View Full Version : Тема за всичко /вол.27/
Страници :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
[
12]
nimfa716 ти 96 ли си :shock:
даа ?
мислех си че си доста по - голяма :lol: 8-)
да бе на 100 г. :D
ми не 8-) на 16- 17 8-)
ее тя сестра ми е 16 :)
познал съм за една от вас двете макар че не познавам другата :lol: 8-)
tWiLigHtgIrL
03-22-2010, 18:15
кво прайте :)
слушаме музика,пиша си в twitter с няколко човека 8-) ,ти? :)
чудя се вече кво да прая..
абе Теди, кво е тва twitter.. ? :lol:
ем като фейс-а ма по-яко..мен лично по-ме кефи..намирам си по-яки хора 8-)
http://twitter.com/ ето линк 8-)
nimfa716
03-22-2010, 18:15
^^ии тфа не е малко :)
// зaa Metal
Обсъждате ли ББ ? Ако да аз съм вътре ....а да и здрасти
:D
Не ви ли е тъпо? 8-) Аз първия сезон го изгледах, втория - частично... Ама от третия насам това ми е едно от най-противните реалити шоута 8-)Като чух за оная дето правила на 11 секс и от тогава насам с 30 различни и нещо се заинтересовах ама много интрига.... :DОще една причина да не гледам... аман от кypви :?
кво вътре ли си? :-o аз не цепа нещо :lol:
иначе здрасти :)
как си?Кво праиш? :razz: :razz: :razz: Не бе имам впредвид че се включвам в разговора ако има такъв ....еми здр ... малко ми е горещо и гледам мазни интриги :razz: :lol: :lol:
tWiLigHtgIrL
03-22-2010, 18:17
как си?Кво праиш? :razz: :razz: :razz: Не бе имам впредвид че се включвам в разговора ако има такъв ....еми здр ... малко ми е горещо и гледам мазни интриги :razz: :lol: :lol:
аа 8-)
е кво мислиш за тея новите :lol:
Елеонора и Давид ли беше..горкото момче :lol: :lol:
^^ии тфа не е малко :) :grin: 8-)
Забравих да се представя :lol: Аз се казвам Лъчезар :)
nimfa716
03-22-2010, 18:18
аз съм Християна :)
аз съм Християна :) Яко име :grin:
Това на Ава ти ли си ? 8-)
аа 8-)
Елеонора и Давид ли беше..горкото момче :lol: :lol:Еми ....
[21:18:29] BoniezZZz:taz e e baxti putkata
[21:17:10] squalK!: mhm
[21:17:39] squalK!: mi stripriziorka
[21:17:43] squalK!: ko iskash
[21:18:29] BoniezZZz: zaim i akala
Казва сичко ....Иначе наистина горкото момче ... :razz:
uMnePaToPa
03-22-2010, 18:19
Toя моя човек май няма да влезе :?
nimfa716
03-22-2010, 18:20
не :D просто ме изкефи и си я сл на ав
а колкото до името .. мс ама нз отврат е :?
http://verydemotivational.files.wordpress.com/2010/02/129097831488233085.jpg
ОМГ :shock:
Леле ... Никито ше си посегне....
tWiLigHtgIrL
03-22-2010, 18:21
аа 8-)
Елеонора и Давид ли беше..горкото момче :lol: :lol:Еми ....
[21:18:29] BoniezZZz:taz e e baxti p****ta
[21:17:10] squalK!: mhm
[21:17:39] squalK!: mi stripriziorka
[21:17:43] squalK!: ko iskash
[21:18:29] BoniezZZz: zaim i akala
Казва сичко ....Иначе наистина горкото момче ... :razz:
да бе тая е некъф ужс и представи си дават и на нея семейния бюджет :lol:
а иначе тайната стая ква е якаа.. :lol:
тфа е емо от нета уе,кабел :lol:
Деба тия емота деба.. :smt098
nimfa716
03-22-2010, 18:23
пфф .. ужас.. (puke)
Може ли да направя новия вол ? А? А?А? А? :( Ръкта джигидидай джигидидай малелеееее :razz: :razz: :razz: :razz:
nimfa716
03-22-2010, 18:24
Д**а тия емота Д**а.. :smt098
тц ..тц .. :(
tWiLigHtgIrL
03-22-2010, 18:24
Може ли да направя новия вол ? А? А?А? А? :( Ръкта джигидидай джигидидай малелеееее :razz: :razz: :razz: :razz:
Не НЕ НЕ аз си го заплюх
Чакайте да направим 200-220 стр. па направете нов.Мале вия ш умрете на напраите новия ВОЛ. тцтц :lol:
Не НЕ НЕ аз си го заплюхСтига дееееееееее :( :( :( :( лйош лйош !
