View Full Version : Тема за всичко /вол.27/
Страници :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
[
12]

nimfa716 ти 96 ли си  :shock:
даа ?
мислех си че си доста по - голяма  :lol:  8-)
да бе на 100 г.  :D
ми не  8-) на 16- 17  8-)
ее тя сестра ми е 16  :)
познал съм за една от вас двете макар че не познавам другата  :lol:  8-)
tWiLigHtgIrL
03-22-2010, 19:15
кво прайте :)
слушаме музика,пиша си в twitter с няколко човека  8-) ,ти? :)
чудя се вече кво да прая..
абе Теди, кво е тва twitter.. ?  :lol:
ем като фейс-а ма по-яко..мен лично по-ме кефи..намирам си по-яки хора  8-) 
http://twitter.com/ ето линк 8-)
nimfa716
03-22-2010, 19:15
^^ии тфа не е малко  :)
// зaa Metal
Обсъждате ли ББ ? Ако да аз съм вътре ....а да и здрасти
 :D
Не ви ли е тъпо? 8-) Аз първия сезон го изгледах, втория - частично... Ама от третия насам това ми е едно от най-противните реалити шоута  8-)Като чух за оная дето правила на 11 секс и от тогава насам с 30 различни и нещо се заинтересовах ама много интрига.... :DОще една причина да не гледам... аман от кypви  :?
кво вътре ли си? :-o аз не цепа нещо  :lol: 
иначе здрасти  :) 
как си?Кво праиш? :razz:  :razz:  :razz: Не бе имам впредвид че се включвам в разговора ако има такъв ....еми здр ... малко ми е  горещо и гледам мазни интриги :razz:  :lol:  :lol:
tWiLigHtgIrL
03-22-2010, 19:17
как си?Кво праиш? :razz:  :razz:  :razz: Не бе имам впредвид че се включвам в разговора ако има такъв ....еми здр ... малко ми е  горещо и гледам мазни интриги :razz:  :lol:  :lol:
аа  8-) 
е кво мислиш за тея новите :lol: 
Елеонора и Давид ли беше..горкото момче  :lol:  :lol:
^^ии тфа не е малко  :)  :grin:   8-)  
Забравих да се представя  :lol:  Аз се казвам Лъчезар  :)
nimfa716
03-22-2010, 19:18
аз съм Християна  :)
аз съм Християна  :) Яко име  :grin: 
Това на Ава ти ли си ?  8-)
аа  8-) 
Елеонора и Давид ли беше..горкото момче  :lol:  :lol:Еми .... 
[21:18:29] BoniezZZz:taz e e baxti putkata
[21:17:10] squalK!: mhm
[21:17:39] squalK!: mi stripriziorka
[21:17:43] squalK!: ko iskash
[21:18:29] BoniezZZz:  zaim i akala
Казва сичко ....Иначе наистина горкото момче ... :razz:
uMnePaToPa
03-22-2010, 19:19
Toя моя човек май няма да влезе  :?
nimfa716
03-22-2010, 19:20
не  :D  просто ме изкефи и си я сл на ав 
а колкото до името .. мс ама нз отврат е  :?
http://verydemotivational.files.wordpress.com/2010/02/129097831488233085.jpg
ОМГ  :shock:
Леле ... Никито ше си посегне....
tWiLigHtgIrL
03-22-2010, 19:21
аа  8-) 
Елеонора и Давид ли беше..горкото момче  :lol:  :lol:Еми .... 
[21:18:29] BoniezZZz:taz e e baxti p****ta
[21:17:10] squalK!: mhm
[21:17:39] squalK!: mi stripriziorka
[21:17:43] squalK!: ko iskash
[21:18:29] BoniezZZz:  zaim i akala
Казва сичко ....Иначе наистина горкото момче ... :razz:
да бе тая е некъф ужс и представи си дават и на нея семейния бюджет  :lol: 
а иначе тайната стая ква е якаа..  :lol:
тфа е емо от нета уе,кабел  :lol:
Деба тия емота деба.. :smt098
nimfa716
03-22-2010, 19:23
пфф .. ужас.. (puke)
Може ли да направя новия вол ? А? А?А? А? :(  Ръкта джигидидай джигидидай малелеееее  :razz:  :razz:  :razz:  :razz:
nimfa716
03-22-2010, 19:24
Д**а тия емота Д**а.. :smt098 
тц ..тц ..  :(
tWiLigHtgIrL
03-22-2010, 19:24
Може ли да направя новия вол ? А? А?А? А? :(  Ръкта джигидидай джигидидай малелеееее  :razz:  :razz:  :razz:  :razz:
Не НЕ НЕ аз си го заплюх
Чакайте да направим 200-220 стр. па направете нов.Мале вия ш умрете на напраите новия ВОЛ. тцтц  :lol:
Не НЕ НЕ аз си го заплюхСтига дееееееееее  :(  :(  :(  :(  лйош лйош !
