Влез

View Full Version : kak da i kaja kolko ia obicham(trudna rabota)

kosta22
03-18-2010, 20:07
zdraveite,iskam da pomolia za pomosht,noo mi e trudno da kaja na edno momiche che sum vluben v neia.poznavame se ot okolo polovin godina no nemojem da se vijdame noo chesto zashtoto tia raboti 5tuk subota i nedelia.prez ostanaloto vreme noo chesto mi kazva che uchi,ne se uchudvam ima noo dobri ocenki(niama chasove s men).pokanih ia na 14 fevruari ama beshe nedelia i mi otkaza,pokanih ia na 28 mart ama pak e nedelia a togava mi e rojdennia den za tva obmisliam drug variant za edin 4tvurtuk vecher da ia zaveda na restorant.no neznam kak da i go kaja dali da e direkno ili ...govoril sum s neia za seriozna vruzka no ne sum i kazval che ia obicham,prosto sum ia pital dali si ima niakoi.otgovora beshe ne no che iska seriozna vruzka chak sled kato zavurshi.probvah na niakolko pati da si ia izbia ot glavata kato ne ia vijdam ama ne moga.kajete kak da postupia,tia e purvata v koiato se vlubvam taka,drugite gi zabraviah za den za dva,mersi predvaritelno. :oops:

fenastz
03-18-2010, 20:25
Ем, сближи се с нея, интересувай се от нейните хобита и такива шитни. Поканите ги остави за по-нататък, първо спечели доверието й. :)

FantaMen
03-18-2010, 20:27
Ако и пишеш така .... не ми се вярва да те разбере!!!Има си кирилица бе ???

Metal
03-18-2010, 20:28
Кирилица!!!

Tempest
03-18-2010, 20:30
probvah na niakolko pati da si ia izbia ot glavata kato ne ia vijdam ama ne moga.

или не искаш...

fenastz
03-18-2010, 20:44
Бе я оставете таз кирилица за малко :lol: чете се, а и човека си има проблем...

Metal
03-18-2010, 20:45
Бе я оставете таз кирилица за малко :lol: чете се, а и човека си има проблем... Да и го каже на кирилица 8-) със пунктационни знаци, без грешки 8-) ....

kosta22
03-18-2010, 22:07
Ако и пишеш така .... не ми се вярва да те разбере!!!Има си кирилица бе ???
не и пиша така а на френски,извинявам се за кирилицата извън бг съм

kosta22
03-18-2010, 22:29
Ем, сближи се с нея, интересувай се от нейните хобита и такива шитни. Поканите ги остави за по-нататък, първо спечели доверието й. :)
ммм да,ноо трудна работа само кат я видя и ми се разтреперват и крака и кво ли още не.лошото е че нямам нито един час с нея а със сестра и. :-o

filmimilmi
03-19-2010, 00:42
Човече, как може да ги дрънкаш подобни неща, че ще и се признаваш в любов още преди да сте тръгнали? Не сме 17-ти век и нещата стават малко по-различно. Любовта идва едва на последно място и не върши работа като средство, за да свалиш момиче. На всичкото отгоре се оказва, че ти и се явяваш напълно непознат. Каква според теб би била реакцията й когато отидеш да се запознаете и директно и го кажеш или пък в най-добрия случай се наложи да и припомниш с коя буква ти започва името, за да се досети кой си... Пък и казваш, че ти треперят краката, значи открито се притесняваш, а това момичетата го усещат. Колкото по-неуверен си, толкова по-ниско самочувствие показваш и толкова по-отблъскващ си в очите на момичето. Няма как да ти дам указания в 12 стъпки например за това как да свалиш момиче защото универсален начин няма, но ако просто примерно се направи такъв списък, в него задължително ще присъства "самочувствие". Нямаш такова защото не си общувал достатъчно с момичета, от там идват притесненията ти, че ще се изложиш и т.н.. Всичко се научава чрез практиката. А така както ми изглежда за първи път изобщо предприемаш някакви опити да свалиш момиче. Едва ли ще усееш ако тя няма много силни симпатии към теб от самото начало. Ще скъся съветите си защото има достатъчно теми с проблеми като твоя + 1 важна в този раздел, която би ти била достатъчно полезна. Като цяло те съветвам вместо да тръгнеш да я сваляш, което на 99% няма да е успешен опит тъй като ще ти е първия в живота, почни да общуваш повече с момичета, за да се оттървеш от притесненията. Важно е да свикнеш как да общуваш защото това е в основата на цялата философия по нататък.
Успех! :)

kosta22
03-19-2010, 01:13
Човече, как може да ги дрънкаш подобни неща, че ще и се признаваш в любов още преди да сте тръгнали? Не сме 17-ти век и нещата стават малко по-различно. Любовта идва едва на последно място и не върши работа като средство, за да свалиш момиче. На всичкото отгоре се оказва, че ти и се явяваш напълно непознат. Каква според теб би била реакцията й когато отидеш да се запознаете и директно и го кажеш или пък в най-добрия случай се наложи да и припомниш с коя буква ти започва името, за да се досети кой си... Пък и казваш, че ти треперят краката, значи открито се притесняваш, а това момичетата го усещат. Колкото по-неуверен си, толкова по-ниско самочувствие показваш и толкова по-отблъскващ си в очите на момичето. Няма как да ти дам указания в 12 стъпки например за това как да свалиш момиче защото универсален начин няма, но ако просто примерно се направи такъв списък, в него задължително ще присъства "самочувствие". Нямаш такова защото не си общувал достатъчно с момичета, от там идват притесненията ти, че ще се изложиш и т.н.. Всичко се научава чрез практиката. А така както ми изглежда за първи път изобщо предприемаш някакви опити да свалиш момиче. Едва ли ще усееш ако тя няма много силни симпатии към теб от самото начало. Ще скъся съветите си защото има достатъчно теми с проблеми като твоя + 1 важна в този раздел, която би ти била достатъчно полезна. Като цяло те съветвам вместо да тръгнеш да я сваляш, което на 99% няма да е успешен опит тъй като ще ти е първия в живота, почни да общуваш повече с момичета, за да се оттървеш от притесненията. Важно е да свикнеш как да общуваш защото това е в основата на цялата философия по нататък.
Успех! :)
мерси за съвета но не съм точно непознат,от декември работя по един проект с нея (сложно за обяснение) и най вече със сестра и(това не ми помага особенно)но си прав като цяло незнае много за личния ми живот,но може да се каже че сме приятели(за момента :) )

fenastz
03-19-2010, 08:26
ммм да,ноо трудна работа само кат я видя и ми се разтреперват и крака и кво ли още не.лошото е че нямам нито един час с нея а със сестра и. :-o

Работи с каквото имаш - сприятели се със сестра й и от време на време подхвърляй по някой въпрос за нея...

kosta22
03-19-2010, 19:41

Работи с каквото имаш - сприятели се със сестра й и от време на време подхвърляй по някой въпрос за нея...
мм да,благодаря мисля че това ще предприема въпреки че ще ми отнеме повече време.ще се сближа със приателите и, и със сестра и.да се надявам че изпитва нещо към мен :oops:

valdesbg
03-19-2010, 19:58
На колко си?

Ако искаш да не чуеш смях в залата кажи нещо под 16.

Сериозно.. флирт, физически контакт, приказки? Ring any bells?

Айде бе човек, дай го малко по съвременно. Дискотека, бар, караоке, парк, ледена пързалка? Фотосесия у вас/у тях?

Баси толкова нчини има и ти избра най-неподходящия. Сериозно - моля се да си казал нещо под 16.

soul1199
03-19-2010, 20:35
пробвай,дано стане,ами просто я питаш`искаш ли да излезеш довечера с мен?`или както решиш си формулирай въпроса :)

kalpazanka
03-20-2010, 09:06
Кирилица му е майката. ;)