Наш'те пак се лепнаха за ТВ-то... не го бяха правили откакто свърши Перла 8-)
musicFEN
03-22-2010, 18:26
Чакайте да направим 200-220 стр. па направете нов.Мале вия ш умрете на напраите новия ВОЛ. тцтц :lol:
ее върни миналия аватар :D
tWiLigHtgIrL
03-22-2010, 18:26
майкоо тая не е уред..тоя я унижава ма тая оше е с него шот го обичала..не могла с него ама и без него не може..тая се бъхти работи тоя комар играе..ужс ужс..
:? :?
не :D просто ме изкефи и си я сл на ав
а колкото до името .. мс ама нз отврат е :? Моето е по тъпо 8-) :lol: 8-)
tWiLigHtgIrL
03-22-2010, 18:28
Не НЕ НЕ аз си го заплюхСтига дееееееееее :( :( :( :( лйош лйош !
[-( [-(
Испанчета се учат в училище как да мастурбират :shock: :razz: :razz: :razz: :razz:
И наще .... гледат ей така :shock: гледат мене и викат .... абе ти таз възраст...(Имайки предвид оная ...леката жена на 17) :shock: и си излезнах от стаята :razz: :razz: :razz:
Не си заплювайте тая тема, тва е работа на Хени, иначе ще ви гърми един по един.. :lol: :lol: :lol:
Мартине,обърни ми внимание :x
tWiLigHtgIrL
03-22-2010, 18:30
Не си заплювайте тая тема, тва е работа на Хени, иначе ще ви гърми един по един.. :lol: :lol: :lol:
Хени е правила доста вол-ове..достатъчно..са е наш ред 8) :lol:
evalongoriq
03-22-2010, 18:31
Драсти
tWiLigHtgIrL
03-22-2010, 18:32
Драсти
Бубенцее :-) :-)
uMnePaToPa
03-22-2010, 18:32
Ooo лапе :oops: 8)
Е тя така ми каза, и аз се отказах :lol:
evalongoriq
03-22-2010, 18:33
Драсти
как си бее лигооо :-) :-) :-)
Тедиии,Лени каза че и тя не е сигурна дали ще е тук цялата пролетна ии ако и теб те няма аз няма да ходя сама в Мездра :lol: така чее даноо поне едната от вас дойде,най-добре и двете де :lol:
Лъчиии,как си :grin: 8-)
tWiLigHtgIrL
03-22-2010, 18:34
Е тя така ми каза, и аз се отказах :lol:
мен немъ ме откаже 8) :lol:
?! :-) закво не си у скайп ? 8-)
Габи, здрасти :) :-)
evalongoriq
03-22-2010, 18:34
Бате,Марти :-) как сте :-)
Марто,ти как си :-)
http://verydemotivational.com/ във тоя сайт умрях да се смея :razz: :razz: :razz:
uMnePaToPa
03-22-2010, 18:35
Бате,Марти :-) как сте :-)
Добре сме ... ти как си :) :-)
Лъчиии,как си :grin: 8-) Добле 8-) Ти :grin:
Еми, добре съм.. :)
ти? :-)
tWiLigHtgIrL
03-22-2010, 18:36
Драсти
как си бее лигооо :-) :-) :-)
Тедиии,Лени каза че и тя не е сигурна дали ще е тук цялата пролетна ии ако и теб те няма аз няма да ходя сама в Мездра :lol: така чее даноо поне едната от вас дойде,най-добре и двете де :lol:
Лъчиии,как си :grin: 8-)
екстраа съм,ти? :-) :-)
е то аз тая пролетна се каня да ходя в 3 града и са гледай колко яко ще стане като никъде не отида :lol: :lol:
tWiLigHtgIrL
03-22-2010, 18:37
Писааа ми :grin: :grin: :grin: забелязааа ме :grin: :grin: пак миии отговори :grin: :grin: :grin: шш вдигам партиии :grin: :grin: :grin: :lol:
evalongoriq
03-22-2010, 18:39
Сички дет ме питахте как съм..имах бахти шибания ден да го еба :lol: амаа пука ми 8-) иначе кво праите :-)
аа Мартоо,онияя са го хваналии полицаите,поне тва вече ми е спокойно 8-) ама се издразних че,понеже мама я викаха в районното да дава показания и те са казали че искат и аз да ходя в сряда сутрин.Мама е казала,че аз нищо не знам ама те искат да го напиша в показанията..не са в ред..трябва да ставам рано,да ходя на майната си в най-големите задръствания :?
Писааа ми :grin: :grin: :grin: забелязааа ме :grin: :grin: пак миии отговори :grin: :grin: :grin: шш вдигам партиии :grin: :grin: :grin: :lol: Кой :-o
evalongoriq
03-22-2010, 18:39
Тединкоо,моляя те ела в Мездра,щото ако Лени не ходи аз не бих тръгнала самаа 8-) :-)
Искам такъв шах!!!!!!!!!! :shock:
http://prikachi.com/files/1453057p.jpg :oops:
Така ли ми се струва или сте доста еднообразни и повтаряте едно и също, ден след ден..?
tWiLigHtgIrL
03-22-2010, 18:41
Писааа ми :grin: :grin: :grin: забелязааа ме :grin: :grin: пак миии отговори :grin: :grin: :grin: шш вдигам партиии :grin: :grin: :grin: :lol: Кой :-o
http://twitter.com/justinbieber той :oops: мЪ са не знам кво да пиша..забраих си английската граматика :razz: :razz:
Сички дет ме питахте как съм..имах бахти шибания ден да го е** :lol: амаа пука ми 8-) иначе кво праите :-)
аа Мартоо,онияя са го хваналии полицаите,поне тва вече ми е спокойно 8-) ама се издразних че,понеже мама я викаха в районното да дава показания и те са казали че искат и аз да ходя в сряда сутрин.Мама е казала,че аз нищо не знам ама те искат да го напиша в показанията..не са в ред..трябва да ставам рано,да ходя на майната си в най-големите задръствания :?
Е браво, тва е доста добра новина. :)
Така ли ми се струва или сте доста еднообразни и повтаряте едно и също, ден след ден..? :lol: Да не искаш за разнообразие да почна да слушам чалга? :razz: :lol:
Анджелика “Еротична актриса“ Шееа... Само такива ли бре ....Много интрига много курвички ... :o :o :o
tWiLigHtgIrL
03-22-2010, 18:43
Тединкоо,моляя те ела в Мездра,щото ако Лени не ходи аз не бих тръгнала самаа 8-) :-)
Габинкоо и аз искамм ма не знамм..ако ме пратят в Перник няма как :? :-)
?! :-) закво не си у скайп ? 8-)
Габи, здрасти :) :-)
видя,че съм 8-) :-)
габи,добре см,ти ? :-) и на мене ми е шибан деня :?
http://twitter.com/justinbieber той :oops: мЪ са не знам кво да пиша..забраих си английската граматика :razz: :razz: :?
evalongoriq
Сички дет ме питахте как съм..имах бахти шибания ден да го е** :lol: амаа пука ми 8-) иначе кво праите :-)
единствената добра новина днес :lol:
ии днеска на контролното по история ми се падна възможно най най гадния въпрос :lol:
иначе кво праиш :-)
tWiLigHtgIrL
evalongoriq
03-22-2010, 18:44
Охх ще стискаме палци да дойдеш :-) :-)
Така ли ми се струва или сте доста еднообразни и повтаряте едно и също, ден след ден..? :lol: Да не искаш за разнообразие да почна да слушам чалга? :razz: :lol:
Това не е разнообразие... разнообразие ще е ако другите почнат да слушат метъл :lol:
Но не говорих само за музиката... :?
Това не е разнообразие... разнообразие ще е ако другите почнат да слушат метъл :lol:
Но не говорих само за музиката... :?
мхм.... :?