Наш'те пак се лепнаха за ТВ-то... не го бяха правили откакто свърши Перла  8-)
musicFEN
03-22-2010, 19:26
Чакайте да направим 200-220 стр. па направете нов.Мале вия ш умрете на напраите новия ВОЛ. тцтц  :lol:
ее върни миналия аватар  :D
tWiLigHtgIrL
03-22-2010, 19:26
майкоо тая не е уред..тоя я унижава ма тая оше е с него шот го обичала..не могла с него ама и без него не може..тая се бъхти работи тоя комар играе..ужс ужс..
 :?  :?
не  :D  просто ме изкефи и си я сл на ав 
а колкото до името .. мс ама нз отврат е  :? Моето е по тъпо  8-)   :lol:  8-)
tWiLigHtgIrL
03-22-2010, 19:28
Не НЕ НЕ аз си го заплюхСтига дееееееееее  :(  :(  :(  :(  лйош лйош !
 [-(  [-(
Испанчета се учат в училище как да мастурбират :shock:  :razz:  :razz:  :razz:  :razz:
И наще .... гледат ей така :shock:  гледат мене и викат .... абе ти таз възраст...(Имайки предвид оная ...леката жена на 17) :shock:  и си излезнах от стаята :razz:  :razz:  :razz:
Не си заплювайте тая тема, тва е работа на Хени, иначе ще ви гърми един по един..  :lol:  :lol:  :lol:
Мартине,обърни ми внимание  :x
tWiLigHtgIrL
03-22-2010, 19:30
Не си заплювайте тая тема, тва е работа на Хени, иначе ще ви гърми един по един..  :lol:  :lol:  :lol:
Хени е правила доста вол-ове..достатъчно..са е наш ред  8)  :lol:
evalongoriq
03-22-2010, 19:31
Драсти
tWiLigHtgIrL
03-22-2010, 19:32
Драсти
Бубенцее  :-)  :-)
uMnePaToPa
03-22-2010, 19:32
Ooo лапе  :oops:  8)
Е тя така ми каза, и аз се отказах  :lol:
evalongoriq
03-22-2010, 19:33
Драсти
как си бее лигооо  :-)  :-)  :-) 
Тедиии,Лени каза че и тя не е сигурна дали ще е тук цялата пролетна ии ако и теб те няма аз няма да ходя сама в Мездра  :lol:  така чее даноо поне едната от вас дойде,най-добре и двете де  :lol: 
Лъчиии,как си  :grin:  8-)
tWiLigHtgIrL
03-22-2010, 19:34
Е тя така ми каза, и аз се отказах  :lol:
мен немъ ме откаже  8)  :lol:
?!  :-)  закво не си у скайп ?  8-) 
Габи, здрасти :)  :-)
evalongoriq
03-22-2010, 19:34
Бате,Марти  :-)  как сте  :-) 
Марто,ти как си  :-)
http://verydemotivational.com/ във тоя сайт умрях да се смея  :razz:  :razz:  :razz:
uMnePaToPa
03-22-2010, 19:35
Бате,Марти  :-)  как сте  :-) 
Добре сме ... ти как си  :)  :-)
Лъчиии,как си  :grin:  8-) Добле  8-)  Ти  :grin:
Еми, добре съм.. :)
ти?  :-)
tWiLigHtgIrL
03-22-2010, 19:36
Драсти
как си бее лигооо  :-)  :-)  :-) 
Тедиии,Лени каза че и тя не е сигурна дали ще е тук цялата пролетна ии ако и теб те няма аз няма да ходя сама в Мездра  :lol:  така чее даноо поне едната от вас дойде,най-добре и двете де  :lol: 
Лъчиии,как си  :grin:  8-)
екстраа съм,ти? :-)  :-) 
е то аз тая пролетна се каня да ходя в 3 града и са гледай колко яко ще стане като никъде не отида   :lol:  :lol:
tWiLigHtgIrL
03-22-2010, 19:37
Писааа ми  :grin:  :grin:  :grin: забелязааа ме  :grin:  :grin: пак миии отговори  :grin:  :grin:  :grin: шш вдигам партиии  :grin:  :grin:  :grin:  :lol:
evalongoriq
03-22-2010, 19:39
Сички дет ме питахте как съм..имах бахти шибания ден да го еба  :lol: амаа пука ми  8-)  иначе кво праите  :-) 
аа Мартоо,онияя са го хваналии полицаите,поне тва вече ми е спокойно  8-)  ама се издразних че,понеже мама я викаха в районното да дава показания и те са казали че искат и аз да ходя в сряда сутрин.Мама е казала,че аз нищо не знам ама те искат да го напиша в показанията..не са в ред..трябва да ставам рано,да ходя на майната си в най-големите задръствания  :?
Писааа ми  :grin:  :grin:  :grin: забелязааа ме  :grin:  :grin: пак миии отговори  :grin:  :grin:  :grin: шш вдигам партиии  :grin:  :grin:  :grin:  :lol: Кой  :-o
evalongoriq
03-22-2010, 19:39
Тединкоо,моляя те ела в Мездра,щото ако Лени не ходи аз не бих тръгнала самаа  8-)  :-)
Искам такъв шах!!!!!!!!!!  :shock: 

http://prikachi.com/files/1453057p.jpg  :oops:
Така ли ми се струва или сте доста еднообразни и повтаряте едно и също, ден след ден..?
tWiLigHtgIrL
03-22-2010, 19:41
Писааа ми  :grin:  :grin:  :grin: забелязааа ме  :grin:  :grin: пак миии отговори  :grin:  :grin:  :grin: шш вдигам партиии  :grin:  :grin:  :grin:  :lol: Кой  :-o
http://twitter.com/justinbieber той  :oops: мЪ са не знам кво да пиша..забраих си английската граматика  :razz:  :razz:
Сички дет ме питахте как съм..имах бахти шибания ден да го е**  :lol: амаа пука ми  8-)  иначе кво праите  :-) 
аа Мартоо,онияя са го хваналии полицаите,поне тва вече ми е спокойно  8-)  ама се издразних че,понеже мама я викаха в районното да дава показания и те са казали че искат и аз да ходя в сряда сутрин.Мама е казала,че аз нищо не знам ама те искат да го напиша в показанията..не са в ред..трябва да ставам рано,да ходя на майната си в най-големите задръствания  :?
Е браво, тва е доста добра новина. :)
Така ли ми се струва или сте доста еднообразни и повтаряте едно и също, ден след ден..?  :lol:  Да не искаш за разнообразие да почна да слушам чалга?  :razz:  :lol:
Анджелика “Еротична актриса“ Шееа... Само такива ли бре ....Много интрига много курвички ... :o  :o  :o
tWiLigHtgIrL
03-22-2010, 19:43
Тединкоо,моляя те ела в Мездра,щото ако Лени не ходи аз не бих тръгнала самаа  8-)  :-)
Габинкоо и аз искамм ма не знамм..ако ме пратят в Перник няма как  :?  :-)
?!  :-)  закво не си у скайп ?  8-) 
Габи, здрасти :)  :-)
видя,че съм  8-)  :-) 
габи,добре см,ти ?  :-) и на мене ми е шибан деня  :?
http://twitter.com/justinbieber той  :oops: мЪ са не знам кво да пиша..забраих си английската граматика  :razz:  :razz:  :?
evalongoriq
Сички дет ме питахте как съм..имах бахти шибания ден да го е**  :lol: амаа пука ми  8-)  иначе кво праите  :-) 
единствената добра новина днес  :lol:  
ии днеска на контролното по история ми се падна възможно най най гадния въпрос  :lol: 
иначе кво праиш  :-)
tWiLigHtgIrL
evalongoriq
03-22-2010, 19:44
Охх ще стискаме палци да дойдеш  :-)  :-)
Така ли ми се струва или сте доста еднообразни и повтаряте едно и също, ден след ден..?  :lol:  Да не искаш за разнообразие да почна да слушам чалга?  :razz:  :lol:
Това не е разнообразие... разнообразие ще е ако другите почнат да слушат метъл  :lol: 
Но не говорих само за музиката...  :?
Това не е разнообразие... разнообразие ще е ако другите почнат да слушат метъл  :lol: 
Но не говорих само за музиката...  :? 
мхм....  :?
tWiLigHtgIrL
03-22-2010, 19:46
[quote=tWiLigHtgIrL]Писааа ми  :grin:  :grin:  :grin: забелязааа ме  :grin:  :grin: пак миии отговори  :grin:  :grin:  :grin: шш вдигам партиии  :grin:  :grin:  :grin:  :lol: Кой  :-o
http://twitter.com/justinbieber той  :oops: мЪ са не знам кво да пиша..забраих си английската граматика  :razz:  :razz:  :?[/quote
какво? :?  8-) и ти ако те забележат и ти пишат Металика ще си така..ш си забравиш граматиката  8-)
ии днеска на контролното по история ми се падна възможно най най гадния въпрос  :lol: 
 :lol:  е това доста лошо.. поне написа ли нещо? :)
Иначе аз си слушам музика тука.. и малко ми е тъпо ама ще ми мине.. :)  8-)
uMnePaToPa
:shock:  :shock:  :razz:  :razz:
evalongoriq
Абее аз ли съм зле с географията толко щот пише в разписанието на автобуса до Мездра че тръгва в 9 и пристига в 11 и 44 тва са почти 3 часа,аз мислех че пътя е час и половина-2 макс  :?  :lol:
[quote=tWiLigHtgIrL]Писааа ми  :grin:  :grin:  :grin: забелязааа ме  :grin:  :grin: пак миии отговори  :grin:  :grin:  :grin: шш вдигам партиии  :grin:  :grin:  :grin:  :lol: Кой  :-o
http://twitter.com/justinbieber той  :oops: мЪ са не знам кво да пиша..забраих си английската граматика  :razz:  :razz:  :?[/quote
какво? :?  8-) и ти ако те забележат и ти пишат Металика ще си така..ш си забравиш граматиката  8-) баш, пък и аз не съм тръгнал да ги търся  :wink: Аз само се кефя на музиката им :wink: това е всичко
evalongoriq
03-22-2010, 19:47
 :lol:  е това доста лошо.. поне написа ли нещо? :)
Иначе аз си слушам музика тука.. и малко ми е тъпо ама ще ми мине.. :)  8-)
написах половин страничка  8-) ама имаше ии освен въпроса да анализираме някъф документ ии писах там нещо пък ще видим  :lol:
tWiLigHtgIrL
03-22-2010, 19:48
Абее аз ли съм зле с географията толко щот пише в разписанието на автобуса до Мездра че тръгва в 9 и пристига в 11 и 44 тва са почти 3 часа,аз мислех че пътя е час и половина-2 макс  :?  :lol:
бе как..ние ш го бутаме ли тоя автобус   :-o  8-) до Своге с кола е 35 минути а на там май не е много много  :?  :?
VIIIA 4 : 3 VIIIБ (КОЙ СЕГА Е №1)  :grin:
evalongoriq
03-22-2010, 19:49
бе как..ние ш го бутаме ли тоя автобус   :-o  8-) до Своге с кола е 35 минути а на там май не е много много  :?  :?
и мене ми е странно  :-o  смисъл 3 часа до Мездра са много  :lol: ама така пише в нета  :lol:
бе как..ние ш го бутаме ли тоя автобус   :-o  8-) до Своге с кола е 35 минути а на там май не е много много  :?  :?В сегашното състояние на пътя е около 50 ... поне до преди месец  :D  Много завои много нещо ...
tWiLigHtgIrL
03-22-2010, 19:50
какво? :?  8-) и ти ако те забележат и ти пишат Металика ще си така..ш си забравиш граматиката  8-) баш, пък и аз не съм тръгнал да ги търся  :wink: Аз само се кефя на музиката им :wink: това е всичко
о а аз като съм го намерила в тоя сайт и като съм му писала тва значи че все едно не се кефа само на музиката и толко..ами и нш друго.. :?  :?
абе от София до Мездра е 2 часа и половина  8-) Теди,къде е Своге,къде е мездра ? :lol: то и аз см зле с географията,ама пък ..  :lol:
tWiLigHtgIrL
03-22-2010, 19:51
и мене ми е странно  :-o  смисъл 3 часа до Мездра са много  :lol: ама така пише в нета  :lol:
ясно ш бутаме рейса.. :lol: ама то пак като за 2 часа ш стигнеме  :lol:
о а аз като съм го намерила в тоя сайт и като съм му писала тва значи че все едно не се кефа само на музиката и толко..ами и нш друго.. :?  :? Както кажеш.....
tWiLigHtgIrL
03-22-2010, 19:52
абе от София до Мездра е 2 часа и половина  8-) Теди,къде е Своге,къде е мездра ? :lol: то и аз см зле с географията,ама пък ..  :lol:
аа е нз..аз съм зле с ориентирането :?  8-)
Правете новия вол щото ще го направя аз  8-)
uMnePaToPa
03-22-2010, 19:52
Улей  :razz:  :razz:
Да знаете има нов вол. ....
Два часа и половина  :shock: ти си луда :lol: Вуйчо ме кара до София за час и половина :lol:
DaemonBoy
03-22-2010, 20:04
и мене ми е странно  :-o  смисъл 3 часа до Мездра са много  :lol: ама така пише в нета  :lol:Оооо Габке  :) Какво пак спорите за тоя път? Когато стигнете :lol: