View Full Version : хапчета за отслабване
Neopitom3na
03-20-2010, 21:30
като за начало ми кажете дали помагат, а после ми предложете и някакви... може да кажете и цена :)
След малко най- вероятно ще започнат да те убеждават, че си тъпа, че е по- добре да спортуваш и да пазиш диети, че хапчетата не помагат, че си мързелива и т.н... Но честно да ти кажа не вярвам да получиш отговор от някой, който е опитвал с хапчета... с маааалки изключения. Но все пак успех.. :)
Razbitcomet
03-21-2010, 04:09
L-Carnitine + спорт
Ще ти кажа какво мисля аз... ще намериш много такива хапчета, от които 95 процента ще са ментета и боклуци... а пък марките знаете че струват пари.
Гладуването не е начина - организмът се самоизяжда (мускули и тн), защото, мазнините са доста по-трудни за разграждане, от другите биомолекули. Яж си нормално, спортувай, не ползвай често обществен транспорт, прави домашни упражнения... има толкова много начини, само е нужен мерак и постоянство :P
Glamour92
03-21-2010, 16:21
Хапчета...и защо реши,че това е най-добрия вариант?
Има много-такива,които потискат апетита,фетбърнъри,разхлаб ващи...
И нито едно от тях не си струва страничните ефекти,цената и т.н.
titinkaa
03-21-2010, 18:04
С тея хапчета само ще се поболееш и ще си развалиш организма,най вече стомаха,по-добре почни някакъв режим или диета
Хапчетата няма с магическа пръчка да те направят слаба.Трябват тренировки и желание да промениш тялото си.Но все пак хапчетата помагат и заедно с твоята воля може да се постигне желаният резултат.
Пробвай това http://bit.ly/8Xqyeo
Натурален продукт ако знаеш английски си прочети какво включва.
Цената за 1 опаковка е 39 долара и доставката май беше 10-15 $
Ако си купиш овече правят отстъпки при над 3 опаковки доставката ти е безплатна.
Има и безплатна проба -20 хапчета -поръчваш безплатно само си плащаш доставката.
Пращат ги от Нова Зеландия ,идват за седмица звънят ти от DHL и ти обесняват от кой офис да отидеш да си ги вземеш.
BeezyJey
03-21-2010, 20:33
Ще ти кажа какво мисля аз... ще намериш много такива хапчета, от които 95 процента ще са ментета и боклуци... а пък марките знаете че струват пари.
Гладуването не е начина - организмът се самоизяжда (мускули и тн), защото, мазнините са доста по-трудни за разграждане, от другите биомолекули. Яж си нормално, спортувай, не ползвай често обществен транспорт, прави домашни упражнения... има толкова много начини, само е нужен мерак и постоянство :P
+1 :)
Оф, говорите пълни глупости. Има си хапчета и то много добри, както всички други подобни хапчета е хубаво да се съчетават със спорт и диета. Аз лично от време на време, ако натрупам малко повече килограми си купувам:
http://rmx3.dizinc.com/~suppleme/components/com_virtuemart/shop_image/product/0516bf90384ed7111aad08328946ee5a.jpg
Ползвала съм ги 2-3 пъти и честно казано килограмите наистина се свалят много по- лесно, но естествено трябва и малко да се ограничиш. Като казвам малко, имам в предвид наистина малко. Аз лично смъкнах много лесно, без никакъв спорт само с малко по- ограничено хранене. Ям си пак всичко, но гледам да е малко по- малко.
Fat burner-а струва около 115 лева, 60 капсули са.. аз пия по 1 на ден по принцип.. => стигат за 2 месеца. Успех.