Влез

View Full Version : малко да отслабна..

danibebi
03-19-2010, 20:19
Здравейте..емм значии аз съм някъде около 1.58 и съм около 50 кг. :( килограмите много не ми личат,но имам малко коремче и искам да си стегна краката и дупету..абе като цяло да сваля поне 3-4 кг. :) ще ви помоля за съвети..как да ги сваля без да се налага да не ям..понеже ще е малко трудно :-D е чакам мнения.. :)

anna93
03-20-2010, 02:09
Зависи какво и по колко ядеш. Ограничи си малко яденето, не яж сладко тестено и т.н. и спортувай малко.

titinkaa
03-20-2010, 06:14
Почти 90-дневната диета щом не можеш да ядеш малко тя е точния избор за теб,пробвай я и виж дали ще сваляш

Infinity
03-20-2010, 06:40
СПОРТ !!
И си измисли ти някакъв режим, който да ти е по вкуса. 8-)

cherrygloss
03-20-2010, 06:54
Според мен на тази възраст не е хубаво чак такива диети.Просто се ограничи от всичко пакетирано,шоколадово,гази рано и пържено.И спортувай повече , като например започнеш от днес..Извикай някой и карайте колела или се разходете.

Infinity
03-20-2010, 06:57
^ Да , точно така , не казвай от понеделник , от другата седмица и т.н.

NoCaption
03-20-2010, 07:56
Ограничи сладкото, газираното, тестените изделия и мазните неща.
Бягай, карай колело, ходи на фитнес или прави упражнения у вас.
Танците също помагат до някаква степен.Иска се упоритост, нищо не става за един ден :)

danibebi
03-20-2010, 17:55
СПОРТ !!

Второто едвам го прочетох :D иначе мерси за съветите..вече реших,ще намаля тестеното,сладкото,газиран ото и ще правя упражнения..ще тичам и ще се движа повече.Ии без пържено.. :lol: Освен това лятото мислим с фр. да започнем да ходим на фитнес :)

KumchoValcho
03-20-2010, 18:13
Намали газирано, мазно, сладко и тестено.
И спортувай.

НИКАКВИ СТРОГИ ДИЕТИ. :)

nIkEnCeTy_bE
03-20-2010, 18:36
дани дании .. само недей да гладуваш .. така не се отслабва. Не яж мазни храни и спортувай. Бягай всеки ден и прави коремни преси за корема.

mishanavolley
03-20-2010, 19:06
значи за корема коремни преси пък най-добре ще е ако отидеш на фитнес и попиташ инструктура кои фитнес уреди ще ти помогнат :)

mirelka9449
03-21-2010, 09:25
Не се лишавай от нищо (за храната става на въпрос) нз на колко години си но предполагам си тийн...и в тази възраст организма се развива, така че е нормално да имаш малко коремче, да не си харесваш краката и тем подобни, но пак казвам, че е нормално. Яж си от всичко, но по малко - не прекалявай. Също така съм чувала, че не трябва да се яде след 10 часа вечерта, защото тогава всичко, което погълнеш се превръща в мазнини. И най-важното СПОРТУВАЙ!!! Можеш и да ядеш като прасе, но ако спортуваш редовно няма да ти личи

pErFeKt_GiRl
03-21-2010, 10:10
Избягаваи мазните храни,тестеното,чипс,безал охолното и т.н. и прави кардио упражнения (тичане,скачане на въже,изкачваяне на стъпала)

patilanka7
03-21-2010, 11:07
Най-добре спортувай + НВД. Ако не знаеш какво е това, потърси в гугъл има доста инфо, че сега не ми се обяснява надълго и нашироко. Това е най-добрия начин, сваляш само мазнини, не гладуваш и не си прецакваш мускулите, костите и други важни тъкани. Само че трябва да внимаваш и да пиеш доста вода(поне 2.5 л на ден), защото иначе има риск да си прецакаш бъбреците :(

Infinity
03-21-2010, 11:21
Ниско Въглехидратната Диета е най-големия абсурд,който някога съм чела ! :lol:

Hayashi
03-21-2010, 11:47
Аз само спорт ще ти препоръчам, ходи да бягаш - примерно 2-3 пъти в седмицата, а ако можеш и повече. За корема коремните преси най-много помагат.

pErFeKt_GiRl
03-21-2010, 16:54
коремните преси стягат,но не топят мазнини,мисля :)

LoveRetroMusic
03-21-2010, 16:58
Спортувай! Не се занимавай с диети.. :smt023

Glamour92
03-21-2010, 17:06
Повечко спорт,вечер яж само леки неща,от сорта на плодове/салати/кисело мляко
Пий поне 1 литър вода на ден и не яж нищо от пакетираните работи :)

magiiito
03-21-2010, 17:10
СПОРТ !!

