View Full Version : Голям Проблем
С приятелката ми правим секс 2 -3 пъти в седмицата :) 30 мин не стигат,да свърша , :постоянно съм нервен треперя и се потя- земах някакво лекарство „Сибутрамин„ вредят ли кажете ми нещо повече от каде може да ги купува :) а това не е ли наркотик :shock:
Ох, не знам, не съм го чувала, но не може ли нещата да си станат по естествения начин, защо толкова се притеснявате, момчета, дали ще задържите или не?? Нормално е в началото да не се справяте и мисля, че ни е ясно на нас момичетата и не бихме ви критикували (разбира се, има и такива безмозъчни наконтени индивиди, които биха ви нападнали, но вие сте си виновни като ходите по такива кухи лейки).
П.П. Авторката, не знам, може би някой тук ще даде по-точна информация за хапчето, но ти въпреки това кажи на приятеля си, че е излишно, да не си го причинява и демонстрирай подкрепа, трябва да ти има доверие.
Трови се без да мисли, това мога да ти кажа.
Лекарството sibutramine е дадено по описание като анорексигенно. Странични ефекти, които са възможни: анорексия, тахикардия, главоболие, сърцебиене... да не изброявам, че са много. Отучвай го, че кой знае какво може да стане!
Ох, не знам, не съм го чувала, но не може ли нещата да си станат по естествения начин, защо толкова се притеснявате, момчета, дали ще задържите или не?? Нормално е в началото да не се справяте и мисля, че ни е ясно на нас момичетата и не бихме ви критикували (разбира се, има и такива безмозъчни наконтени индивиди, които биха ви нападнали, но вие сте си виновни като ходите по такива кухи лейки).
П.П. Авторката, не знам, може би някой тук ще даде по-точна информация за хапчето, но ти въпреки това кажи на приятеля си, че е излишно, да не си го причинява и демонстрирай подкрепа, трябва да ти има доверие.
Абе хората ходят с каквото има. Понякога им се случва и "куха лейка"...Ама пък и да не надценяваме момчетата. Повечето също не са изпълнени със знания и светли стремежи...Общо взето каквито са повечето момичета, такива са и повечето момчета. Умът и простотията нямат пол.
http://mail.bda.bg/bdias/37137s.pdf
Ето какво намерих.Дано да ти е от полза.Макар че честно казано мисля , че можеда става въпрос за друго хапче. :)
http://mail.bda.bg/bdias/37137s.pdf
Ето какво намерих.Дано да ти е от полза.Макар че честно казано мисля , че можеда става въпрос за друго хапче. :)Те са лошото е че употребява алкохол