PDA

View Full Version : Различното при девствените?

sweetprinces49
03-15-2010, 13:39
Здравейте...
Моят въпрос е малкоооо тъпичък :Д Значи гаджето ми иска да го направим (не, че аз не искам) Но малко се дърпам, защото съм девствена иии ме е страх. Смисъллл предполагам той знае какво трябва да направи :-D Но аз почти нищо не знам за секса :-D :-D :-D (са предполагам ще се изсипят куп мнения от сорта на "като не знаеш на къде си тръгнала", но винаги има първи път така, че...) Та какво е по "специфичното", когато правиш секс за първи път?
Чувала съм, че трябва да се разкъса девствената ципа и че по-лесно става, като те "лиже" :? :? :? звучи ужасно...
И да въпроса ми е какво е по-специфичното?
Надявам се да сте ме разбрали и моля ви се без подигравки.

Heidy
03-15-2010, 13:59
Може би най-специфичното е, че това е нещо напълно непознато за всеки човек. Супер индивидуално е, също. Колкото и да четеш какво трябва да правиш и т.н., понякога нищо не може да ти помогне да се подготвиш истински. Най-важната нагласа, с която трябва да го направиш е, че това е Човекът. Всичко друго си идва на мястото, когато му стане времето, така или иначе ако на партньора ти не му е за първи път, той ще те насочва. При първият път го има страхът при проникването. Много лошо наистина, защото много момичета се спичат, мислят, че ще боли много и т.н. За всеки е различно. При мен си боля доста, но въпреки това не съжелявах нито тогава, нито сега. След това при редовния секс просто изчезва страхът и притеснението и затова ти е по-спокойно и не си напрегнат.
Но ти предлагам да си опичаш акъла, да помислиш дали наистина искаш да го направиш и ако си решила - не се тревожи за нищо ( макар, че тези от думи наистина няма полза).
Общо взето специфичното трябва да откриеш за себе си, защото никой не може да ти каже какъв ще ти е първият път и после как ще е нататък с другите. Така, че като си готова, пробвай и ще видиш сама :)

sweetprinces49
03-15-2010, 14:10
Еми не съм точно сигурна дали това е човекът. Смисъл ходим от скоро и аз наистина съм влюбена в него, но той в мен не знам...
И сега примерно бих си променила решението от това дали да го направя или не с него, но когато сме заедно мисля по съвсем различен начин...
Иначе благодаря ти много :)
Ако някой може да допълни още нещо...?

Jessie
03-15-2010, 14:14
При мен първият път нямаше кръв, но то това е по други причини.

За първия път трябва да си абсолютно сигурна, че го искаш, да се отпуснеш максимално и да се оставиш "по течението". :)

sweetprinces49
03-15-2010, 14:21
Ок, а я ми кажете това за "лизането", вярно ли е? Щот ми звучи наистина гнусно...

sweetprinces49
03-15-2010, 14:24
на 16 съм :D

Heidy
03-15-2010, 14:26
Ако мислиш, че девствеността ти е ценен дар, който трябва да пазиш за Точният - изчакай. Явно не ти е все тая с кой ще е, затова ще те посъветвам нещо, което щом си казах на мен, нямах проблеми. Аз не бях влюбена в приятеля си. Ходехме достатъчно дълго време, за да не каже никой, че съм лапенце или курвичка дет пуска на всяка щръкнала пръчка, макар че слабо ме вълнува какво мислят другите.
Веднъж се бях замислила, не дали Той е точният човек или не, защото и досега не мога да реша, но все пак се попитах дали бих съжалявала след като го направя и открих, че той е толкова добър и мил с мен, че дори да самото усещане да не е приятно, той би го направил такова и не бих си помислила, че съм сгрешила с него. Може и да има някой по-подходящ, но не ме и интересува. Радвам се, че беше с него и толкова. А иначе лично с него съм изпитвала това което описа, че когато си с него се чувстваш по друг начин. Така или иначе, щом ти се прави и момчето не е някакво лошо, защо да не? Най- яко е като има емоция и желание най-вече.

sweetprinces49
03-15-2010, 14:27
Еми кво да направя гадно ми звучи. Както правенето на свирки ми звучи гадно. Имам приятелка, която ходи с гаджето си от 1 годи и половина и каза, че никога не му е правила свирка, щот и на нея й изглежда гнусно :D Кво да направя гнуслива съм....

