Влез

View Full Version : Женски оргазъм.

Bimbi
03-16-2010, 20:16
Знам, че има много такива теми но аз пак да питам. Как едно момче може да разбере, че момиче е достигнало до оргазъм. Моите впечатления са,че момичето се навлажнява много и полови и орган инпулсира, като се свива и отпуска?

Devil69
03-16-2010, 20:21
Освен че половият й орган пулсира по погледа й,по реакциите й със сигурност ще разбереш ако е получила оргазъм. :grin:

YouDontKnowMe
03-16-2010, 21:18
Знам, че има много такива теми но аз пак да питам. Как едно момче може да разбере, че момиче е достигнало до оргазъм. Моите впечатления са,че момичето се навлажнява много и полови и орган инпулсира, като се свива и отпуска?
Последното изречение е доста неграмотно.
Иначе, сам си си отговорил на въпроса + учестено дишане , стенания (приемрно) и т.н.

gir
03-17-2010, 09:56

Много правилни наблюдения! Поздрави!

kureshka
03-17-2010, 10:02
Отговора е много прост - Не можеш! Една жена може да те заблуди така, че сам да си говориш :) А .. и кво ти пука,нали ти си правиш кефа 8)

DevilWish
03-17-2010, 10:33
Освен че половият й орган пулсира по погледа й,по реакциите й със сигурност ще разбереш ако е получила оргазъм. :grin:
За свиването е знак, а не физиономиите и тн.Аз мога да изиграя такъв оргазъм такива физионимии да правя и такива звуци да издавам, ама отдолу нищо няма да се свива и отпуска ;)

pepschy
03-17-2010, 15:42
За свиването е знак, а не физиономиите и тн.Аз мога да изиграя такъв оргазъм такива физионимии да правя и такива звуци да издавам, ама отдолу нищо няма да се свива и отпуска ;) :-P :-P

AnzaRe
03-17-2010, 15:54
Ще вика :D :D :D