Влез

View Full Version : Ще може ли да се преместя в друга паралелка

fireblader2
03-15-2010, 11:59
значи искам да се преместя в друга паралелка , в момента сам в 9 клас математика и информациони пак искам да се преместя в български и история догодина ще трябва ли да държа некви изпети ???

ThroughStruggle
03-15-2010, 13:01
Откъде да знам, бе. Отиди в дирекцията и питай. Всяко училище има различна политика.

Аман от урунгели.

danibebi
03-15-2010, 13:45
:lol: :lol: Е ние как да знаем? Попитай учителите или директора,те би трябвало да знаят ;)

Neftochimic
03-15-2010, 15:16
ти класна нямаш ли, директорка, а у?

anna93
03-15-2010, 15:26
Доколкото знам би трябвало да държиш изпити, но кои предмети - не знам. Както казаха по - горе питай класната, която ще може да те ориентира. Ако няма точна информация, тогава отиди до съоветното даскало (ако е друго).

L0ST
03-15-2010, 15:27
Ти си луд бе..

Ами разбира се, че ще трябва да държиш изпити, ако изобщо приемат такива премествания.

nIkEnCeTy_bE
03-15-2010, 19:13
Най вероятно ще държиш изпит по чуждия език. Зависи от гимназията и правилата, но мисля че може да се преместиш. Стига и да има място.

slavito007
03-16-2010, 05:33
Ами логично е да трябва да минеш през изпити по бел и история. Ако е възможно прехвърлянето в паралелки. Една приятелка преди време се премести от езиковата в нашия град в езикова в друг град и й беше нужна само отлична оценка по английски.

koookzy
05-12-2010, 21:35
А един тъпичък въпрос : Възможно ли е да се преместя от МГ-то в нашия град да речем в МГ-то в друг град и задължително ли е да чакам изпитите в края на седми клас ( сега съм шести) ?

uBuTo
05-13-2010, 10:36
Ми можеш, ама ти трябва съгласие от родител! :)

TykaSePisheNick
05-13-2010, 10:36
значи искам да се преместя в друга паралелка , в момента сам в 9 клас математика и информациони пак искам да се преместя в български и история догодина ще трябва ли да държа некви изпети ???

Стой си в математиката, по-добре..

SmilezZz
05-13-2010, 12:02
Стой си в математиката, по-добре.. български е написано правилно..Не виждам къде е грешката..

Та към въпроса:
Ми предполагам,че ще трябва да държиш изпити и ако имат място ще те приемат..Но най-добре е да попиташ директора на училището

TykaSePisheNick
05-13-2010, 12:05
Стой си в математиката, по-добре.. български е написано правилно..Не виждам къде е грешката..

Та към въпроса:
Ми предполагам,че ще трябва да държиш изпити и ако имат място ще те приемат..Но най-добре е да попиташ директора на училището

Да, бе..То и изпети е правилно написано.Може и да е сам в 9 клас, ама едва ли ;/

SmilezZz
05-13-2010, 12:37
Да, бе..То и изпети е правилно написано.Може и да е сам в 9 клас, ама едва ли ;/ Е,да - изпИти не е правилно..Но може и аз да греша за "български" - но не мога да открия грешката

kotetokateto
05-13-2010, 12:54
Да, бе..То и изпети е правилно написано.Може и да е сам в 9 клас, ама едва ли ;/ Е,да - изпИти не е правилно..Но може и аз да греша за "български" - но не мога да открия грешката

Не схващаш ли :D
български+изпЕти ,, прави елементарни грешки, пък български ще ми учи :D

SmilezZz
05-13-2010, 12:57

български+изпЕти ,, прави елементарни грешки, пък български ще ми учи :DОле,чесно :oops:
Вече схванах :lol: ..Наистина остани в тази паралелка

kotetokateto
05-13-2010, 13:03

български+изпЕти ,, прави елементарни грешки, пък български ще ми учи :DОле,чесно :oops:
Вече схванах :lol: ..Наистина остани в тази паралелка

=; +1 :D