View Full Version : Кажете как ..
Teenprblem
03-21-2010, 06:54
Как да излъжа майка ми,че да не ходя на училище поне 1-2 дена 8-) в смисъл тя е такава ,че не е като другите майки някой ученици когато си поискат ходят и може би родителите им нищо не казват за това.. ;д та как да я излъжа 8-)
Ми кажи и че ти е лошо, че ти е отпаднало и ще се правиш там.. друг начин не виждам.. :)
А може ли да попитам, каква е причината? :)
titinkaa
03-21-2010, 08:40
Кажи й че ти е лошо,и като иде на работа иди до лекарката и си искай бележка,кажи на лекарката че ти е дошло и те боли корема и ако може да ти даде бележка за 2 дена
bybinkaf
03-21-2010, 08:53
Ми кажи и че ти е лошо, че ти е отпаднало и ще се правиш там.. друг начин не виждам.. :)
А може ли да попитам, каква е причината? :)
DinViesel
03-21-2010, 09:17
мии.. прави се на болен :lol:
но нали знаеш.. " мързела не мори , а мъчи "
интересно ако е момче, как ше му е дошло... болки в стомаха най-добре работят...
зависи какво искаш.. смисъл да си по цял ден във вас и майка ти да знае ,че си болен или просто да не ходиш на даскало.. защото аз послесно уж бях болна .. ама майка ми не знаеше .. и ставах рано .. уж да ходя на даскало, а излизах и се връщах както попринцип.. ако е така отиваш при личния и се праиш на мн болен .. ако ще си по спокоен изяж 2 парченца от някой картоф , за да дигнеш температура.. ама не мисля ,че е нужно.. пък ако искаш да си си вкъщи.. кажи,че ти се гади.. мн те боли главата..вие ти се свят като станеш.. и изпий 1 часа студена вода.. там поне малко да ти се зачерви гърлото .. и си готов.. даже мисля ,че ще се измъкнеш за повече дни
Можеш да излезеш все едно отиваш на лекар и си вземаш бележка (ако лекарката ти дава) и след това се пребираш. Ако дотогва е тръгнала на работа. Ако не работи или в този ден по някаква причина не е на работа можеш да се разкраш или да идеш с някой/я твой/я съученик/чка на кафе или да обикаляте из града докато стане време да се прибереш. Или ако не е работа и не ти се стои половин ден навън направи както казаха по - горе. Излъжи, че не ти е добре. Направи някаква физиономия, като че не си добре и тя може би ще те пусне.
излизай от вас сутринта все едно си на училище .. а ходете някъде на кафе с френдове .. или се събирайте някъде .. пък после накарай някой да ти напише бележка 8-) аз тъй прая
Unendlich
03-21-2010, 14:48
Кажете как ? - Ами с мерак ! 8)
kantonecApetur4
03-24-2010, 13:17
Пич казваш че имаш диария.Просто няма как ваште да са с теб в тоалетната и доктора дава минимум 3 дена. :D
При мен винаги помага.Само преди да кажеш на ваште за проблема предната вечер кажи че те боли корема. ;)
SmilezZz
03-24-2010, 15:42
Пич казваш че имаш диария.Просто няма как ваште да са с теб в тоалетната и доктора дава минимум 3 дена. :D
Това с диарията е добра идея..Опитай..
Иначе както казаха и по-горе прави се на болен,кажи й,че ти е лошо или просто отиди сам на лекар и му кажи,че "уж" имаш диария..Измисли нещо..
dewadwda
03-25-2010, 00:53
Как да излъжа майка ми,че да не ходя на училище поне 1-2 дена 8-) в смисъл тя е такава ,че не е като другите майки някой ученици когато си поискат ходят и може би родителите им нищо не казват за това.. ;д та как да я излъжа 8-)
Какво си учила в училище досега,щом вашите не можеш да излъжеш?!?
Shadowsogirl
03-25-2010, 03:46
Какво си учила в училище досега,щом вашите не можеш да излъжеш?!?
:lol: :lol: :lol: :lol:
ShtrudeL
03-25-2010, 09:53
ъъх ако ти е нещо спешно през тея 2 дни (не вярвам) ставай толкова рано колкото ставаш за даскало и ходи някъде другаде. Така правеше един бивш съученик
HRaBr0TyYKeBaPcHe
03-25-2010, 15:27
Кажи на майка си,че си убил съученик и трябва да заровиш трупа 8-)
great_mari
03-25-2010, 19:27
напий се предната вечер и сутринта махмурлия ще е най-лесно да се прайш на болен 8-)
Изяж един суров къртов и ще вдигнеш за около 30 мн висока температура майка ти ще се види,че не си добре и ще си останеш във вас.Може и да избухнеш и да изпаднеш в нервна кри и опа ,психолог и пак ще ти даде няколко днеа за релакс! :D :D :D :D :D :D :D