+++

danibebi
03-21-2010, 17:46
Мерси на всичкии :)

danibebi
03-21-2010, 17:57
Искам да ви попитам..тъй като казахте,че трябва да пия много вода на ден..а ако вместо вода повече пия сок например..правилно ли е..в смисъл сока може ли да замести водата..има ли значение дали ще пия сок или вода?!

cherrygloss
03-21-2010, 18:08
Да,има.Първо, че в сока има калории(не са много,но като изпиеш 1л са си пак доста) и второ , че водата пречиства , утолява жаждата.. :)

Glamour92
03-21-2010, 18:12
Искам да ви попитам..тъй като казахте,че трябва да пия много вода на ден..а ако вместо вода повече пия сок например..правилно ли е..в смисъл сока може ли да замести водата..има ли значение дали ще пия сок или вода?!
Водата е много по-добър избор
Сок пак можеш да си пиеш(прясноизстискан естествено,тези в кутиите са боклуци),но по 1-2 чаши на ден,тъй като съдържа доста въглехидрати(глюкоза,фрукт оза)и калории.Водата има 0 калории,притъпява апетита,а и ти помага да не се дехидратираш ;)

danibebi
03-21-2010, 18:20
Сок пак можеш да си пиеш(прясноизстискан естествено,тези в кутиите са боклуци),но по 1-2 чаши на ден,тъй като съдържа доста въглехидрати(глюкоза,фрукт оза)и калории.Водата има 0 калории,притъпява апетита,а и ти помага да не се дехидратираш ;)

ахам..аз много обичам да пия сок,но ще пия повече вода.. :)

Glamour92
03-21-2010, 18:26

ахам..аз много обичам да пия сок,но ще пия повече вода.. :)
Пий,полезна е наистина :) В началото може да ти е малко гадно,ако не ти се пие,но постепенно се свиква.Ако искаш можеш да си слагаш малко сок от лимон във водата,ако ти е прекалено безвкусна

mcfly
03-21-2010, 18:48
Чудех се сутрин като съм на училище дали може примерно да закусвам от тези закуски на Данонино, а към 12 някакъв плод? Като се прибера някаква салата, пак плод, а вечерта нещо, което мама е приготвила.. без хляб?

Glamour92
03-21-2010, 18:56
Чудех се сутрин като съм на училище дали може примерно да закусвам от тези закуски на Данонино, а към 12 някакъв плод? Като се прибера някаква салата, пак плод, а вечерта нещо, което мама е приготвила.. без хляб?
Едва ли ще се чувстваш добре с това меню.Твърде малко и еднообразна храна си предвидила.Необходимо е да включиш храни от всички групи.Например-за закуска сложни въглехидрати Обяд-нещо протеиново,а за вечеря нещо леко-плод/салата...
А плодовете и зеленчуците можеш да ги включиш като междинни хапвания,за да не огладняваш

mcfly
03-21-2010, 19:06
Едва ли ще се чувстваш добре с това меню.Твърде малко и еднообразна храна си предвидила.Необходимо е да включиш храни от всички групи.Например-за закуска сложни въглехидрати Обяд-нещо протеиново,а за вечеря нещо леко-плод/салата...
А плодовете и зеленчуците можеш да ги включиш като междинни хапвания,за да не огладняваш
Мерси много : ))) ще пробвам твоя вариант, хах : ) Но искам до май да отслабна, а не съм от най-спортните натури, затова мисля да огранича повече храната.. пак ще спортувам (доколкото мързелът ми позволява), но не зная дали ще има ефект.

Glamour92
03-21-2010, 19:34
Мерси много : ))) ще пробвам твоя вариант, хах : ) Но искам до май да отслабна, а не съм от най-спортните натури, затова мисля да огранича повече храната.. пак ще спортувам (доколкото мързелът ми позволява), но не зная дали ще има ефект.
Винаги има ефект,особено в съчетание със здравословно хранене ;)
А иначе ако не ти се спортува пробвай нещо леко като за начало-повечко разходки,без асансьор,танцуване,тичане или колело.Пак върши работа 8-)

BrambZinka
03-21-2010, 20:45
СПОРТ !!

Второто едвам го прочетох :D иначе мерси за съветите..вече реших,ще намаля тестеното,сладкото,газиран ото и ще правя упражнения..ще тичам и ще се движа повече.Ии без пържено.. :lol: Освен това лятото мислим с фр. да започнем да ходим на фитнес :)

аз пък изобщо не го видях :-D

newandoriginal
03-25-2010, 06:56
Имаш два варианта да отслабнеш единия е яко спорт :) другия не толкова добър вариант е да почнеш 90 дневната , тя е по-лека диета,но без спорт нищо не става ! :)
Успех :-)

peti123
04-01-2010, 20:55
аз също сам към 1,58 с съм около 50 кг. Правя опражнения за стягане на краката с движения напред - назад като че ли полагат има резултат . Ям не много , но ям . Гледам да се ограничавам повече вечер. И излизам рабхождам се сега мисля и колелото да подхващам . :)