PDA

View Full Version : Възможно ли е ?

Jessie
03-17-2010, 22:02
:( От известно време насам се чудя нещо .. Случвало ми се, случвало се е и на две приятелки ...

Възможно ли е когато на момиче й дойде цикъла, коремът да я боли много, ама наистина много, но от често правене на секс?

В смисъл - преди да й дойде - често го прави, а като наближи и вече като й дойде - коремът да я боли адски много поради тази причина? :(

domain
03-17-2010, 22:39
:smt104 Злата дилема...

Еми следващия път преди да ти дойде - не се прави на коледна пуйка...
Ако не те боли - Problem solved :-o

http://www.8asuperfriends.com/gallery/albums/album27/facepalm_cat.jpg

xkorem
03-18-2010, 06:43
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?p=7009616#7009616
Специално за теб я писах !

Jessie
03-18-2010, 07:53
Ако не го казваш с някаква ирония - много благодаря. :-) :)

xkorem
03-18-2010, 08:15
Никаква ирония !! :)

Jessie
03-18-2010, 08:25
Е, прочетох го, ама не пише нищо за болката при цикъла? :(

DevilWish
03-18-2010, 08:29
ммм...Само за информация има хора дето много ги боли един път, друг път не, няма значение правила ли си секс или не.

Jessie
03-18-2010, 08:33
Фю, да си отдъхна, че почнах вече и филми да си вкарвам... :(

DevilWish
03-18-2010, 08:35
Фю, да си отдъхна, че почнах вече и филми да си вкарвам... :(
Не се притеснявай.При мен наистина винаги е различно.

varbankavakov
03-18-2010, 08:53
Комбинацията 'желание за секс + болки по време на месечното кръвотечение' е сигурен знак за отравяне на организма и/или загнездил се в тялото паразит(мутирането на паразита в следствие отравяне с метилов алкохол води до различни видове рак)
- Направи си пълно прочистване на организма, литература има достатъчно, антибиотиците НЕ решават проблема, само подържат рецидива, след прочистването ще излязат доста неща, а заедно с тях и неясният мерак за секс.
- След прочистването пак ще првиш секс, с тази разлика, че не паразита, а ти самата ще управляваш желанието си, а и болките по време на мензис ще липсват.
УСПЕХ!
ПС: Забравих да добавя, това, което лекарите не казват, е , че РАКЪТ е ЗАРАЗЕН!

gir
03-18-2010, 10:10
Комбинацията 'желание за секс + болки по време на месечното кръвотечение' е сигурен знак за отравяне на организма и/или загнездил се в тялото паразит(мутирането на паразита в следствие отравяне с метилов алкохол води до различни видове рак)
- Направи си пълно прочистване на организма, литература има достатъчно, антибиотиците НЕ решават проблема, само подържат рецидива, след прочистването ще излязат доста неща, а заедно с тях и неясният мерак за секс.
- След прочистването пак ще првиш секс, с тази разлика, че не паразита, а ти самата ще управляваш желанието си, а и болките по време на мензис ще липсват.
УСПЕХ!
ПС: Забравих да добавя, това, което лекарите не казват, е , че РАКЪТ е ЗАРАЗЕН!

За заразността на рака, уточнения:

1. Има теория, че НЯКОИ ракове може и да са заразни, но не всички. Канцерогенни (ракопораждащи) причини - доста.
2. Ако ракът беше заразен на 100 %, тези в раковите отделения - сестри, доктори, трябва да мрат като мухи. А те се разболяват от рак толкова, колкото и хора, които не работят с раково-болни.
3. Има си много по-рискови групи, които боледуват от рак - пушачи, миньори в някои видове мини и пр.
Така че...просто в интерес на истината няма данни да е заразно. Едните ми баба и дядо умряха от ракове. Майка ми, след години, също. Аз и баща ми бяхме все с тях, ама ето на, и до днес не сме се разболели. А, ако беше заразна болест, като грипа, да ни е лепнало.

kureshka
03-18-2010, 10:17
алллоооооо 14 годишната ти кога сколаса пък да прайш 'често' сек :-D

Jessie
03-18-2010, 21:58
Алооо, дрисльо/дрисло, на 18 съм !! :x

Callisto
03-18-2010, 23:30
Нормално е да те боли. Едвали е от секса, освен ако не си прекалила, но някой хора испитват болка винаги преди цикъл. Ако не греша се нарича ПМС Предменструален Синдром.

Какви са симптомите на предменструалния синдром?

*покачване на тегло от задръжка на течности
* подуване на корема
* болезненост в гърдите
* напрежение и тревожност
* подтиснатост
*колебания в настроението, раздразнителност или гняв
* промяна в апетита и силно желание за някои храни
*безсъние
* мускулни и ставни болки
* главоболие
*умора

Повечето жени с предменструален синдром изпитват малка част от изброените усещания. Симптомите обикновено изчезват при започване на менструалния цикъл. Те обикновено се наблюдават при жени на възраст около 20 - 30 години и се повтарят в очакван порядък.
Често се среща и при момичета в пубертета.
При някои жени, симптомите са силно изразени и могат да доведат до депресия, чуство на безнадежност, гняв, засилена тревожност, ниско самочувствие, затруднена концентрация, раздразнителност и вътрешно напрежение.

Greennight
03-19-2010, 08:22
Братовчедка ми беше преди 2 години зимата като и почнеше цикъла 2 дни я болеше корема,ходи на лекар казаха и,че е нормално :) не помня точната диагноза,ама не и изписаха лекарства сама се оправи :) .И не е от това колко секс правиш :D

cveteto64
03-19-2010, 08:43
Нормално е да те боли. Едвали е от секса, освен ако не си прекалила, но някой хора испитват болка винаги преди цикъл. Ако не греша се нарича ПМС Предменструален Синдром.
Не грешиш точно това е...

Jessie
03-19-2010, 11:01
Callisto
Благодарско. :)