Влез

View Full Version : Лизане?

Callisto
03-15-2010, 17:36
Здравейте!
До вчера бях в цикъл, а с гаджето ми се бяхме разгорещили адски много и той пожела да ме лиже. Той винаги е голяма лепка в тази област и имам чувството, че си живее на това място. :D Добре знаеше, че все още съм в цикъл, но това не му попречи да ме лиже. Според вас това не е ли малко странно....на мен ми се струва като табу...Някой от вас правил ли го е и какво ви е мнението?
Аз лично малко се учудих, но след като изяви желание какво толкова...кръвта си е кръв, а моя я ми се появи раничка, я ми е изсмукал кръвта. :D

YouDontKnowMe
03-15-2010, 17:39
Няма проблем в това ^ Ако ти е в последните дни .

ubuntureload
03-15-2010, 17:57
Извратени сте бе майна ....

hahavteen
03-15-2010, 18:16
Да веднъж с бившия ми. Но бях с тампон де. Сегашния още не е изявявал такива желания. Като цяло не го смятам за извратено. Все пак знам как мириша и знам колко добре съм се измила така че няма от какво да се притеснявам.

ReachlessGirl
03-15-2010, 18:23
++

Какво толкова ако изчака 3-4 дни .. надали ще е проблем! :?
Не бих позволила да го направи коолкото и да ми се моли! .. :?
блах ..

r3c0nn3c7w3
03-15-2010, 18:33

С извинение но наистина си ограничен

Не са извратени,просто си имат доверие и момчето не е толкова ограничено,колкото си ти :) Според мен в повечето случаи момичето се дърпа,защото му е некомфортно,поне аз така бях. :) :)

Подкрепям те !!! Но съм на мнение, че момчето трябва да се съобрази малко с момичето акта си е акта ама има си време за това аз поне съм на такова мнение.

_butterfly_
03-15-2010, 19:13
Според мен когато нещо е желано и възбуждащо от двамата тогава не би трябвало да е табу. В секса нещата са доста субективни- за едни може да е извратено, за други точно обратното. Когато ти харесва и не е проблем за теб и също доставя удоволствие на твоето момче тогава не се съобразявай с чуждото мнение.

Neopitom3na
03-15-2010, 19:39
идеята не ми харесва.. :?

fanincety
03-15-2010, 19:39
..ъм само едно уточнение..ако си била в цикъл не означава,че си имала кръвотечение.. цикъла е периода между двете менструации (кръвотечение) .. трае 28 (по принцип) :)

Не ме разбирайте погрешно.Не,че искам да правя забележка или нещо от сорта..просто ужасно много момичета казват 'в цикъл съм' ,което е леко неправилно..защото точно когато нямаш менструация си в цикъл :) ..

Shia
03-15-2010, 19:55
Не мисля,че кръвта е толкова подходяща за неговата уста,колкото и добра и да е хигиената.
Дори и да завираш малкия там е безпроблемно,но да смучеш умрялата яйцеклетка,ако си кървяла не е гнусно,но може би малко опасно...

Neftochimic
03-15-2010, 20:16
супер гнусно е това :-&

hamilcar
03-15-2010, 20:37
ubuntureload -> Не се прави на много оборотен и не се заяждай.

ubuntureload
03-15-2010, 20:46
ubuntureload -> Не се прави на много оборотен и не се заяждай.
Кой се заяжда, а ... понеже е жена нали и трябва да и се мазниш е така затва не и гледаш първия пост с обръщението към мен... и с бан не можете да ме изплашите... След като ще си коректен мод всички ще са под общ знаменател!!!

hamilcar
03-15-2010, 20:51
Няма да навлизам в спорове. В случая твоите коментари бяха много по-злобни. Коментара относно мазненето не беше на място. Ако искаш да кажеш нещо на някой извън темата има Л.С. Нека това да бъде последния коментар, който не е по темата.

Macallan
03-15-2010, 22:13
абе вие луди ли сте бе ... да й смучел кръвта от менструацията :shock: :shock:

shephard
03-16-2010, 09:12
Абе едва ли има човек който да обича да лиже повече от мене на този свят ама считам това за крайно гнусно и извратено. Особено след като е можел да почака няколко дена...

DevilWish
03-16-2010, 09:16
Не бих му позволила.просто не е чисто.

gir
03-16-2010, 09:20
Здравейте!
До вчера бях в цикъл, а с гаджето ми се бяхме разгорещили адски много и той пожела да ме лиже. Той винаги е голяма лепка в тази област и имам чувството, че си живее на това място. :D Добре знаеше, че все още съм в цикъл, но това не му попречи да ме лиже. Според вас това не е ли малко странно....на мен ми се струва като табу...Някой от вас правил ли го е и какво ви е мнението?
Аз лично малко се учудих, но след като изяви желание какво толкова...кръвта си е кръв, а моя я ми се появи раничка, я ми е изсмукал кръвта. :D

Ами щом не го е гнус човека, а и, щом не си заразно-болна, нека си пийва кръвчица. То вампир-човек ще да е. :D

uBuTo
03-16-2010, 15:44
не ми допада идеята :-o

LovelyGirl
03-16-2010, 15:54
Нито бих го поискала, нито бих му позволила. Едно е сексът, друго е това.

Callisto
03-16-2010, 19:12
Абе едва ли има човек който да обича да лиже повече от мене на този свят ама считам това за крайно гнусно и извратено. Особено след като е можел да почака няколко дена...

