PDA

View Full Version : Секс по време на цикъл

Alex4o0o
03-18-2010, 12:28
Може ли да се порави секс по време на цикъл?А вие правили ли сте го?Чувала съм че дори и с презерватив може да се забременее тогава...

dimitar_ak
03-18-2010, 12:45
Карам по ред:
1. Може да се прави секс, но ако момичето не е на тампони цапа доста
2. Правил съм го не веднъж
3. Риска от забременяване е минимален защото по време на цикъл е много малко вероятно да има готова нова клетка за оплождане. Има риск от инфекции обаче.

netmon
03-18-2010, 12:48
Карам по ред:
1. Може да се прави секс, но ако момичето не е на тампони цапа доста
2. Правил съм го не веднъж
3. Риска от забременяване е минимален защото по време на цикъл е много малко вероятно да има готова нова клетка за оплождане. Има риск от инфекции обаче.

Аболютно съгласен с добавка при точка първа ,че зависи в кой ден от цикъла е момичето.Ако са първите 2 дни наистина цапа доста,ако са последните почти няма проблем,но при всички положения е по-добре да се ползва презерватив и тогава :)

kremen4eto
03-18-2010, 14:08
Може ли да се порави секс по време на цикъл?

- Има рискове от инфекции, но ДА, може.

А вие правили ли сте го?

- Правила съм го в последните дни. По-добре да се ползва тампон, даже в другия случай би било някак гадно :)

Чувала съм че дори и с презерватив може да се забременее тогава...

- Смятам, че тогава вероятността е най-минимална, но може ... по всяко време може.

dimitar_ak
03-18-2010, 14:14
Има и още една добавка но тя е малко индивидуална. Има жени, които при цикъл са с по-голямо сексуално желание.

loliii
03-18-2010, 15:07
Естествено, че може да се прави секс по време на цикъл. Секс винаги може да се прави. Не съм го правила, просто защото съм чувала, че тогава момичето е по-чувствително отдолу и ако момчето е дори малко по-грубо сексът е неприятен за момичето. И накрая, когато момичето е в цикъл шансът да се забременее е най-минимален от всяка друга ситуация и презерватив се използва не за друга, ами от хигиенна гледна точка.

netmon
03-18-2010, 15:14
Има и още една добавка но тя е малко индивидуална. Има жени, които при цикъл са с по-голямо сексуално желание.

И още една добавка ,че от моя скромен опит при почти всички момичета/жени при цикъл са с по голямо сексуално желание,но (първоначално поне в една връзка) твърдо отказват да правят поради притесение от факта ,че смятат ,че това е нещо много "гадно",което мъжа/момчето не трябва да вижда и от което се срамуват и поради тези причини не им е комфортно и не могат да се отпуснат напълно и не искат да правят секс тогава.

loliii
03-18-2010, 16:01

И още една добавка ,че от моя скромен опит при почти всички момичета/жени при цикъл са с по голямо сексуално желание,но (първоначално поне в една връзка) твърдо отказват да правят поради притесение от факта ,че смятат ,че това е нещо много "гадно",което мъжа/момчето не трябва да вижда и от което се срамуват и поради тези причини не им е комфортно и не могат да се отпуснат напълно и не искат да правят секс тогава.
Точно така!

NeverTheSame
03-18-2010, 16:12
На теория по време на менструацията не може да се забременее,но на практика нещата седят по-различно.Все пак рискът от инфекция е голям.

И за бога научете се,че месечен цикъл е времето между двете менструации :?

YouDontKnowMe
03-18-2010, 18:08
Може ли да се порави секс по време на цикъл?А вие правили ли сте го?Чувала съм че дори и с презерватив може да се забременее тогава...
1. Може, разбира се.
2. Да.
3. Ако не се скъса презерватива няма как да се забременее. А и в редки случаи овулацията съвпада с някой ден от менструацията.

RAYNE666
03-18-2010, 18:29
1. Може
2. Да правила съм
3. Не мисля, че е възможно ако е с презерватив, но дет се вика няма невъзможни неща :D

v1d1m0n3v1d1m
03-18-2010, 19:06
Има такава тема!!!! :o

D1esel
03-18-2010, 19:21
дали може да се прави секс по време на цикъл? Еми пробвай и ще разбереш, вместо да ревеш във форума 8)

Biskfitka
03-18-2010, 20:26
Може да се прави секс по време на МЕНСТРУАЦИЯ (правете разликата ..)

Callisto
03-18-2010, 23:20
Аз лично по време на цикъл се побърквам за секс.
-да секс може да се праив по време на цикъл
-правила съм и продължавам да правя
-да цапа, но количеството се определя от това, кога ти е дошло и колко ти остава до края
-лично аз предпочитам да го правя в банята, понеже не ми се гледат кървища
-винаги има опастност от забременяване. Само да отбележа, че няма как да забременееш, ако ползваш презерватив и той си остане цял. Даже и да се скъса шансовете да се сдобиеш с бебче са много малки. И все пак гледай кога си в овулация, понеже някой жени могат да забременеят само по време на цикъл. В моето семейство е така ...родителите ми са се чудили защо толкова години майка ми не е можела да забременее, накрая е питала баба и тя и е обяснила, че може да забременее само по време на цикъл...направили го и ето ме мен. :D

Manekena7
03-19-2010, 06:00
Е то,че може може ама си е гадна гледка особено за мене беше мн гадно :х беше 6тия ден последния от цикала й и вкарах го за 3 мин и като го искарах целия беше в кръв,сложихме презерватив и пак се изцапа и се отказахме просто е неприятно да гледаш кръв иначе усещането за мене си беше нормално и за нея сигурно и не ми пречеше да се справя без да гледам ама не е проблем дас е изчака няколко дена :)

dimitar_ak
03-19-2010, 06:05
Е то,че може може ама си е гадна гледка особено за мене беше мн гадно :х беше 6тия ден последния от цикала й и вкарах го за 3 мин и като го искарах целия беше в кръв,сложихме презерватив и пак се изцапа и се отказахме просто е неприятно да гледаш кръв иначе усещането за мене си беше нормално и за нея сигурно и не ми пречеше да се справя без да гледам ама не е проблем дас е изчака няколко дена :)

Гледай момичето с което си в очите. Повече работа върши

DevilWish
03-19-2010, 08:07
Много пъти, в сряда също :Д както и да е, може да забременееш винаги ,но шанса е нищожен.И какви са тея глупости дори с кондом може да забременееш.Няма такова нещо.

vellvet
03-19-2010, 14:13
1.препоръчително е да го правите в последните дни от цикъла иначе много цапа
2.правила съм го и нямаме никакви проблеми
3.по време на цикъл да забременееш ако го правиш с презерватив е невъзможно

Roland
03-19-2010, 15:26
да правел съм го с моята приятелка но в банята защото малко или много си цапа и го правим по леко щото я наболява понякога инак риска от забременяване е като при секса и през другото време даже и по малък :-P :-P :-P