View Full Version : Най якия секс разказ продължение
DjPiRgOs
03-22-2010, 07:53
Това е една "литературна" игричка. Един почва някаква история, с няколко изречения, после друг допълва историйката с още няколко изречения и така...Хайде да опитаме тук (на секс-тема). Аз започвам разказа:
Беше се свечерило и Пухчо, 16 годишен сладур, много секси, но без гадже се заби пред монитора и зачака в Скайпа да види дали тая нощ ще се появи някоя какичка за виртуален секс...
Това е една "литературна" игричка. Един почва някаква история, с няколко изречения, после друг допълва историйката с още няколко изречения и така...Хайде да опитаме тук (на секс-тема). Аз започвам разказа:
Беше се свечерило и Пухчо, 16 годишен сладур, много секси, но без гадже се заби пред монитора и зачака в Скайпа да види дали тая нощ ще се появи някоя какичка за виртуален секс...
Колко щастлив беше Пухчо, че бе усвоил хватката от филма "Ефекта на пеперудата" и можеше да се връща в миналото, за да поправя грешките си, които бе допуснал преди! :D ...
Много добре знаеше, че не всеки, който се представя за момиче в сайта е наистина момиче. Затова реши да действа на сигурно - само с уебкам, ако ли не - по-добре на сухо. Така си мислеше Пухчо.
Знаеше, че майка му ще връхлети всеки момент, затова и наистина реши да си напише първо домашните...
Но се каза:
"Какво пък толкова, дай да се хвана едно пиче в нета ;d"...
Но се каза:
"Какво пък толкова, дай да се хвана едно пиче в нета ;d"...
Намери една, която се нави да се покаже и на камерката. Ммммм, не изглеждаше зле. А и тя го хареса, понеже Пухчо беше добре-трениран. Всеки ден правеше по 1 набиране на лост и по 10 лицеви опори. Беше си почти културист :)
Имаше опит от преди и затова първо реши да уточни условията:
"Правиш ли го с презервативи?" - тайпна Пухчо.
"Предпочитам без" -отвърна тя.
"Ааааа, няма да се разберем така с тебе!"
"Ми чау" - резна го тя...
DjPiRgOs
03-22-2010, 09:41
Тогава се появи едно анонимно момиче и му писа
toni1000
03-22-2010, 10:32
Абе ти, сладкиш такъв, няма ли да си напишеш първо домашното, пък после да се кефиш. Айде тичкай, че аз подхвана ли те ще си с навехната дясна ръка поне седмица!
Тогава Пухчо се натъжи. Извади неговия добре поддържан Макаров от сеифа и се застреля.
Край ! :shock:
anyfany2
03-22-2010, 14:15
:D
Абе, ей, "морето е пълно с риба".. :D ..са кзали..
Не е възможно заради ''никоя си'' да се гръмва.. :D
Ама, всеки си има вкус.. :D
Остави го тоя пораженец. Даваме му игноре-то :D и продължаваме по последното:
"Хмммм, така бързо се променя миналото!"-помисли си Пухчо и реши да гледа тоя път "Ченге във времето", за да види що така в предната версия майка му не влизаше в "Скайп"-а, а сега е влезнала...
Така или иначе си написа домашните и накрая влезна в един межднароден чат, където попадна на филипинка. Във Филипините бяха напред с времето и тя така беше загоряла...
-Do u wanna see my Asian pussy? -попита го тя.
- YessssssssssssSSSSSSSSSSSSSsssss! - тайпна Пухчо и свали гащички, хванал се за надървения си орган...Само че...
HouseMusicBoy
03-22-2010, 19:48
само , че филипинката се оказа мазният комшия от ромски пройзход на пухчо на има Тайбе който се самозадоволяваше гледайки го гол през прозореца ...
Пухчо се натъжи , но в този момент получи СМС от загорялата си съученичка в СМС-а пишеше ...
само , че филипинката се оказа мазният комшия от ромски пройзход на пухчо на има Тайбе който се самозадоволяваше гледайки го гол през прозореца ...
Пухчо се натъжи , но в този момент получи СМС от загорялата си съученичка в СМС-а пишеше ...
"Всичко бих дала за една романтична нощ с теб?"
