View Full Version : Кога заговаряте за секс в една нова връзка
Въпроса ми е ясен. Та кога? И как подхващате тази деликатна тема :D
ReachlessGirl
03-15-2010, 16:09
Първо връзката ми съвсем не е нова .. :lol:
ии второ .. избягвам тази тема! По - скоро ако той нещо подхване въпроса споделям мнението си, но до там .. :-o
MetalZone
03-15-2010, 16:09
С устата как...
^^^ Браво смешко ама толкова си забавен че нямаш равен!!!!!!
MetalZone
03-15-2010, 16:34
Тихо.
Кат не ти харесва темата не пиши и не си ти човека който да ми вика тихо тайче ара вари моля ти се да разправяш шегите си друга де! А ??
MetalZone
03-15-2010, 16:39
Тихо.
Ако нагона му е голям и темата не го притеснява можем да си говорим за секс на втория ден,аз съм открита на тази тема,ако се пада срамежлив пред мен и не говори ще изчакам седмица-две...
SmilezZz
03-15-2010, 16:58
MetalZone наистина е по-добре да не спамиш във всяка една тема..
Та по темата - Понякога избягвам тази тема,понякога Не :D ..
Но може би най-важното е да внимаваш да не "изръсиш" някоя простотия
beretta92sd
03-15-2010, 17:12
Веднага я подхващам няма ко да се чака 1 път се живее.Говорим си кои кво харесва и така, и така в известна степен преценявам момичето:)) каквато е в леглото таква е и извън него.
MetalZone
03-15-2010, 17:32
MetalZone наистина е по-добре да не спамиш във всяка една тема..
Та по темата - Понякога избягвам тази тема,понякога Не :D ..
Но може би най-важното е да внимаваш да не "изръсиш" някоя простотия
Пхухаха аз пиша един път в сед по два-три коментара... и то не е спам... а само тук... пхухахахахаххахаааа
Веднага я подхващам няма ко да се чака 1 път се живее.Говорим си кои кво харесва и така, и така в известна степен преценявам момичето:)) каквато е в леглото таква е и извън него.
Ако извън леглото е медицинска сестра или учителка,...или шофьорка на булдозер...това личи ли си в леглото?
(Питам по-опитните от мен, че да науча и аз нещо)
А по темата - според човека. Има някои, които са ме изпреварвали, та не се е налагало да говоря, а да ОТГОВАРЯМ :D
Хум :D загорявате е много такьф вьпрос.Но по принцип аз издьржам много мьча се да разбера примерно дали има друг 8) или пяк дали проблема е в мен ... ако не се разтоварвам в кинефа и си чакам тьрпеливо 8-) или са прая на странен като се дьржа странно и не говоря много докат подкара темата иначе мн рядко я подкарвам аз даже бих казал никога :?
Хум :D загорявате е много такьф вьпрос.Но по принцип аз издьржам много мьча се да разбера примерно дали има друг 8) или пяк дали проблема е в мен ... ако не се разтоварвам в кинефа и си чакам тьрпеливо 8-) или са прая на странен като се дьржа странно и не говоря много докат подкара темата иначе мн рядко я подкарвам аз даже бих казал никога :?
Според мен,наистина проблема е в теб-научи се да пишеш грамотно
По темата:То разговора си идва от само себе си (е,ако не е нещо за една всечер де....),като поговорите,като се опознаете и те нещата сами стават,получава се........а и то цекувките играят голяма роля,не само разговори.Целуните се няколко пъти,пускате си ръчички,цак цак и то се подразбира.
YouAteMyHeart
03-15-2010, 18:50
Зависи от хората и от това до колко те се чувстват комфортно да говорят на тази тема.Нормално е при хората без опит да отнеме повече време.Но ако и двамата са разкрепостени не виждам проблем да говорят за това и на 1вата седмица :)
Biskfitka
03-15-2010, 20:39
Когато дойде-може 1вия ден,може и още преди да започнете връзката...
При мене за последната (преди това бях девствена де..;д) беше още преди да имаме връзка..
Callisto
03-15-2010, 21:21
Не смятам, че темата е деликатна.
Аз лично съм адски откровен човек и мога да говоря на всички теми със всекиго съвсем приятелски. Не мисля, че е нередно или притеснително да се говори за секс на 1ва среща.