Абе има такъв човек повярвай ми! :D
Ти разбираш ли-лиже ме с часове, става време да си ходя викам е айде стига толкова време е да тръгваме, а той не та не. Тръгвам да ставам от леглото, а неговата глава след мене м/у краката. :D

shephard
03-16-2010, 21:39

Ти разбираш ли-лиже ме с часове, става време да си ходя викам е айде стига толкова време е да тръгваме, а той не та не. Тръгвам да ставам от леглото, а неговата глава след мене м/у краката. :D

Лиже те с часове ли бе? Че трябва да е ебахти и некадърния защото от лизане се свършва най-лесно. За 10-15 минути макс да си свършила вече при едно нормално лизане... :razz:

BringYourOwnBeer
03-16-2010, 21:49
може би едно не и стига ? :D
аз моята хвана ли я :X

doni89
03-17-2010, 06:07
Ми едва ли ще се отрови ама е много гнусно тва

varbankavakov
03-17-2010, 09:00
Ми едва ли ще се отрови ама е много гнусно тва
Не е само за отравянето, подробности: 'Науката за любовта' Дарио Салас, Псевдоним - Джон Бейнс, има я в БГ, мога и да я изпратя в PDF на мейл

zax
03-17-2010, 12:42
междудругото аз съм лизал момиче, докато тя беше в цикъл ;) Малко по-странно е...

Wikzinka
03-17-2010, 12:56
Според мен когато нещо е желано и възбуждащо от двамата тогава не би трябвало да е табу. В секса нещата са доста субективни- за едни може да е извратено, за други точно обратното. Когато ти харесва и не е проблем за теб и също доставя удоволствие на твоето момче тогава не се съобразявай с чуждото мнение. Съгласна съм :)

pepschy
03-17-2010, 15:40
Извратени сте бе майна .... :-P

Greennight
03-17-2010, 21:16
Абе ако ти е последният ден от цикъла може ... ама като цяло идеята не ми допада :?

Callisto
03-17-2010, 21:21

Лиже те с часове ли бе? Че трябва да е ебахти и некадърния защото от лизане се свършва най-лесно. За 10-15 минути макс да си свършила вече при едно нормално лизане... :razz:

Изобщо не е некадърен, даже обратното...ти защо мислиш, че му се дъвпам и искам да си ходя. То бива бива наслада, ма и аз не издържам след толкова време, а той имам чувството, че си живее там. Нз какво толкова му харесва. :D Идвам у тях, сядаме пред компа и айде да те лижа, гледаме телевизия в леглото, айде да те лижа, тръгваме да спим, айде да те лиже, събуждаме се, пак така, тръгвам да си ходя...айде отново...ееее то ми омръзва вече. :D
Иначето момчето си е супер и в лизането и в секса. То бива бива оргазми и какво ли не, ама и това си ме изтощава. :D

uBuTo
04-06-2010, 16:27
Не са извратени,просто си имат доверие и момчето не е толкова ограничено,колкото си ти :) Според мен в повечето случаи момичето се дърпа,защото му е некомфортно,поне аз така бях. :) :)

Gr0zDan0v
04-06-2010, 16:30
++

блах .. :? :?

Korrnyy
04-06-2010, 17:21
Не бих позволила такова нещо :? :? :?

Neopitom3na
04-06-2010, 20:30
++

блах ..+1

sladkata_nonka
04-06-2010, 21:06
Супер яко ще си е :D Мерси за идеята :grin:

anunu
04-06-2010, 21:23
..ъм само едно уточнение..ако си била в цикъл не означава,че си имала кръвотечение.. цикъла е периода между двете менструации (кръвотечение) .. трае 28 (по принцип) :)

Не ме разбирайте погрешно.Не,че искам да правя забележка или нещо от сорта..просто ужасно много момичета казват 'в цикъл съм' ,което е леко неправилно..защото точно когато нямаш менструация си в цикъл :) ..

Браво! Мн. момичета още не могат да го разберат това нещо.

danibebi
04-06-2010, 21:40
идеята не ми харесва.. :?

и на мен :? извинете ме,но не е ли гнусно? :?

uNvaLuabL3
04-06-2010, 21:56
Нито бих го поискала, нито бих му позволила
и според мен е 'малко' гнусно, но 'щом на вас ви харесва... правете си го..

bathory
04-06-2010, 23:09

Изобщо не е некадърен, даже обратното...ти защо мислиш, че му се дъвпам и искам да си ходя. То бива бива наслада, ма и аз не издържам след толкова време, а той имам чувството, че си живее там. Нз какво толкова му харесва. :D Идвам у тях, сядаме пред компа и айде да те лижа, гледаме телевизия в леглото, айде да те лижа, тръгваме да спим, айде да те лиже, събуждаме се, пак така, тръгвам да си ходя...айде отново...ееее то ми омръзва вече. :D
Иначето момчето си е супер и в лизането и в секса. То бива бива оргазми и какво ли не, ама и това си ме изтощава. :D
ем сигурно си много вкусна и за т'ва :razz: :razz: :razz:
иначе п.т. - омг :shock: :razz:

dif4u1912
04-07-2010, 02:57
само не разбрах кво общо има лизането с тва че си в цикъл ... кръвта и т.н ? той да не ти лиже дупката ? клитора и кръвотечението са на толкова различни места че ...

BluesCat
04-07-2010, 05:05
И аз не бих позволила. :?

sunshinepp
04-07-2010, 07:33
не ми допада идеята :-o

+ не, че не ми допада идеята .. ами просто ме ОТВРАЩАВА!

Zaritu
04-08-2010, 17:19
Не бих позволила такова нещо :? :? :?

RedLabel
04-08-2010, 19:42

+111111111111111

еб*хти шита копеле мн сте гнусни :?