И се зареди един смс-диалог:
"Да, ама презервативи ползваш ли?"
"Ползвам всичко, което искаш!"
"Добре. Утре у дома, става ли?"
"КАК УТРЕ БЕ?! :x СЕГА!!!!!!!!!!!!!!"
И Пухчо...
DjPiRgOs
03-23-2010, 07:34
Пухчо веднага си облякал марковите дрешки взел презервативи и бавно се измъкнал от вкъщи
MimiKalcheff93
03-23-2010, 11:41
Остави го тоя пораженец. Даваме му игноре-то :D и продължаваме по последното:
"Хмммм, така бързо се променя миналото!"-помисли си Пухчо и реши да гледа тоя път "Ченге във времето", за да види що така в предната версия майка му не влизаше в "Скайп"-а, а сега е влезнала...
Така или иначе си написа домашните и накрая влезна в един межднароден чат, където попадна на филипинка. Във Филипините бяха напред с времето и тя така беше загоряла...
-Do u wanna see my Asian pussy? -попита го тя.
- YessssssssssssSSSSSSSSSSSSSsssss! - тайпна Пухчо и свали гащички, хванал се за надървения си орган...Само че...
GIR, ..хмм.... :D :-D и в предната тема също беше се метнал по филипинки... хмм разбирам ти вече вкуса аз на тебе.. хехее :lol: :P
ПП : кво стана със старата тема бе ?!
Задъхан (от тичането и изкачването на стълбите) Пухчо стигна пред входната врата на своята съученичка. Вратата се отвори и...
Задъхан (от тичането и изкачването на стълбите) Пухчо стигна пред входната врата на своята съученичка. Вратата се отвори и...
Тя му се метна на врата, разголена, страстна, топла и буйничка...
-"Колкото и да се мята, най-важното е презерватива!" - помисли си Пухчо, като човек с опит от предния разказ...
-Двай презервативите! - рече той, докато се разсъбличаше целувайки я...
-Нямам презервативи, остави ги тези гуми, бе! - тросна се тя!
-ААААА, НЕ! - спря се Пухчо и стисна зъби. За малко да й отхапе езика. - ПОСЛЕ ДА ИМА БЕБЕТА И ДРУГИ ГЛУПОСТИ! НЯМА ДА Я БЪДЕ ТАЯ РАБОТА!
Тя също се спря. Погледна го отдолу нагоре и обратно, пък му рече:
...
MimiKalcheff93
03-23-2010, 14:46
-Абе ти 'ш ме опраиш ли няа ли?! :D
Или да викам Топчо ( съученик на Пухчо , който по случайност бил на две пресечки )
-Абе ти 'ш ме опраиш ли няа ли?! :D
Или да викам Топчо ( съученик на Пухчо , който по случайност бил на две пресечки )
Ето това го постави в тотален шемет. Точно пък Топчо да го конкурира. Не, не, не и не! Как може тая с Топчо, бе? Че то да беше казала Балончо (пак от същия клас) нямаше толкова да го унижи. Да го заместват с Топчо...Така се сви сърцето му, ама не искаше пак риск от бременност да понася и сам се обади на Топчо:
-Брато, давам 2 лева, ако веднага купиш 1 презерватив, плащам и презерватива! Чакам те в апартамент 21 на блока, който е на 2 пресечки от вас, на улица "Мими Калчева" се пада.
-Да, ама ти преди 3 дена каза, че ще ми навреш пергела в гъза, помниш ли? - отвърна обидено Топчо
-Абе давам 3 лева! - викна Пухчо
-Да, ама ти преди месец каза, че ще ме ебеш анално, помниш ли?
-5 лева?
-5 лева? Добре, приятелю, знам че никога не сме имали проблеми с тебе и винаги много съм те уважавал, сега ще донеса презерватива!
MimiKalcheff93
03-24-2010, 05:03
Като се замисли Топчо и реши ,че офертата е изгодна .През главата му минаха кум идеи къде и как да вложи парите , които ще изкара.И реши - щеше да си купи ново списание на ''Play boy '' . Затича се към кварталната аптека купи презервативи и тръгна към улица ''Мими Калчева'' . Стигна блока , влезе и започна да се качва по стълбището на горе , където на 4-ти етаж живееше съученичката му.Почука на вратата и в този момент Пухчо изпаднал вече в диви и разгорещени страсти отвори вратата а видът му издаваше какви чудеса се вършеха в спалнята на този привидно малък скромен и тих апартамент.Беше с разкопчана риза цялата в червило , разрошен и едвам дишаше.Тук трябва да отбележа ,че Пухчо беше изкл'чително бърз и даваше за пример себе си на своята съученичка.Топчо изгледа от глвата до петите Пухчо и каза :
- Ето братле, май ти трябват спешно....- каза Топчо като се подхилкваше зад девственият си мустак.
-ООО - изстена Пухчо с всички сили , които му бяха останали
-Мерси , задължен съм ти - и тръшна вратата зад гърба си.Насочи се целеустремено и въудошевено към спалнята и чакаше заветния момент .Тогава.......................
Като се замисли Топчо и реши ,че офертата е изгодна .През главата му минаха кум идеи къде и как да вложи парите , които ще изкара.И реши - щеше да си купи ново списание на ''Play boy '' . Затича се към кварталната аптека купи презервативи и тръгна към улица ''Мими Калчева'' . Стигна блока , влезе и започна да се качва по стълбището на горе , където на 4-ти етаж живееше съученичката му.Почука на вратата и в този момент Пухчо изпаднал вече в диви и разгорещени страсти отвори вратата а видът му издаваше какви чудеса се вършеха в спалнята на този привидно малък скромен и тих апартамент.Беше с разкопчана риза цялата в червило , разрошен и едвам дишаше.Тук трябва да отбележа ,че Пухчо беше изкл'чително бърз и даваше за пример себе си на своята съученичка.Топчо изгледа от глвата до петите Пухчо и каза :
- Ето братле, май ти трябват спешно....- каза Топчо като се подхилкваше зад девственият си мустак.
-ООО - изстена Пухчо с всички сили , които му бяха останали
-Мерси , задължен съм ти - и тръшна вратата зад гърба си.Насочи се целеустремено и въудошевено към спалнята и чакаше заветния момент .Тогава.......................
Tя каза:
-Ама що не викна момчето да направим една тройка, бе!
Тц-тц-тц! Същата като една филипинка от чата, която му беше казала :"Вярно е, че като правя секс съм шумна, направо крещя. А за съседите няма какво да се притесняваш, ако почукат на вратата ще ги поканим да се присъединят!"
-Ти случайно да не си ходила до Филипините? - запита Пухчо
-Не! - тросна се тя - Баба ми е филипинка!
-Ама ти не изглеждаш да си филипинка!
-А ти не изглеждаш да си умен! След 10 минути се прибират наш'те, а ти още не си отворил презерватива! Луд ли си?
10 минути?! Само 10 минути?! Е, неееееее. С тая изненадите нямаха край! Първо да не купи презервативи на Пухчо, да се налага той да се охарчва, а сега и да го притиска с времето заради тези нахалници техните, които без срам искат да се прибират у тях си, когато Пухчо иска да прави коитус...
-Ми в такъв случай...-започна Пухчо - Дали да не...
DjPiRgOs
03-24-2010, 09:42
Някой да продължи муза не ми идва
MimiKalcheff93
03-24-2010, 11:28
дали да не отидем у нас ще кажеш че си имала да пишеш реферат и готово .Нашите ги няма за 2 дена на почивка са след поредната победа на майка ми ( кче истории )
тогава тя.................
дали да не отидем у нас ще кажеш че си имала да пишеш реферат и готово .Нашите ги няма за 2 дена на почивка са след поредната победа на майка ми ( кче истории )
тогава тя.................
Тръгна за у тях и му обясни друг път да е по-умен. Да купи той презервативи, защото много момичета нямат тоя навик. Да не се надява, че хората са длъжни да се съобразяват с него за всичко...Накрая му дръпна и една лекция как на Филипините имало не само сексуални дами, ами и религиозни до болка момичета-католички, които били направо като амишите. Пухчо не знаеше какви са тези амиши, но се направи, че е наясно. Съгласи се и да излезне от убеждението, че всяка филипинка е отворена. Даже изслуша и за това, че там имало мюсюлмани, които пък съвсем не си падали по тези неща и, точно когато тя взе да му говори за партизаните-комунисти и партизаните-мюсюлмани на Филипините, успяха да дойдат у Пухчови.