Лично аз се познавах с гаджето си 5 години преди да се срещнем. Играехме всеки ден любимата си игра и си пишехме там. Накрая се оказа, че имаме адски много общи приятели. Един ден след 5 години, когато скъсах с гаджето си решихме да се видим. Когато се видяхме той излизаше от един подлез и ме погледна. Усмихна се до ушите...беше адски сладък. Бяхме решили да се позабавляваме, да се съберем у нас на купон с преспиване, да си запалим наргилето, да си пием, да забравим старите любови и тн...прекарахме си адски яко. Между нас имаше адски силно привличане още от преди 5 години, но в последните 2 седмици, както и момента, в който се видяхме направо все едно бяхме 1 за друг. Напълно еднакви сме-една и съща зодия, рожденните ни дни ги дели 1 ден, слушаме метъл, харесваме еднакви групи, харесваме еднакви игри...имахме много общи интереси. Смешното беше, че правихме секс още кажи речи на 1вата среща...която се проточи 4 дена у нас де. :D Леждахме си в леглото гушнати и се чудехме какво е станао...последва въпрос от негова страна...Ще ми станеш ли гадже? Почна да ми се обяснява колко го било яд през годините, че е нямал повече смелост да ме покани да излезем, преди да тръдна с бившото си гадже и тн. Естествено приех. Е сега сме си заедно вече повече от 7 месеца и сме си супер. :)
Веднъж ми се наложи да чакам едно девствено момче, с което така и не правихме секс месец и нещо и накрая скъсахме, понеже бяхме много различни. Не виждам защо трябва да се чака, ако двама души се привличат и искат да бъдат заедно.
Естествено бих чакала и години, ако се наложи, но за мое щастие гаджето знае как да си поиска. :D
Не я подхващам ... просто ако има условия за секс и като се разгорещим ... става работата
когато го искам например ...
Както ппри старата, щом викаш нова значи си имал и стара, при старата кога заговорихте? както при нея така и при таа
Ами тва с чакането е умряла работа...Досега съм имал само едно гадже което го чаках да ми пусне ,ходихме 6 месеца и накрая я заебах.При нея стигнеше ли се до разговор за секс и изведнъж и изникваха едни спешни ангажименти али бали.За сведение тя беше на 21,аз на ...16!В крайна сметка това доведе до изневяра от моя страна и накрая се разделихме.Тъй че за мене нещата сами си идват-аз не бих помислил,че някое момиче е курва ако се изчукаме още на първата среща ,тъй че...Пък и разговора за секс идва общо взето сле първия секс,поне при мене е така. :P
Когато се опознаем достатъчно :)
dimitar_ak
03-16-2010, 13:39
Секса не е за говорене.
Секса не е за говорене.
Ами не мисля точно така.По-добре е да знаеш какво и харесва на мацката ,а не да го разбираш поо "трудния" начин. :)
ии второ .. избягвам тази тема! По - скоро ако той нещо подхване въпроса споделям мнението си, но до там .. :-o
ама ти все още ли си монахиня бе? 8-) аз си мислих че вече и ти си се "опраскала"
beretta92sd
03-16-2010, 17:44
Не става дума за това какво работи а за това каква е по характер.Има момичета които са абсолютно егоистки искат да получават без да дават, В секса няма просто как да стане това да получаваш само и да е приятно и на двамата, в секса трябва компромиси, трябва да даваш зада получиш за да е приятно и за двамата и да ти се иска и пак и пак с този човек.
Има момичета в секса егеоистка и извън него пак така все иска неиното да става без да се съобразява с това което иска приятеля и.
valdesbg
03-16-2010, 18:26
Секса не е за обсъждане. Секса е за правене :)
След секса - ще имате повод за приказки.
Щото най-много се лъже след риболов, по време на избори, и преди секс :)
Иве, монахиня ли ще те правим? Писна ми от превземки.
NeverTheSame
03-16-2010, 19:12
След като не ти е нова връзката защо избягваш темата? Как може да сте заедно от определено време,което не е хич малко,както съм чела и от други твои мнения и да смятате секса за..ддз и аз..за табу :?
hahavteen
03-16-2010, 19:55
Да и на мен ми се стори странно че не говорят по темата :-o
Аз лично с приятеля ми започнах да говоря за секс още преди да се видим (запознахме се по интернет). Според мен няма нищо лошо да се говори за това дори още да не се е стигнало до секс. Така можеш да разбереш мнението на другия за предпазни мерки, да научиш за травмиращи изживявания, предишен опит... Мисля че дори е добре да се проведе поне един разговор на тема секс преди да се стигне до акт за да се отпуснат партньорите.