View Full Version : Изкуствени мигли ***
izp3p3l3na
03-18-2010, 13:04
Значи в събота съм на Рожден ден и реших да си купя изкуствени мигли .. Взех си ето такива http://www.bgvenera.com/wp-content/uploads/2008/09/eyelashes.jpg за 2 лв и едно лепило за 8 лв.. Бих казала че задържа добре.. Въпроса ми е дали ще издържи цял ден и след като ги сложа миглите ли да сложа сенки или преди това? :oops:
iLoveChocolate
03-18-2010, 15:06
ооо след това се слага щото не се знае после дали ще се залепи върху гримираното
sunshine955
03-18-2010, 16:16
сложи си ги .. изчакай да изсъхне и после слагай сенки .. :)
izp3p3l3na
03-18-2010, 17:35
В нета видях че пишеше първо да се сложи очна линия и тогава да се поставят, а и в клипчета гледах че поставят върху гримаа :?
В нета видях че пишеше първо да се сложи очна линия и тогава да се поставят, а и в клипчета гледах че поставят върху гримаа :?
Не...Професионалните могат и да се слагат след грима ( всички гримьори ги слагат след ), но тези от 2 лева няма да се задържат.
Залепяш ги, слагаш очна линия и тогва сенки.
littlemissplanet2009
03-18-2010, 18:00
Първо сложи миглите ;) ;) ;)
m1nich3t0
03-19-2010, 09:01
И аз забелязах това... Най- добре ги сложи първо тях, а после грима, защото ако ги сложиш след като си се нагримирала и не се залепят, само си разваляш грима :)
BlackMeow
03-19-2010, 10:16
Слагала съм си метне мигли един път и беше върху грима.
Момичето. което ми помогна носи често и винаги ги слага над грима. :)
След като ги залепиш може да повториш очната линия ако трябва.
пс моите издържаха цял ден и вероятно можеше и още, но аз ги свалих, лепилото беше на Mac.
twilightHeart
03-19-2010, 12:01
пс моите издържаха цял ден и вероятно можеше и още, но аз ги свалих, лепилото беше на Mac.
:shock: От къде си намерила такова лепило в БГ?
izp3p3l3na
03-19-2010, 14:24
Моето лепило е на Clear .. Дано да издържи.. :(
BlackMeow
03-19-2010, 17:38
:shock: От къде си намерила такова лепило в БГ?
В бг няма нищо, затова пазарувам онлайн, колекцията ми е прилична.
Иначе точно това лепило тогава го донесе момичето, което ми помогна с миглите не съм го виждала иначе. Тя каза че било най-хубавото, за друго не знам дали би издържало толкова.
lori4kavd
04-08-2010, 19:37
Мойте са огромни нямам нужда от искуствени мигли,но трябва да опитам :oops: :-o
y0urhottie
04-15-2010, 13:51
аз имах мигли,които си вървяха с лепилото слагах ги след черния молив и преди сенките.Моите поне се задържаха доста а и свалянето им беше лесно с кремче за лице :)