Отдавна главата му не се беше надувала така ужасно от "лекции", направо се чудеше как може тази, която минаваше за леко момиче, в същото време и да има такива обширни познания за Филипините. Реши да я пита дали е така само с Филипините, но се отказа уплашен от мисълта, че може да започне да го информира пък за Япония, Румъния или Уругвай. А тогава щеше да дойде време и неговите да се приберат от кеч-лагера в Дюшамбе и...язък за секса. Ама не се стърпя и я пита:
-Аз само един въпрос, докато пийваш едно чайче тука...-поднесе й чай с лед Пухчо
-Кажи - кимна тя, поемайки чая отпуснато на дивана.
-Изглеждаш малко курве, ама си много осведомена, как стават тези неща?
-А ти защо мислиш, че всяко курве е тъпо? Това да се учиш добре и в същото време да ти се прави секс и да си го правиш безразборно няма нищо общо, Ники!
-Ама аз не съм Ники! -учуди се Пухо, докато хвърляше разсеяни погледи към "Шоуто на Слави"
-Е, Ники, Виктор, Йоан...все едно. Толкова сте много момчетата, как да ви помня всичките?!
-Значи може да си курволяк, ама да си много учена, а може и да си курволяк и простак като мене, така ли? -попита чистосърдечно Пухчо! :D
-Много правилно заключение! -каза тя и ...
silvana95
03-24-2010, 17:26
започна изведнъж да се възбужда при неговия поглед и неговите мускули :grin:
тя скочи върху него и започна да пъшка ! Пухчо не се оплаши а ефективно извади презерватива
- Скъпа сложи ми гоо .. Оххх
- ммм да даа - започна да вика тя и да се мята върху него
След това му сложи презерватива много бавно и нежно при което му се надърви . И ттой я награби и прао в леглото . Обърна я с гръб и започна я чъка първоо мн бавно после мн ама мн бързоо . Тя вика пъша дере сее като луда .
И изведнъж някви влизат през прзореца ! Крадци! А Пухчо им вика :
- Или се присъединяваите или чао
-Идемм
Добрече единя носеше презервативи .Но за съжаление она не беше съгласна ама кой я пита . Сички я изчукаха брутално а тя ревее та се къса добре че бяха 4 та др я държаха .Пухчо пък се уедини в др край на стаята да си прай чекии че реването й го възбужда . И тък като техните ги нямаше за два дена таа я изчукаха бе зда спират . Пое дно време и потече кръв ония се възбудиха още повече и дай по силно . Даже се редуваха на смени да я чукат тъй като бяха се върнали от казармата . А горкия Пухчо само ги хранеше и даже не му я дадоха един път само. Докато на втория ден ...
започна изведнъж да се възбужда при неговия поглед и неговите мускули :grin:
тя скочи върху него и започна да пъшка ! Пухчо не се оплаши а ефективно извади презерватива
- Скъпа сложи ми гоо .. Оххх
- ммм да даа - започна да вика тя и да се мята върху него
След това му сложи презерватива много бавно и нежно при което му се надърви . И ттой я награби и прао в леглото . Обърна я с гръб и започна я чъка първоо мн бавно после мн ама мн бързоо . Тя вика пъша дере сее като луда .
И изведнъж някви влизат през прзореца ! Крадци! А Пухчо им вика :
- Или се присъединяваите или чао
-Идемм
Добрече единя носеше презервативи .Но за съжаление она не беше съгласна ама кой я пита . Сички я изчукаха брутално а тя ревее та се къса добре че бяха 4 та др я държаха .Пухчо пък се уедини в др край на стаята да си прай чекии че реването й го възбужда . И тък като техните ги нямаше за два дена таа я изчукаха бе зда спират . Пое дно време и потече кръв ония се възбудиха още повече и дай по силно . Даже се редуваха на смени да я чукат тъй като бяха се върнали от казармата . А горкия Пухчо само ги хранеше и даже не му я дадоха един път само. Докато на втория ден ...
Майка му се върна й ги разхвърля с новите кеч-прийоми от Дюшамбе.