Heidy
03-15-2010, 14:27
А иначе няма нищо нередно в това да мислиш, че дадено нещо е гнусно и т.н., защото сега ти се струва така. Може би след като опиташ ще ти стане приятно, но дори и да не стане, няма нищо лошо да не го правиш или искаш.

sweetprinces49
03-15-2010, 14:30
Ако мислиш, че девствеността ти е ценен дар, който трябва да пазиш за Точният - изчакай. Явно не ти е все тая с кой ще е, затова ще те посъветвам нещо, което щом си казах на мен, нямах проблеми. Аз не бях влюбена в приятеля си. Ходехме достатъчно дълго време, за да не каже никой, че съм лапенце или курвичка дет пуска на всяка щръкнала пръчка, макар че слабо ме вълнува какво мислят другите.
Веднъж се бях замислила, не дали Той е точният човек или не, защото и досега не мога да реша, но все пак се попитах дали бих съжалявала след като го направя и открих, че той е толкова добър и мил с мен, че дори да самото усещане да не е приятно, той би го направил такова и не бих си помислила, че съм сгрешила с него. Може и да има някой по-подходящ, но не ме и интересува. Радвам се, че беше с него и толкова. А иначе лично с него съм изпитвала това което описа, че когато си с него се чувстваш по друг начин. Така или иначе, щом ти се прави и момчето не е някакво лошо, защо да не? Най- яко е като има емоция и желание най-вече.
Дам с това последното си много права и някак си ми вдъхна увереност :) НО при нас е различно ходим по-малко от месец и....ддз

Heidy
03-15-2010, 14:54
Точно така. Казвам ти, мисли дали имаш желание да го направиш наистина и дали искаш да е с този човек. Ако мислиш така, действай без притеснения. :)

Pa3yMeH
03-15-2010, 16:09
Ако си сигурна, че това е човека, действай :)
Звучи ужасно, че ще си сложи езика на оная ти работа? Според мен, първоначално ще е по-гадно за него. Пък и секса не се знае на теория. Става с практика ;)

varbankavakov
03-15-2010, 21:40
То отнемането на девствеността си е като първоначалната инсталация на новозакупен компютър. Иначе казано съзнанието на момичето е като чист харддиск, който е ползвал операционната система на родителите си. След дефлорацията нейното съзнание ще се управлява на 50% вече и от първият и мъж. Ако евентуално има следващ, то той ще се настани в половинката на останалата половина чиста част, т.е. ще се ползва едва от 25%. За третият респективно остават 12,5% и така нататък. След седмият, за който ще е останало по-малко от процент ще означава, че от родителският ‘софтуер’ не ще има и помен! Аз лично ти пожелавам да се радвате с ‘първия’ на здрав секс цял живот!

Но да не се отклоняваме! Като всяка първоначална инсталация и тук настройките са повече от удоволствието и то е естествено – създава се нов продукт – зряла жена, а това си е дълъг процес! Естествено, ако ‘сисадминът’ си е майстор и е подходил качествено ( теглил е предварително един ‘дълъг’ език м/у бедрата на момичето и е направил въвеждането внимателно, то и болка няма да има, а и момичето може и по-дълго време да си е ‘девствено’, или поне до първото раждане. Истинският майстор не е колекционер на съдрани ципи! (Като индианец – скалпове!)

А сега да кажем и няколко думи за момичетата, които ще изпитат завист от това, че ти имаш вече предварителната информация за промяната на съзнанието, а те не са го знаели (подробности може да се прочетат в ‘история на феодализма’ и по точно в раздел ‘право на първата брачна нощ’). Едно прилагане на лечебен глад от около 12-14 дни ще освободи съзнанието от психическите потискания на излишните сексуални връзки, естествено, девствената ципа няма да зарасне, но и очистването на съзнанието не е малко, а като бонус може да се отървете от доста упорити рецидиви на ‘женски’ течения, а също така и от плесените и гъбичките, натрупани покрай антибиотичните лечения.

Абе, нали вече знаете, че има ‘вратичка’ за на ‘обратно’, така , че забавлявайте се и хич да не ви пука!