View Full Version : Секс по време на цикъл
Alex4o0o
03-18-2010, 12:28
Може ли да се порави секс по време на цикъл?А вие правили ли сте го?Чувала съм че дори и с презерватив може да се забременее тогава...
dimitar_ak
03-18-2010, 12:45
Карам по ред:
1. Може да се прави секс, но ако момичето не е на тампони цапа доста
2. Правил съм го не веднъж
3. Риска от забременяване е минимален защото по време на цикъл е много малко вероятно да има готова нова клетка за оплождане. Има риск от инфекции обаче.
Карам по ред:
1. Може да се прави секс, но ако момичето не е на тампони цапа доста
2. Правил съм го не веднъж
3. Риска от забременяване е минимален защото по време на цикъл е много малко вероятно да има готова нова клетка за оплождане. Има риск от инфекции обаче.
Аболютно съгласен с добавка при точка първа ,че зависи в кой ден от цикъла е момичето.Ако са първите 2 дни наистина цапа доста,ако са последните почти няма проблем,но при всички положения е по-добре да се ползва презерватив и тогава :)
kremen4eto
03-18-2010, 14:08
Може ли да се порави секс по време на цикъл?
- Има рискове от инфекции, но ДА, може.
А вие правили ли сте го?
- Правила съм го в последните дни. По-добре да се ползва тампон, даже в другия случай би било някак гадно :)
Чувала съм че дори и с презерватив може да се забременее тогава...
- Смятам, че тогава вероятността е най-минимална, но може ... по всяко време може.
dimitar_ak
03-18-2010, 14:14
Има и още една добавка но тя е малко индивидуална. Има жени, които при цикъл са с по-голямо сексуално желание.
Естествено, че може да се прави секс по време на цикъл. Секс винаги може да се прави. Не съм го правила, просто защото съм чувала, че тогава момичето е по-чувствително отдолу и ако момчето е дори малко по-грубо сексът е неприятен за момичето. И накрая, когато момичето е в цикъл шансът да се забременее е най-минимален от всяка друга ситуация и презерватив се използва не за друга, ами от хигиенна гледна точка.
Има и още една добавка но тя е малко индивидуална. Има жени, които при цикъл са с по-голямо сексуално желание.
И още една добавка ,че от моя скромен опит при почти всички момичета/жени при цикъл са с по голямо сексуално желание,но (първоначално поне в една връзка) твърдо отказват да правят поради притесение от факта ,че смятат ,че това е нещо много "гадно",което мъжа/момчето не трябва да вижда и от което се срамуват и поради тези причини не им е комфортно и не могат да се отпуснат напълно и не искат да правят секс тогава.
И още една добавка ,че от моя скромен опит при почти всички момичета/жени при цикъл са с по голямо сексуално желание,но (първоначално поне в една връзка) твърдо отказват да правят поради притесение от факта ,че смятат ,че това е нещо много "гадно",което мъжа/момчето не трябва да вижда и от което се срамуват и поради тези причини не им е комфортно и не могат да се отпуснат напълно и не искат да правят секс тогава.
Точно така!
NeverTheSame
03-18-2010, 16:12
На теория по време на менструацията не може да се забременее,но на практика нещата седят по-различно.Все пак рискът от инфекция е голям.
И за бога научете се,че месечен цикъл е времето между двете менструации :?
YouDontKnowMe
03-18-2010, 18:08
Може ли да се порави секс по време на цикъл?А вие правили ли сте го?Чувала съм че дори и с презерватив може да се забременее тогава...
1. Може, разбира се.
2. Да.
3. Ако не се скъса презерватива няма как да се забременее. А и в редки случаи овулацията съвпада с някой ден от менструацията.
RAYNE666
03-18-2010, 18:29
1. Може
2. Да правила съм
3. Не мисля, че е възможно ако е с презерватив, но дет се вика няма невъзможни неща :D
v1d1m0n3v1d1m
03-18-2010, 19:06
Има такава тема!!!! :o
дали може да се прави секс по време на цикъл? Еми пробвай и ще разбереш, вместо да ревеш във форума 8)
Biskfitka
03-18-2010, 20:26
Може да се прави секс по време на МЕНСТРУАЦИЯ (правете разликата ..)
Callisto
03-18-2010, 23:20
Аз лично по време на цикъл се побърквам за секс.
-да секс може да се праив по време на цикъл
-правила съм и продължавам да правя
-да цапа, но количеството се определя от това, кога ти е дошло и колко ти остава до края
-лично аз предпочитам да го правя в банята, понеже не ми се гледат кървища
-винаги има опастност от забременяване. Само да отбележа, че няма как да забременееш, ако ползваш презерватив и той си остане цял. Даже и да се скъса шансовете да се сдобиеш с бебче са много малки. И все пак гледай кога си в овулация, понеже някой жени могат да забременеят само по време на цикъл. В моето семейство е така ...родителите ми са се чудили защо толкова години майка ми не е можела да забременее, накрая е питала баба и тя и е обяснила, че може да забременее само по време на цикъл...направили го и ето ме мен. :D
Manekena7
03-19-2010, 06:00
Е то,че може може ама си е гадна гледка особено за мене беше мн гадно :х беше 6тия ден последния от цикала й и вкарах го за 3 мин и като го искарах целия беше в кръв,сложихме презерватив и пак се изцапа и се отказахме просто е неприятно да гледаш кръв иначе усещането за мене си беше нормално и за нея сигурно и не ми пречеше да се справя без да гледам ама не е проблем дас е изчака няколко дена :)
dimitar_ak
03-19-2010, 06:05
Е то,че може може ама си е гадна гледка особено за мене беше мн гадно :х беше 6тия ден последния от цикала й и вкарах го за 3 мин и като го искарах целия беше в кръв,сложихме презерватив и пак се изцапа и се отказахме просто е неприятно да гледаш кръв иначе усещането за мене си беше нормално и за нея сигурно и не ми пречеше да се справя без да гледам ама не е проблем дас е изчака няколко дена :)
Гледай момичето с което си в очите. Повече работа върши
DevilWish
03-19-2010, 08:07
Много пъти, в сряда също :Д както и да е, може да забременееш винаги ,но шанса е нищожен.И какви са тея глупости дори с кондом може да забременееш.Няма такова нещо.
1.препоръчително е да го правите в последните дни от цикъла иначе много цапа
2.правила съм го и нямаме никакви проблеми
3.по време на цикъл да забременееш ако го правиш с презерватив е невъзможно
да правел съм го с моята приятелка но в банята защото малко или много си цапа и го правим по леко щото я наболява понякога инак риска от забременяване е като при секса и през другото време даже и по малък :-P :-P :-P