едно на ум и ми е някакво притеснено оттогава..

Valento
03-14-2010, 23:05
След изпразването винаги остава малко сперма по каналите ... и има малка вероятност при 2рия път да пусне нещо в тебе , за жалост :(

YouDontKnowMe
03-14-2010, 23:20
Ако отиде до тоалетната след това, има голям шанс плувците да измрат, защото урината им действа като Доместос на бактерийките :D Но има шанс и да останат някои жизнени. Винаги има шанс.

gir
03-15-2010, 03:28
Ако след секс, момчето се изпразни извън момичето, но след това отново правят секс, има ли възможност част от спермата да остане по пениса (въпреки, че го е почистил) и при втория акт да .. хм, стане беля?

Остават малко, но даже и да попаднат у тебе, киселинността на вагината ги избива. А и не всеки ден може да се забременее. Така че, шансът е , да речем, 5 % . На 100, най-много 5 да забременеят от такава случка.

Lorrie
03-15-2010, 06:46
Ползвайте презерваиви, бре хора... или противозачатъчни. Едно левче за три кондома или 15 за цял месец с противозачатъчни - и ви е мирна главата :)

Успех и дано не сте вързали нещо...

dimitar_ak
03-15-2010, 07:45
Това го запомнете като ненарушим закон. Повтаряте ли акта, 2-ят път с презерватив. Изключения са възможни само ако момичето е на таблетки.

STUFFF
03-15-2010, 12:54
Има и то много голяма вероятност

yuyuto
03-15-2010, 13:20
Абе просто слагайте капути, какво е това? Не си спестяваш само нежелана бременост, ами и куп венерически болести, обриви и тем подобни... Вярно е, че казват, че кефа без презарватив бил по-голям, ама кефа като станеш баща на 17 по-голям ли е? :D :D

Heidy
03-15-2010, 13:25
Знам, че контрацептивите ала бала, ала бала. Еми не искам. Не смятам, че това е естествено някаква гума да ти се пречка там.. + това вярвам на партньора си и нямам проблем с притеснения за болести и т.н. Ако случайно се появи възпаление или нещо друго - ей го де лекаря. В случая просто имам запитване и не е нужно да изнасяте лекции какво трябва и не трябва да правя, при положение, че знам и избора дали ще го правя е мой. И да дадете мнение как да правя секс, излишно е. Не мисля, че е трудно да изкажете мнение само по дадения въпрос.

Emilen
03-15-2010, 13:44
Малко вероятно, но възможно.
Какво означава "почистил"? Понеже думата не е "измил", предполагам, че се подразбира "изтрил" с нещо. Ако е ползвана мокра, особено дезинфекционна кърпичка, резултатът е близък до измиването. Основният риск все пак остава каналът, където могат да се се крият доста "бойци"-сперматозоиди. Има и немалко момичета, които са забременели от тези "малко проценти вероятност".
Според мен, в тази ситуация рискът е по-голям, отколкото от първия път и предякулационната течност. Обяснявам защо. В този случай каналът вече е напълнен с концентрирани сперматозоиди, които могат лесно да бъдат изтласкани напред при възбудата. Особен риск е, ако това се случи, когато проникването е дълбоко и пенисът е близо до шийката на матката, както и ако няколкото нежелани капки се отделят върху нея. Факт е, че повечето нежелани забременявания се случват след повтаряне на акта.
Дано не съм ти засилил притесненията много, но просто реалността е такава. Кой ден след менструацията се случи? От това пак зависи степента на риска, макар че и тук са само вероятности, защото има изключения от правилата.
Затова предлагат уриниране като предпазна мярка и определено има смисъл.

Heidy
03-15-2010, 14:42
Почти месец след цикъла ми :/ Закъснението му не ми е притеснение, защото въпреки, че го имам повече от година, постоянно ми закъснява и понякога пропуска месеци.
"В този случай каналът вече е напълнен с концентрирани сперматозоиди, които могат лесно да бъдат изтласкани напред при възбудата." - въпросче към това изказване, има ли някакво значение кога след първия е започнал вторият акт?
Иначе благодаря за реалистичното изказване :)

Emilen
03-15-2010, 14:52
Въпреки че тук често се изказват мнения за "краткия живот" на сперматозоидите, абсолютно сигурно е, че могат да оцелеят по път към "целта" до 48 часа след еякулацията. Оттук отговорът ми е, че няма значение. И след 5 часа да е, пак може да стане грешка.
По принцип при редовен цикъл, 5 дни преди и 5 дни след първия ден на течението се считат за дни с минимален риск. Което, обаче, в никакъв случай не означава, че в тези дни не може да се забременее. Вече писахме в една от темите, че се случва, макар и рядко, овулацията на единия яйчник да съвпадне с менструацията на другия. В този случай се получва... ясно какво.
На колко си години?

Heidy
03-15-2010, 15:04
На 16 съм.

Alex4o0o
03-15-2010, 15:17
еи начи ше се научите ама ще е късно :D

http://prikachi.com/files/1436955y.jpg

Heidy
03-15-2010, 15:37
Ако исках да взимам контрацептиви, определено щеше да е нещо по-сигурно от презервативите. Сексът е доставяне на взаимно удоволствие. И мисля, че много момчета ще потвърдят, че с презерватив и без разликата е корена. Искам и приятелят ми да изпитва хубавите чувства, които и аз. Така, че много ми е тъпо като ми навират едва ли не в очите тея презервативи. Ем, не са само те решението или пък са задължителни
.