tWiLigHtgIrL
03-22-2010, 18:46
[quote=tWiLigHtgIrL]Писааа ми :grin: :grin: :grin: забелязааа ме :grin: :grin: пак миии отговори :grin: :grin: :grin: шш вдигам партиии :grin: :grin: :grin: :lol: Кой :-o
http://twitter.com/justinbieber той :oops: мЪ са не знам кво да пиша..забраих си английската граматика :razz: :razz: :?[/quote
какво? :? 8-) и ти ако те забележат и ти пишат Металика ще си така..ш си забравиш граматиката 8-)
ии днеска на контролното по история ми се падна възможно най най гадния въпрос :lol:
:lol: е това доста лошо.. поне написа ли нещо? :)
Иначе аз си слушам музика тука.. и малко ми е тъпо ама ще ми мине.. :) 8-)
uMnePaToPa
:shock: :shock: :razz: :razz:
evalongoriq
Абее аз ли съм зле с географията толко щот пише в разписанието на автобуса до Мездра че тръгва в 9 и пристига в 11 и 44 тва са почти 3 часа,аз мислех че пътя е час и половина-2 макс :? :lol:
[quote=tWiLigHtgIrL]Писааа ми :grin: :grin: :grin: забелязааа ме :grin: :grin: пак миии отговори :grin: :grin: :grin: шш вдигам партиии :grin: :grin: :grin: :lol: Кой :-o
http://twitter.com/justinbieber той :oops: мЪ са не знам кво да пиша..забраих си английската граматика :razz: :razz: :?[/quote
какво? :? 8-) и ти ако те забележат и ти пишат Металика ще си така..ш си забравиш граматиката 8-) баш, пък и аз не съм тръгнал да ги търся :wink: Аз само се кефя на музиката им :wink: това е всичко
evalongoriq
03-22-2010, 18:47
:lol: е това доста лошо.. поне написа ли нещо? :)
Иначе аз си слушам музика тука.. и малко ми е тъпо ама ще ми мине.. :) 8-)
написах половин страничка 8-) ама имаше ии освен въпроса да анализираме някъф документ ии писах там нещо пък ще видим :lol:
tWiLigHtgIrL
03-22-2010, 18:48
Абее аз ли съм зле с географията толко щот пише в разписанието на автобуса до Мездра че тръгва в 9 и пристига в 11 и 44 тва са почти 3 часа,аз мислех че пътя е час и половина-2 макс :? :lol:
бе как..ние ш го бутаме ли тоя автобус :-o 8-) до Своге с кола е 35 минути а на там май не е много много :? :?
VIIIA 4 : 3 VIIIБ (КОЙ СЕГА Е №1) :grin:
evalongoriq
03-22-2010, 18:49
бе как..ние ш го бутаме ли тоя автобус :-o 8-) до Своге с кола е 35 минути а на там май не е много много :? :?
и мене ми е странно :-o смисъл 3 часа до Мездра са много :lol: ама така пише в нета :lol:
бе как..ние ш го бутаме ли тоя автобус :-o 8-) до Своге с кола е 35 минути а на там май не е много много :? :?В сегашното състояние на пътя е около 50 ... поне до преди месец :D Много завои много нещо ...
tWiLigHtgIrL
03-22-2010, 18:50
какво? :? 8-) и ти ако те забележат и ти пишат Металика ще си така..ш си забравиш граматиката 8-) баш, пък и аз не съм тръгнал да ги търся :wink: Аз само се кефя на музиката им :wink: това е всичко
о а аз като съм го намерила в тоя сайт и като съм му писала тва значи че все едно не се кефа само на музиката и толко..ами и нш друго.. :? :?
абе от София до Мездра е 2 часа и половина 8-) Теди,къде е Своге,къде е мездра ? :lol: то и аз см зле с географията,ама пък .. :lol:
tWiLigHtgIrL
03-22-2010, 18:51
и мене ми е странно :-o смисъл 3 часа до Мездра са много :lol: ама така пише в нета :lol:
ясно ш бутаме рейса.. :lol: ама то пак като за 2 часа ш стигнеме :lol:
о а аз като съм го намерила в тоя сайт и като съм му писала тва значи че все едно не се кефа само на музиката и толко..ами и нш друго.. :? :? Както кажеш.....
tWiLigHtgIrL
03-22-2010, 18:52
абе от София до Мездра е 2 часа и половина 8-) Теди,къде е Своге,къде е мездра ? :lol: то и аз см зле с географията,ама пък .. :lol:
аа е нз..аз съм зле с ориентирането :? 8-)
Правете новия вол щото ще го направя аз 8-)
uMnePaToPa
03-22-2010, 18:52
Улей :razz: :razz:
Да знаете има нов вол. ....
Два часа и половина :shock: ти си луда :lol: Вуйчо ме кара до София за час и половина :lol:
DaemonBoy
03-22-2010, 19:04
и мене ми е странно :-o смисъл 3 часа до Мездра са много :lol: ама така пише в нета :lol:Оооо Габке :) Какво пак спорите за тоя път? Когато стигнете :lol: