View Full Version : Пак сам... ?
Добре бе хора толкова много приятели уж, пък почти да не кажа секи път сам все така самичак петак.. и почивните дн сабо... и неде... защо така секи е зает повечето си ходят на село обаче аз не обичам и нямам приятели там ... какво да правя освен да седя на компа да прочета нещо да вися на ТВ-то друго не знам някви идеи ? :-x
И аз съм така. Даже и през седмицата съм сама. Моите приятели след училище все бързат за някъде и рядко излизаме след даскало. Само стоя на компа или пред ТВ и тъпея. :(
даи си скупе поне да си пишем ... :oops: :-D
mishanavolley
03-19-2010, 15:14
аз пък от понеделник до петък нямам време да се видя в огледалото дето се вика пък събота и неделя никой не се сеща за мене :?
Unendlich
03-19-2010, 15:18
Запознай се с нови хора - излизай с тях, ходете на различни места. Човек има нужда от разнообразие, както каза ти - тъпо е да седиш само пред компютъра и телевизора. Аз петък и събота излизам с приятели, от понеделник до петък също се случва понякога. :)
Запознай се с нови хора - излизай с тях, ходете на различни места. Човек има нужда от разнообразие, както каза ти - тъпо е да седиш само пред компютъра и телевизора. Аз петък и събота излизам с приятели, от понеделник до петък също се случва понякога. :)
Запознай се с нови хора ! направих го и се няма човек които да остане повечето както казах по селата се някаде отиват... :(