Влез

View Full Version : 10 дена и закъснява..

stevkoto123
03-22-2010, 09:20
На приятелката ми и закъснява вече 10-ти ден,на 17 години е,скоро ще навърши 18.Цикълът и е точен винаги!Винаги сме се пазили,правим го с презерватив и никога не свършвам в нея!Като цяло тази тема ме е вълнува много,дори аз и следя дните,кога ще и идва,защото само при мисълта за нещо подобно и ми ства зле,поради тази причина ако нямам презерватив не го правя...но не знам какво става и защо и закъснява?Възможно ли е ако е пила витамин Ц миналия месец да и се отрази на следващия цикъл,защото тогава,като изпи 7,8 таблетки и и закъсня с 2 дена,но сега ве4е минаха 10 и нищо...не мога да си намеря място,а тя не иска да си направи тест,защото се притеснява много!ПОМОГНЕТЕ!МОЛЯ ВИ!

cyclops
03-22-2010, 09:24
Ако е била болна, пила лекарства... Климатът също се отразява. Не се притеснявайте. Едва ли е бременна. Няма как.

stevkoto123
03-22-2010, 09:31
Ако е била болна, пила лекарства... Климатът също се отразява. Не се притеснявайте. Едва ли е бременна. Няма как. не е била болна и не е пила лекарства.Да и аз съм чувъл за климата,но това са 10 дена ,незнам,ще се побъркам!!!

GabisiTa
03-22-2010, 10:32
Да си направи тест за всеки случай..

HellYeah
03-22-2010, 10:53
Има редица неща от който може да е .. не винаги е забременяване .. нека си направи тест ако е отрицателен да посети гинеколог .. щом винаги й е бил точен а сега не няма да й се отрази зле ;)

art
03-22-2010, 11:48
Закъсняването може да е в следствие на какво ли не. Според мен не е бременна. Успокойте се и двамата ако продължава да се притеснява и стресира ще и закъснее още повече.

Biskfitka
03-22-2010, 14:57
И моя този месец го няма,а се пазим,така че бебето отпада 99% 8-)
Щом е пила витамин ц може да се отрази,но ако е в по-големи количества (аз мин. месец прекалих :? ).Пролет е,на почти всяко момиче му закаснява при такива промени в климата... :-D

Evellon
03-22-2010, 18:17
Как ще го кръстите? 8-)

nicolepcd
03-22-2010, 18:32
а тя не иска да си направи тест,защото се притеснява много!ПОМОГНЕТЕ!МОЛЯ ВИ!
А като не си прави тест, по-спокойно ли е??? :-o

Callisto
03-22-2010, 18:39
Сега сме пролет, а през пролетта на адски много жени им закъснява. Не виждам как може да е бременна...на мен ми се е случвало да си задавам този въпрос при изхлузен презерватив, но няма за какво да се тревожиш, ако всеки път го правите с презерватив и не свършваш в нея. Моя си знае...презервативите се късат понякога и, затова той НИКОГА не свършва в мен, за да сме спокойни. :)
Ако искате да се успокоите купи и един тест за бременност SureCheck. Определено вече може да се направи след като и закъснява. 3/4 лв май беше нещо такова....не е скъп. Резултата излиза след броени секунди и ще сте спокойни след като научите отговора.

Sapunji
03-23-2010, 08:33
Как ще го кръстите? 8-) :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

TheMan
03-23-2010, 15:39
Няма от какво да се стряскаш. Мога да се хвана на бас, че не е бременна. Освен ако не ти кръшка, ама тогава няма ти да си бащата, така че си чист отвсякаде :)
Сега сериозно. Лятото като беше и на бившата ми така не и дойде, и то не 10 дена, ами направо си пропусна цял месец. Щях да откача, щото имахме малко рисково поведение известно време преди случката с цикъла и. На нея също и идваше адски редовно (на 28 дена направо като по учебник), но ето на че се случи 1 месец да не и дойде. И всичко си беше наред, така че не спичай... ;)

stevkoto123
03-24-2010, 07:02
Сега сме пролет, а през пролетта на адски много жени им закъснява. Не виждам как може да е бременна...на мен ми се е случвало да си задавам този въпрос при изхлузен презерватив, но няма за какво да се тревожиш, ако всеки път го правите с презерватив и не свършваш в нея. Моя си знае...презервативите се късат понякога и, затова той НИКОГА не свършва в мен, за да сме спокойни. :)
Ако искате да се успокоите купи и един тест за бременност SureCheck. Определено вече може да се направи след като и закъснява. 3/4 лв май беше нещо такова....не е скъп. Резултата излиза след броени секунди и ще сте спокойни след като научите отговора. дойде и най после,от климата е явно!..и аз от това се самнявах,но винаги си мислим и за най-лошото!Мерси все пак!

Emilen
03-24-2010, 11:10
Поне един човек се сети да върне информация какво е станало.

...дойде и най после,от климата е явно!..и аз от това се самнявах,но винаги си мислим и за най-лошото!Мерси все пак! Това не е най-лошото...

m1nik
03-24-2010, 13:29
Има редица неща от който може да е .. не винаги е забременяване .. нека си направи тест ако е отрицателен да посети гинеколог .. щом винаги й е бил точен а сега не няма да й се отрази зле ;)

<<<< + :)

Slunchy
03-24-2010, 14:09
На мен също ми закъснява вече 10 дена, правих тест и е отрицателен. Най-вероятно е от времето, а и доста момичета се оплакват от закъснение, така че няма страшно :)

stevkoto123
03-24-2010, 18:44
Как ще го кръстите? 8-)Не се шегувай мили4ка,един аборт,да не дава господ,на 17 годишна вазраст е много лошо за една бадеща майка!Мислете разумно и взимайте на сериозно тези неща,за да не съжалявате един ден!

TheSunshine01
03-27-2010, 11:26
Може да е от страшно мноооого неща:

Стрес
Заболяване
Промени на навиците
Промяна на приеманото лекарство
Грешно изчислен месечен цикъл

Абе мноого са няма да ги изброявам всичките а щом НЕ сте правили секс без презерватив няма как да е бременна освен ако някой друг е свършил в нея. :)

vellvet
03-28-2010, 13:25
може да е от смятаната на климата ... и на мен ми закъсня този месец.... февруари има 28 дни ;)