Влез

View Full Version : Оголване на главичката

maksimal
03-16-2010, 13:03
въпросът е малко личен :oops: :oops: :oops:

значи искам да ви попитам дали това е проблем или не... когато мастурбирам немога да оголя главичката на пениса, но след еякулация (за тези които не знаят еякулация - изхвърляне) мога да я оголя. Тоест докато мастурбирам немога, а след като се изхвърля мога?? някакав проблем ли е това? :lol:

т.7
krem4et0

Devil69
03-16-2010, 13:16
Ами по принцип е лек проблем.Оправя се с лека операция което е свързано с ходене при някой хирург и толкоз.Аз имам същия проблем и досега не съм умрял кат гледам,а когато пениса ми е достатъчно овлажнен нямам проблем да си извадя главичката.Аз бих те посъветвал иди на лекар ,но ако те е шубе няма да умреш от това спокойно. :)

maksimal
03-16-2010, 13:25
Ами по принцип е лек проблем.Оправя се с лека операция което е свързано с ходене при някой хирург и толкоз.Аз имам същия проблем и досега не съм умрял кат гледам,а когато пениса ми е достатъчно овлажнен нямам проблем да си извадя главичката.Аз бих те посъветвал иди на лекар ,но ако те е шубе няма да умреш от това спокойно. :)

добре. аз съм на 14 е примерно ако не отида на хирург по късн0 след 3 4 годинки дали ще водя нормален сексуален живот.. :?

Devil69
03-16-2010, 13:41
Пич аз съм на 24...Досега съм бил с доста жени и проблеми от сексуално естество нямам,освен може би че свършвам бавно. :razz:

FunkyBoy
03-18-2010, 17:50
ем аз няам проблеми за сега :)

Neftochimic
03-18-2010, 21:34
ти ако си го нямал никога, няма как да го имаш в бъдеще, тапет :lol: :razz:

Subsense
03-18-2010, 21:41
МмммМ мисля ,че това не е въпрос за тийн проблем ,а за някой доктор
Струва ми се лошо.
Иначе те поуспокоих а :? :D

stevkoto123
03-24-2010, 20:21
въпросът е малко личен :oops: :oops: :oops:

значи искам да ви попитам дали това е проблем или не... когато мастурбирам немога да оголя главичката на пениса, но след еякулация (за тези които не знаят еякулация - изхвърляне) мога да я оголя. Тоест докато мастурбирам немога, а след като се изхвърля мога?? някакав проблем ли е това? :lol:

т.7
krem4et0обрязване и си 4исто нов,много хора го правят ве4е!не се събира и саламурка лятото :D ,по хигиени4но е!!!!