Влез

View Full Version : Голям Проблем

loko1
03-15-2010, 13:28
С приятелката ми правим секс 2 -3 пъти в седмицата :) 30 мин не стигат,да свърша , :постоянно съм нервен треперя и се потя- земах някакво лекарство „Сибутрамин„ вредят ли кажете ми нещо повече от каде може да ги купува :) а това не е ли наркотик :shock:

yuyuto
03-15-2010, 14:22
Ох, не знам, не съм го чувала, но не може ли нещата да си станат по естествения начин, защо толкова се притеснявате, момчета, дали ще задържите или не?? Нормално е в началото да не се справяте и мисля, че ни е ясно на нас момичетата и не бихме ви критикували (разбира се, има и такива безмозъчни наконтени индивиди, които биха ви нападнали, но вие сте си виновни като ходите по такива кухи лейки).

П.П. Авторката, не знам, може би някой тук ще даде по-точна информация за хапчето, но ти въпреки това кажи на приятеля си, че е излишно, да не си го причинява и демонстрирай подкрепа, трябва да ти има доверие.

Emilen
03-15-2010, 14:45
Трови се без да мисли, това мога да ти кажа.
Лекарството sibutramine е дадено по описание като анорексигенно. Странични ефекти, които са възможни: анорексия, тахикардия, главоболие, сърцебиене... да не изброявам, че са много. Отучвай го, че кой знае какво може да стане!

gir
03-15-2010, 15:21
Ох, не знам, не съм го чувала, но не може ли нещата да си станат по естествения начин, защо толкова се притеснявате, момчета, дали ще задържите или не?? Нормално е в началото да не се справяте и мисля, че ни е ясно на нас момичетата и не бихме ви критикували (разбира се, има и такива безмозъчни наконтени индивиди, които биха ви нападнали, но вие сте си виновни като ходите по такива кухи лейки).

П.П. Авторката, не знам, може би някой тук ще даде по-точна информация за хапчето, но ти въпреки това кажи на приятеля си, че е излишно, да не си го причинява и демонстрирай подкрепа, трябва да ти има доверие.

Абе хората ходят с каквото има. Понякога им се случва и "куха лейка"...Ама пък и да не надценяваме момчетата. Повечето също не са изпълнени със знания и светли стремежи...Общо взето каквито са повечето момичета, такива са и повечето момчета. Умът и простотията нямат пол.

art
03-15-2010, 15:25
http://mail.bda.bg/bdias/37137s.pdf
Ето какво намерих.Дано да ти е от полза.Макар че честно казано мисля , че можеда става въпрос за друго хапче. :)

loko1
03-15-2010, 19:12
http://mail.bda.bg/bdias/37137s.pdf
Ето какво намерих.Дано да ти е от полза.Макар че честно казано мисля , че можеда става въпрос за друго хапче. :)Те са лошото е че употребява алкохол