View Full Version : секс в цикъл
miluffka
03-19-2010, 21:08
искам да попитам аз съм на 17 имам си сериозен приятел иии наскоро правихме секс докато бях в менструация ... той се изпразни в мен всички казват че има риск но е малък да забременея вие как мислите извинявам се за дирекния въпрос
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=325731
Callisto
03-19-2010, 21:28
А защо си му го позволила...аз бих позволила подобно нещо, само ако планираме дете!
miluffka
03-19-2010, 21:31
еми от къде да знам защо и аз не мисля некой път какво правя но аз и пия и противозачатачниии и бях в менструация такаче неее възможно
Callisto
03-19-2010, 21:36
еми от къде да знам защо и аз не мисля некой път какво правя но аз и пия и противозачатачниии и бях в менструация такаче неее възможно
Щом пиеш шансът да си бременна се свежда до минимум. Това, че си в цикъл нищо не значи. Майка ми например овулацията и е точно, когато е в цикъл и може да забременее само тогава. Дълги години наще са правили секс без презерватив и са нямали дете, една вечер са го напраивли по време на цикъл и хей ме на. :D
Съветвам те да си направиш тест за всеки случей да си спокойна! :)
Ее толкова ли неможахте да изчакате да ти свърши .. сега нямаше да има тази тема ! :)
museebedvenevidi
03-19-2010, 23:03
Ее толкова ли неможахте да изчакате да ти свърши .. сега нямаше да има тази тема ! :)
Не само темата ами и корема нямаше да подува.
да си мислила .. сега почвай да спестяваш парички от тоалетна хартия за аборт 8-)
SmilezZz
03-21-2010, 15:20
Има шанс,но доколкото знам е минимален - но си и ЗАВИСИ ОТ ОВУЛАЦИЯТА..
Пресметни си го и виж :)
sh3_1s_7h3_0n3
03-21-2010, 15:29
Вие по-голяма простотия не можахте ли да направите?