View Full Version : Изпращане на 12 клас?!
gree_girl
03-17-2010, 19:36
Здравейте! Предполагам във вашите училища правите програми за изпращането на 12 клас. Е, тази г одина моя випуск трябва да съставим тази програма. Но освен задължителната и скучна встъпителна част (слово на директорката, кмета, родители, стихчета ....) има и весела част. Тук идва и молбата ми към вас. Ние п равим номинации и грамоти. Вие какво друго забавно правите?
Тук може да споделяме идеи, за да станат по-хубави програмите.
Благодаря ви предварително!
nIkEnCeTy_bE
03-17-2010, 19:43
Сестра ми, като завършваше, някой правиха Мюзик Айдъл и много се забавляваха всичко. Номинациите мисля, че са нещо много хубаво. Може да направите някой сценки, някой спомени за всичките тези години. Да кажете всички гафове на госпожите, като за последно. Да разкажете смешни случки с тях. Знам ли?! Зависи какви са ви училители, дали си заслужава. Аз ако бях лично щях да предложа, това да направим.[/u]
Unendlich
03-17-2010, 20:45
Когато бях 8-ми клас изпратихме нашите 12-токласници с картички и цветя. Всеки отговорник на 11-ти клас (от А до З) четеше за всеки клас (какво са написали класовете за себе си) и класовете излизаха с различни песни и беше много добре направено. Те тръгваха и ние срещу тях. :D
FantaMen
03-18-2010, 17:09
Програмата да е да изкочим с 1 уиски и да се налеем като говеда.. Какво по хубаво ?Ще си разказваме пиянските истории и ще се смеем на старите глупости :razz: Ако в моето училище трябваше да праим такива меко казано "празни раоти " :D :D мн щях да се смея :lol: Номинации грамоти ? wtf? ??? :lol: :lol: