View Full Version : фдт
искам да ви попитам какв ае цената на фдт bourjois healthy mix и хубав ли е?
минали месец май беше 15 на промоция , но сега не знам и за това пуснах темата :)
twilightHeart
03-17-2010, 17:09
И мен много ме интересува тоя фдт. Защото някой беше казал, че не покрива добре.
Също, за да не правя нова тема.. как ухае?
ani942942
03-17-2010, 17:14
Ima takava tema :)
ani942942
03-17-2010, 17:18
emi prosto kazvam da poglednesh tam , a ne da pravish nova tema :?
twilightHeart
03-17-2010, 17:21
emi prosto kazvam da poglednesh tam , a ne da pravish nova tema :?
А ти като ще заповядваш поне пиши по правилата. КИРИЛИЦА!! Ти самата не спазваш нищо, пък другите учиш.
19, 90 лв е, по сухичък е, но е добър, не е много покривен, но е хубав и издържлив, мирише на плодове.
ani942942
03-17-2010, 17:26
[quote=ani942942]emi prosto kazvam da poglednesh tam , a ne da pravish nova tema :?
А ти като ще заповядваш поне пиши по правилата. КИРИЛИЦА!! Ти самата не спазваш нищо, пък другите учиш.[/quote 1 ne zapovqdvam i vtoro mn se izvinqvam ,no ne mi raboti kirilizatora ili kakvoto e tam :)
бла 8-) не искам да ми миришее
кажете ми накакъв хубав фдт . сега съм с афинитон , но ми омрузна вече.. искам да не стои като маска и да не бие на оранжево, да е по-матово :)
Не говорим за няква огромна миризма, а за съвсем леко ухание. И този е хубав. Макс Фактор имат същи добри.
ani942942
03-17-2010, 17:28
Az predlagam na Seveneteen mai beshe 14 lv
twilightHeart
03-17-2010, 17:30
19, 90 лв е, по сухичък е, но е добър, не е много покривен, но е хубав и издържлив, мирише на плодове.
Примерно проблемна кожа покрива ли? В смисъл аз имам по носа много пъпки..
ani942942
03-17-2010, 17:31
Imam na Max Factor Miracle Toucha ! mn hubavo pokriva to e kato mus! Izd1rja dosta d1lgo :)
Max Factor - Color Adapt / Lasting Performance
dead_princess
03-18-2010, 15:45
Imam na Max Factor Miracle Toucha ! mn hubavo pokriva to e kato mus! Izd1rja dosta d1lgo :)
И на мен много ми харесва :oops:
И верно има такава тема, поне потърсете малко преди да пускате нови.
BlackMeow
03-18-2010, 18:09
Супер е! Последния ми такъв фон дьо тен ми стигна за почти година! :shock: Не слагах особено често, но малко количество върши голяма работа върху кожата!
roshlichka
03-18-2010, 19:08
На мен пък този bourjois healthy mix много ми хареса.. пробвах го даже ми стигна за 2-3 пъти и съм много доволна и за това сега ще си купя същият даже и този номер 53.. аз почти нямам нищо по лицето само 2-3 петънца и ми покрива всичко а ми ми мириши много приятно.. абее доволна съм :ДД
На мен пък този bourjois healthy mix много ми хареса.. пробвах го даже ми стигна за 2-3 пъти и съм много доволна и за това сега ще си купя същият даже и този номер 53.. аз почти нямам нищо по лицето само 2-3 петънца и ми покрива всичко а ми ми мириши много приятно.. абее доволна съм :ДД
ъм ?
blondeVIP
03-18-2010, 19:38
^ За тестера от Joy говори.
roshlichka
03-18-2010, 19:49
дамм.. sry че не се уточних.. тестерчето свърши след 2-3 слагане което е нормално.. :)))
Manenkoto
03-18-2010, 20:06
Така и така стана дума за фдт... искам да ви питам като си го слагам и лицето по някое време почва да ме сърби и да ми едно гадно на какво може да се дъжи това? Трябва ли да слагам основа под него и каква да бъде?
Може да слагаш някакъв крем.
krisito9212
03-18-2010, 22:04
Конкретно за този фдт,пробвах тестера от джой,хубав е.Лично за мен е напълно еднакъв с макс фактор миракъл тач.Ако искаш хубав фдт си вземи виши,той е на по достъпна цена.Ив Рошер също е хубав :) З а Лр пак съм чувала добри озиви.Много съм доволна от клиник,но той вече е по скъп.А междудругото новите минерални фдтени(има на лореал,артдеко,макс ф)са страхотни.Покриват,стоят напълно естествено,издържат дълго време,предпазват кожата,леки са и най-вжното освен,че имат деоративно,притежават и лечебно действие за кожата.Аз мисля сега да си взема артдеко или лореал.На макс ф четох,че е с блестящи частици и не покрива мн добре.
^ аз вече си взех фдт , но за тези натуралните искам да те питам , не сали тези, които са прахообразни? стоят ли добре ?като пудра илии? 8-)
ani942942
03-19-2010, 05:06
Az predi 3 dena si vzeh na Artdeco Hydra ! Ami ne pokriva mn dobre! No ina4e v1ob6te ne se vijda 4e s1m s fdt imam predvit 4e stoi estestveno :)
BlackMeow
03-19-2010, 07:28
Така и така стана дума за фдт... искам да ви питам като си го слагам и лицето по някое време почва да ме сърби и да ми едно гадно на какво може да се дъжи това? Трябва ли да слагам основа под него и каква да бъде?
Сърби те от фон дьо тена? Да не би да си алергична към някоя от съставките му? :-o
Shadowsogirl
03-19-2010, 11:15
Аз вчера си купих на Мейбълин, макар че още не съм го пробвала .В неделя ще си слагам, дано ми стои добре и да съм нацелила цвета.
twilightHeart
03-19-2010, 11:17
Аз вчера си купих на Мейбълин, макар че още не съм го пробвала .В неделя ще си слагам, дано ми стои добре и да съм нацелила цвета.
Дано да си оцелила цвета? Е, ти не го ли пробва в магазина? В смисъл не на лицето, а на опакото на дланта т.е. отгоре на ръката. Аз никога не си купувам фдт без да го пробвам..
http://www.teenviewsofia.com/article/156/Top-5-na-dobriia-fon-d%D1%8Co-ten-do-20-leva
ето едно полезно материалче за фон дьо тена :)
Shadowsogirl
03-19-2010, 13:21
Дано да си оцелила цвета? Е, ти не го ли пробва в магазина? В смисъл не на лицето, а на опакото на дланта т.е. отгоре на ръката. Аз никога не си купувам фдт без да го пробвам..
Пробвах го разбира се. Обаче ми се е случвало, въпреки че съм си го пробвала на дланта да ми излезе на лицето по-различно, за това го казвам. Но ми се струва, че тоя ще е добре, ако не - следващият път друг. :)
aguilera
03-19-2010, 15:25
Аз ползвам дълготраен фон дьо тен за нормална и суха кожа на LUMENE. Невероятен е! :grin:
Аз ползвам дълготраен фон дьо тен за нормална и суха кожа на LUMENE. Невероятен е! :grin:
от последния фдт на Lumene , който ползвах ( един синичък) кожата ми придобиваше син зелен цвят :shock: 8-)
krisito9212
03-19-2010, 16:51
^ аз вече си взех фдт , но за тези натуралните искам да те питам , не сали тези, които са прахообразни? стоят ли добре ?като пудра илии? 8-)не натурални а минерални :) те са с изцяло естествени съставки(+ минерали),без талк.И да прахообразни са :) Стоят много стествено,могат да прикриват дори и белези,не е като пудра.Има си начини за нанасяне.Едно момиче беше писало че не прикриват нещо,пак казвам-има си начини за нанасяне :) Ако ви интересува питайте :)
aguilera
03-19-2010, 17:35
от последния фдт на Lumene , който ползвах ( един синичък) кожата ми придобиваше син зелен цвят :shock: 8-)
Много странно!? :-o
xHARDCANDYx
03-19-2010, 18:11
Seventeen !
ShowMeHowToLie
03-24-2010, 18:16
За да не правя нова тема искам да ви попитам относно този ицената му :]]] http://belladonna-sepphoras.blogspot.com/2010/02/roll-on-alliance-perfect-loreal.html
LittleSunshine
03-24-2010, 18:49
Аз неска като отидох да си взимам bourjois healthy mix в магазина ми казаха, че ги внасяли от Румъния и не били истински :shock: трябвало да си го поръчам от Франция :shock:
ShowMeHowToLie
03-24-2010, 19:41
За да не правя нова тема искам да ви попитам относно този ицената му :]]] http://belladonna-sepphoras.blogspot.com/2010/02/roll-on-alliance-perfect-loreal.html
up^^
up^^
30 лв някъде го гледах
addicted2y0u
03-25-2010, 07:29
моя е на Орифлейм, но е доста неизгоден...взех го без промоции 10 лева за съвсем малка тубичка, но съм доволна много е хубав :)
Sunshin3
03-25-2010, 07:51
Аз съм с афинитона, ама нещо се изприщвам май от него. :-o
BlackMeow
03-25-2010, 09:40
Аз неска като отидох да си взимам bourjois healthy mix в магазина ми казаха, че ги внасяли от Румъния и не били истински :shock: трябвало да си го поръчам от Франция :shock:
:shock: :shock:
Аз да попитам има ли някой, който може да ми каже дали минералните фдт и пудри му действат по-добре на кожата, дали се усеща разлика след по-дълготрайна употреба? :)
Аз се запалих по минералните сенки и като се запознах с тях звучи като че ли минералните продукти би трябвало да са много по-щадящи за кожата... :D
Converse333
03-25-2010, 12:00
BlackMeow Аз използвам мин. пудра на Ревлон, прикрива всичко, а и не излизат пъпки, вьобще много добре действа, много е леко за кожата и не си личи, че имаш нещо на лицето. Иначе сега си мисля да си вземам healthy mix на bourjois, да сменя малко...
BlackMeow Аз използвам мин. пудра на Ревлон, прикрива всичко, а и не излизат пъпки, вьобще много добре действа, много е леко за кожата и не си личи, че имаш нещо на лицето.
;-)
^ ще ми дадеш ли линк с фдт ,който ползваш :)
бе, аз пък си харесвам импалата 8-) много съм си доволна от него, нищо, че е 5 лева 8-) ;-)
++ :grin: 8)
CrazyDeizi
03-26-2010, 11:41
BlackMeow Аз използвам мин. пудра на Ревлон, прикрива всичко, а и не излизат пъпки, вьобще много добре действа, много е леко за кожата и не си личи, че имаш нещо на лицето. Иначе сега си мисля да си вземам healthy mix на bourjois, да сменя малко...
Може ли снимка на тази пудра да я позная в магазина, харесва ми описанието :smt115
titinkaa
03-26-2010, 12:02
А аз да попитам за Афинитона го гледах в еидн магазин 10лв,пък в други е 20лв,та искам да попитам дали има разлика между ефтиния и скъпия,и друго да попитам продават ли се специални гъбички или там както му се вика за нанасянето на фдт-на?
BlackMeow
03-26-2010, 12:15
Благодаря ти! :grin: