View Full Version : Тема за всичко /вол.28/
Страници :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
golf_5_r32
03-22-2010, 20:12
хей Габи :-)
Хей Лени :-)
хей Хени :-) again :-)
какво правите ?! , как сте ?! :)
.. Пешо , моля те , спри се , всички виждат , че си човек на настроения :( Поне не си го изкарвай на всички :(
не аз си бях в настроение но просто тя реши да се перчи с това, че е основател на чата и що да не почне да трие мнениеята ми ама нали...
Петре, не се ли усещаш вечеее?!!?!??!?! :? Спри, не си нито интересен, нито оригинален :? Какво си тръгнал да се заяждаш и да говориш на ляво и надясно глупости?! :x :? Хенито нищо не ти е виновна, това че ти си на настроения и не мое ти се угоди е друг въпрос :? ;);););) :x Лили не почвай и ти 8-)
ПП - Как си :) Кво праиш :) Не сме се чували скоро време.... :?
Какво да не почвам и аз, заяжда се с всичко живо :x сякаш с мен не беше така ..
На Хенито да не мислиш, че и на нея и е много яко да я нареждат без причина, че не и кипва всичко ли,, ми кипва й, ама си е сдържано момичето и не го показва, докато оня лигльо не стига, че няма за кво да се заяжда, ми тръгнал да се оплаква на тоя и на оня :x :? :? е лили :? Карай по - полека :? Успокой страстите :) Всичко ще отшуми :wink:
Аз как си трая за тоя Джъстин беебър и за челгата? Еми и вие можете 8-)
Лъчоо :-)
дравей и на тебе :oops:
добре см , ю ? :-P
к0 плайш :oops: :P
Е Лъчка щом почнаха отивам :lol:
Само така 8) 8-)
[quote=MaLty]СПРЕТЕ БЕЕЕ,ИМА СКАЙП,ИМА ЧУДЕСА НА НОВАТА ТЕХНОЛОГИЯ,НЯМА ЦЕЛИЯ ФОРУМ ДА ВИ ЧЕТЕ ДЕРЗАНИЯТА :xХа. Погледни си мненията << Опитай пак >>
мненията достатъчно см си ги гледала ;))))))))
Петре псувните у скайп не ти ли стигнаха? Или си свикнал да се оплакваш и да ревеш на всичи по главите ква съм била? :) А нали знаеш ,че ми точно през п****та за виртуалното ти мнение? :) Толкова ли ти доставя удоволствие да плюеш на чужд гръб? Ебаси интриганта си ,Пешо :) Казвам го и пред всички за да се уверят какъв си :) Щом ще плюеш ,плюй.. Цял живот няма да им стигне на някой хора да лазят злобнешком в краката им .. :)
с това мислиш, че ще ме засегнеш.. едвали.. може и да съм прост за тебе.. не ма е**.. имах изградено мнение за тебе.. ама ти го развали не, че те е** не ,че и на мне ми пука вече особено.. но сама с това самочувствие до никъде няма да стигнеш.. и без това не те е** за моето мнение а на мене още повече ми пука ти какво мислиш за това какво аз мисля така, че прав ти път... и когато някой почне да се заяжда почвам да пиша на всякъде а ако ми беше от града или на близко с удоволствие ще ти го кажа в лицето да биш ти шибнал два шамара щото си ме изнервила до краен предел ама ти си знаеш...
ПП Успехи.. никога не ми е пукало за некакви форуми или общи чатове просто когато седна на компютъра дори и да изглежда, че се карам с някой или се драча аз просто си разпускам и се забавлявам!
и щом не ти пука за кво пишеш бе? В чата пишеш "мръсни лапетий сме били " и те знам кво си още ама като те глезам ти искаше да те аддна :) И с това плюене у форума ,повярвай жалко е :) мислех да не отговарям но го направих .Самочувствието си ми е напълно наред и хорато около мен знаят това. Ако на теб не ти харесва просто не ме закачай или провокирай :) Не си мисли ,че ще се променя точно заради някъв селски бек :)
Оооо :oops:
Аз съм дублеее 8-)
Слушкам муика 8-)
Ти? :P
Коя смяна си :P
golf_5_r32
03-22-2010, 20:14
Петре, не се ли усещаш вечеее?!!?!??!?! :? Спри, не си нито интересен, нито оригинален :? Какво си тръгнал да се заяждаш и да говориш на ляво и надясно глупости?! :x :? Хенито нищо не ти е виновна, това че ти си на настроения и не мое ти се угоди е друг въпрос :? ;);););) :x Лили не почвай и ти 8-)
На Хенито да не мислиш, че и на нея и е много яко да я нареждат без причина, че не и кипва всичко ли,, ми кипва й, ама си е сдържано момичето и не го показва, докато оня лигльо не стига, че няма за кво да се заяжда, ми тръгнал да се оплаква на тоя и на оня :x :?
Лиляна ли си не ти знам цялото име... момиченцее не знаш от къде се е почнало и няма и да знеш ама ти ест що нали да не собадиш амлко спам.. Що не с едрача с Янито.. а искам да ми отгоовриш на този прост пример
uMnePaToPa
Айде може да продължавате :lol: :lol:
.. Пешо , моля те , спри се , всички виждат , че си човек на настроения :( Поне не си го изкарвай на всички :(
не аз си бях в настроение но просто тя реши да се перчи с това, че е основател на чата и що да не почне да трие мнениеята ми ама нали...
А защо реши , че чата е виновен , все едно аз да направя един общ чат и от това следва , че се мисла за мн0 голяма ли ?! :shock: Ми не е т'ка :shock: :? ..
lilincituuuu
На Хенито да не мислиш, че и на нея и е много яко да я нареждат без причина, че не и кипва всичко ли,, ми кипва й, ама си е сдържано момичето и не го показва, докато оня лигльо не стига, че няма за кво да се заяжда, ми тръгнал да се оплаква на тоя и на оня :x :? :? е лили :? Карай по - полека :? Успокой страстите :) Всичко ще отшуми :wink:
различно е ;)
.. нищо, ти как си :-) :grin:
що не ми обръщаш внимание :(
golf_5_r32
03-22-2010, 20:16
Петре псувните у скайп не ти ли стигнаха? Или си свикнал да се оплакваш и да ревеш на всичи по главите ква съм била? :) А нали знаеш ,че ми точно през п****та за виртуалното ти мнение? :) Толкова ли ти доставя удоволствие да плюеш на чужд гръб? Ебаси интриганта си ,Пешо :) Казвам го и пред всички за да се уверят какъв си :) Щом ще плюеш ,плюй.. Цял живот няма да им стигне на някой хора да лазят злобнешком в краката им .. :)
с това мислиш, че ще ме засегнеш.. едвали.. може и да съм прост за тебе.. не ма е**.. имах изградено мнение за тебе.. ама ти го развали не, че те е** не ,че и на мне ми пука вече особено.. но сама с това самочувствие до никъде няма да стигнеш.. и без това не те е** за моето мнение а на мене още повече ми пука ти какво мислиш за това какво аз мисля така, че прав ти път... и когато някой почне да се заяжда почвам да пиша на всякъде а ако ми беше от града или на близко с удоволствие ще ти го кажа в лицето да биш ти шибнал два шамара щото си ме изнервила до краен предел ама ти си знаеш...
ПП Успехи.. никога не ми е пукало за некакви форуми или общи чатове просто когато седна на компютъра дори и да изглежда, че се карам с някой или се драча аз просто си разпускам и се забавлявам!
и щом не ти пука за кво пишеш бе? В чата пишеш "мръсни лапетий сме били " и те знам кво си още ама като те глезам ти искаше да те аддна :) И с това плюене у форума ,повярвай жалко е :) мислех да не отговарям но го направих .Самочувствието си ми е напълно наред и хорато около мен знаят това. Ако на теб не ти харесва просто не ме закачай или провокирай :) Не си мисли ,че ще се променя точно заради някъв селски бек :)
само едно ще ти кажа.. просото не знеш какво говорят хората зад гърба ти... и нека си мислиш, че е наред аз спирам остава ти да разбереш какви прители имаш..
Аз имам 1 приятел и това е Маринел които поне знам, че няма да говори каквито и да е работи зад гърба ми ;) не е като твоите...
различно е ;)
Аз съм дубле 8-) Ти коя смяна си 8-)
ПП - ПЛС не отговаряй на спама на Пешо плс.... :(
Аз съм дублеее 8-)
Слушкам муика 8-)
ми мисля кога да сядам да уча , че цял ден се мотая насам натам и нищо не см направила :oops:
първа смяна , ю? :-)
Пречиш ми, по тихо.. :lol:
golf_5_r32
03-22-2010, 20:17
А защо реши , че чата е виновен , все едно аз да направя един общ чат и от това следва , че се мисла за мн0 голяма ли ?! :shock: Ми не е т'ка :shock: :? ..
Не при теб ще е друго... аз си знам.. не е важно сега не е ио важно да го разбираш :)
uMnePaToPa
03-22-2010, 20:17
Извинявай Малтинке :-) :-) Не съм видял просто.. гледам филма :lol: Ами нищо пиша си по скайп с един приятел и гледам БТВ.. ти как си ? , к'во прайш ? извинявай пак.. :oops: :-) :-)
lilincituuuu
03-22-2010, 20:18
На Хенито да не мислиш, че и на нея и е много яко да я нареждат без причина, че не и кипва всичко ли,, ми кипва й, ама си е сдържано момичето и не го показва, докато оня лигльо не стига, че няма за кво да се заяжда, ми тръгнал да се оплаква на тоя и на оня :x :?
Лиляна ли си не ти знам цялото име... момиченцее не знаш от къде се е почнало и няма и да знеш ама ти ест що нали да не собадиш амлко спам.. Що не с едрача с Янито.. а искам да ми отгоовриш на този прост пример
хаха, не съм лиляна, МОМЧЕНЦЕ :lol: :lol: .. защото се заяждаш с който ти скимне .. за това, с едни си мил, с други не, не може да ти се угоди, явно всичко е по симпатии (: :?
uMnePaToPa
03-22-2010, 20:18
Aу извинявай .. и ти ли го гледаш филма ? 8-)
Аз съм дублеее 8-)
Слушкам муика 8-)
ми мисля кога да сядам да уча , че цял ден се мотая насам натам и нищо не см направила :oops:
първа смяна , ю? :-)
и аз :grin: 8-)
DaemonBoy
03-22-2010, 20:19
Аве кво ми говори тоя, че не мога един ganer да направя ли е :lol: :lol:
Хора аз ставам.... Чао :-)
само едно ще ти кажа.. просото не знеш какво говорят хората зад гърба ти... и нека си мислиш, че е наред аз спирам остава ти да разбереш какви прители имаш..
Аз имам 1 приятел и това е Маринел които поне знам, че няма да говори каквито и да е работи зад гърба ми ;) не е като твоите...[/quote]
хах май чатовете които ти бях копирала си казаха думата :)
щом мислиш ,че аз имам приятели които не са такива хубаво ,но не съм ти искала мнение :) Нито мисля ,че хората които ме мразят са много нито тези които ме обичат също са много :)
направих пуканки, искате ли :P
lilincituuuu
03-22-2010, 20:19
различно е ;)
Аз съм дубле 8-) Ти коя смяна си 8-)
ПП - ПЛС не отговаряй на спама на Пешо плс.... :(
пълва :grin: :lol:
Хора аз ставам.... Чао :-)
лека , мека и под чаршафа по-полека :oops: :-) и приятно дскло :P
uMnePaToPa
03-22-2010, 20:21
оо затова питаме 8) давай 8)
Извинявай Малтинке :-) :-) Не съм видял просто.. гледам филма :lol: Ами нищо пиша си по скайп с един приятел и гледам БТВ.. ти как си ? , к'во прайш ? извинявай пак.. :oops: :-) :-)н
нищо .. седя си,и се чудя .. :oops: :-) :-)
golf_5_r32
03-22-2010, 20:21
хаха, не съм лиляна, МОМЧЕНЦЕ :lol: :lol: .. защото се заяждаш с който ти скимне .. за това, с едни си мил, с други не, не може да ти се угоди, явно всичко е по симпатии (: :?
всичко е по това как един човек се държи с менеи как възприема казаните неща не случайно мразя така защото от нещо казано по един начин и възприето с др тоналност звучи като нареждане но ти от къде да знаеш нали...
Аз имам 1 приятел и това е Маринел които поне знам, че няма да говори каквито и да е работи зад гърба ми ;) не е като твоите...
щом мислиш ,че аз имам приятели които не са такива хубаво ,но не съм ти искала мнение :) Нито мисля ,че хората които ме мразят са много нито тези които ме обичат също са много :)[/quote]
Нещо намекваш ? Щото ми е чудно така :o
хващаш ли :oops: 8)
uMnePaToPa
03-22-2010, 20:22
Извинявай Малтинке :-) :-) Не съм видял просто.. гледам филма :lol: Ами нищо пиша си по скайп с един приятел и гледам БТВ.. ти как си ? , к'во прайш ? извинявай пак.. :oops: :-) :-)н
Aтака :oops: :-) :-)
uMnePaToPa
03-22-2010, 20:22
хващаш ли :oops: 8)
aй дя 8)
Аъъ Мъро спрете се... :(
Стига...
Хлопчо - и ти ли се намеси 8-) този спор няма да има край май :?
lenito_sf
03-22-2010, 20:24
Айде да се млъкне, кво ше кажете...
Моля да не се обижда безразборно, ако искате...
DaemonBoy
03-22-2010, 20:24
Еййй Янни дай пуканки и за мен :lol: :lol:
lilincituuuu
03-22-2010, 20:25
айде ставам, че да не преча и на Петър с безсмислените си мнения :lol: :lol: не, че ми пука за човек, който не го ебе за мръсно лапе като мен :lol: :oops:
Аз не ви са вуржа на акъла да се карам ама нещо ми се подхвурлят намеци.За това. :?
боли ме окото :( :-) :-)
айде ставам, че да не преча и на Петър с безсмислените си мнения :lol: :lol: не, че ми пука за човек, който не го е** за мръсно лапе като мен :lol: :oops:
:lol:
:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
golf_5_r32
03-22-2010, 20:26
щом мислиш ,че аз имам приятели които не са такива хубаво ,но не съм ти искала мнение :) Нито мисля ,че хората които ме мразят са много нито тези които ме обичат също са много :)[/quote]
аз говоря не за чатове мойто момиче щото от тея хора само с Пламен с епознавма лично а с хората които не се познатам не ми пука за мнението и то мнение е на Лилия... а за Пламен какво да кажа ако е написал нещо.. неме интересува просто който какво тиска да си говори не аз ти живееш все пак в интернет пространството щото поне си имам приятели и приятели... пак ти казвам като живота те преебе малко ще разбереш какво е макар в момента да искам да те удоша не ти го пожелавам ;) яото смъ преживял повече от тебе
Еййй Янни дай пуканки и за мен :lol: :lol:
давам Явка, хващаш ли :oops: 8)
uMnePaToPa
03-22-2010, 20:26
Що така :( :-) :-)
golf_5_r32
03-22-2010, 20:27
[quote=lilincituuuu]айде ставам, че да не преча и на Петър с безсмислените си мнения :lol: :lol: не, че ми пука за човек, който не го е** за мръсно лапе като мен :lol: :oops:
Ами може най спокойно да се махнеш
lilincituuuu
03-22-2010, 20:27
айде ставам, че да не преча и на Петър с безсмислените си мнения :lol: :lol: не, че ми пука за човек, който не го е** за мръсно лапе като мен :lol: :oops:
:lol:
:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-):-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-):-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-):-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-):-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-):-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-):-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-):-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-):-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-):-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-):-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-):-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-):-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-):-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-):-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-):-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-):-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-):-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-):-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-):-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-):-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-):-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-):-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
:oops:
DaemonBoy
03-22-2010, 20:28
Еййй Ванка голям аватар човекоо :razz: :razz:
От колко часа почвате утре? :lol:
uMnePaToPa
03-22-2010, 20:28
Еййй Ванка голям аватар човекоо :razz: :razz:
Aa.. нали 8)
Пешо на едно и също място дъвчеш мойто момче. Дъвчи няма да ти прача ,но като се сетиш след една седмица (макс) ще видим кой на кой ще пише.. Щото си голяма двулика лопата и всичко го виждат повярвай :)
DaemonBoy
03-22-2010, 20:29
Сух шпек нали :lol: :lol: :razz:
uMnePaToPa
03-22-2010, 20:30
Сух шпек нали :lol: :lol: :razz:
Aa мчкак 8) :lol:
Пешо на едно и също място дъвчеш мойто момче. Дъвчи няма да ти прача ,но като се сетиш след една седмица (макс) ще видим кой на кой ще пише.. Щото си голяма двулика лопата и всичко го виждат повярвай :)
Мн не ти разбрах намека по назаде ама не е на добре :?
Що така :( :-) :-)
ддз..преди имах някъф вътрешен ечемик и от тогава ме боли .. пък и с него не виждам повече ии .. :? :-) :-)
golf_5_r32
03-22-2010, 20:34
Спокойно Маринеле нямам и да го разбереш.. щото и тя да не го знае :D:D И интеренсо като знеш какво е, виждаш го и като не е на твоята почваш да се чудиш как да го изкривиш.. аз спирам до тука ама за последно искам да ми кажеш.. дали можеш да се похвалиш с перфектен приятел с който се познаваш над 10г ;)
uMnePaToPa
03-22-2010, 20:34
ддз..преди имах някъф вътрешен ечемик и от тогава ме боли .. пък и с него не виждам повече ии .. :? :-) :-)
Да отиваш на лекар !! :-) :-)
Иване, тоз салам е много вкусен и сочен :lol:
оо не,няма :-) :-)
Спокойно Маринеле нямам и да го разбереш.. щото и тя да не го знае :D:D И интеренсо като знеш какво е, виждаш го и като не е на твоята почваш да се чудиш как да го изкривиш.. аз спирам до тука ама за последно искам да ми кажеш.. дали можеш да се похвалиш с перфектен приятел с който се познаваш над 10г ;)
говорех за хората в раздела а не в реалния живот
пак четеш между редовете
10 години не са малко и не не мога ,но има хора които да са до мен за в момента щом толкова те късаеше :)
uMnePaToPa
03-22-2010, 20:39
Сега ти мен не ме слушаш , а на мен викаш после :o :oops: :-) :-)
Марто як е нали :lol:
нали, иде ти да го лапнеш целия :lol: :lol: :lol:
е айде, режа си го няма да се излагаме сега :lol:
Ама наистина е много як :grin:
е айде, режа си го няма да се излагаме сега :lol:
Ама наистина е много як :grin:
айде .. :lol:
мда уе :grin: :P :oops: шекши салам :oops:
golf_5_r32
03-22-2010, 20:43
говорех за хората в раздела а не в реалния живот
пак четеш между редовете
10 години не са малко и не не мога ,но има хора които да са до мен за в момента щом толкова те късаеше :)
за жалост ме караш да продължавам
ами аз живея в реален живот самода ти кажа и като има то те сега са в интернет пространоството пък и явно не те познават :) аз не те познавам перфектно но ти си показала странта коятно не трябва др да те опознават щото едва ли щеше да има хора на твоя страна.. не ти го пожелавам :)
амаа не обичам лекари :( :-) :-)
DaemonBoy
03-22-2010, 20:45
Защо бе Малси?
uMnePaToPa
03-22-2010, 20:46
няма обичам , няма не обичам... отиваш !! :-) :-)
няма :( :-) :-)
DaemonBoy
03-22-2010, 20:52
Ех ама какво си инатливо :lol: Той Ванката за здраве ти приказва
golf_5_r32
03-22-2010, 20:55
Мартиии ще те шляпам... да оиваш веднага :x
uMnePaToPa
03-22-2010, 20:57
няма :( :-) :-)
Добре ... щом няма и ти като ми кажеш да не върша глупости и аз ще казвам няма ... :o :-) :-)
Охх...искам книжка... и двама по безразсъдни френда... или направо да прескоча 2 години напред... :( :o
Добре ... щом няма и ти като ми кажеш да не върша глупости и аз ще казвам няма ... :o :-) :-)
ама ти наистина правиш глупостиии,а аз просто не обичам лекари .. :( :-) :-)
uMnePaToPa
03-22-2010, 21:02
ама ти наистина правиш глупостиии,а аз просто не обичам лекари .. :( :-) :-)
Aко не отидеш да ти каже какво да правиш , ще продължа с глупостите :o :-) :-) отиваш ! :-)
то нищо ми няма,тфа преди 1 година беше .. :( :-) :-)
uMnePaToPa
03-22-2010, 21:09
Внимавай Малти ! :-) :-) Айде чао аз ставам :-)
golf_5_r32
03-22-2010, 21:10
Айде аз лягам Лека нощ
Внимавай Малти ! :-) :-) Айде чао аз ставам :-)чао...
края не тежи,ако дните ти са леки ..
Лека и мека на всички лягащи :-) :-) :-)
Тя не вижда друго в него, само красотата!
Какво см ти виновна , че в тебе съм влюбена ?! :x
Нека да ти дам душата си :(
Нека да ти дам сърцето си :(
Нека да ти дам сълзите си :(
те ще потекат , те ще изтекат като 2 реки :( :?
travmiriaN
03-23-2010, 03:46
Добро утро и приятно изкарване на даскалото на тези които сега отиват ..
golf_5_r32
03-23-2010, 05:53
Добро Утро :)
golf_5_r32
03-23-2010, 08:29
Здравейте на дошлите :P
lilincituuuu
03-23-2010, 11:35
0бичам те, бейбе, да ти го казвам ли пак? :grin:
0бичам те, бейбе, да ти го казвам ли пак? :grin:
кажи,айде! :lol:
lilincituuuu
03-23-2010, 11:38
:grin: :grin: ако ме видиш само по кожа, ще ме молиш по гръб да те сложаа :grin: :grin: :grin:
Имам чуството че вчера съм бил пиян :lol: Кви съм ги говорил на бунката.... :lol: :razz: :lol: Много съм бил ядосан кат гледам :razz:
golf_5_r32
03-23-2010, 12:08
хах не си издържал направо :D:D
lilincituuuu
03-23-2010, 12:25
лили :grin:
Как си :P
мии .. днес супер ;дд :grin:
ти :grin:
лили :grin:
Как си :P
мии .. днес супер ;дд :grin:
ти :grin:
дубле 8-) Кво прайкаш :grin: 8-)
изпуших зарад тоя Джъстин беебър :? :x
Ся пак ще изпуша :-x :-x :-x
tWiLigHtgIrL
03-23-2010, 13:02
изпуших зарад тоя Джъстин беебър :? :x
Бийбър е..и нищо не е направил :? 8-)
бтв-драстии
lilincituuuu
03-23-2010, 13:04
На мен Дражко повече ми харесва .. :oops: :lol:
Отивам да направя няколко обиколки на стадиона, че.... :?
tWiLigHtgIrL
03-23-2010, 13:06
мъ един е оригинала 8-)
lilincituuuu
03-23-2010, 13:08
мъ един е оригинала 8-)
ее, не споря :lol: ама да си го кажем направо, с Джъстин - шанс на - [минус]21545154546144781 % :lol: колкото и да си загубих надеждите с Дражкото си имам поне 2 - 5 % :oops: :lol: :lol:
tWiLigHtgIrL
03-23-2010, 13:12
мъ един е оригинала 8-)
ее, не споря :lol: ама да си го кажем направо, с Джъстин - шанс на - [минус]21545154546144781 % :lol: колкото и да си загубих надеждите с Дражкото си имам поне 2 - 5 % :oops: :lol: :lol:
бе кой ти говори за шанс с него.. 8-) то ясно че не смe тръгнали да летиме за Канада..макар че има шанс лятото да му ходя на един концерт ама все пак.. 8-) и надеждата се губи последна :) 8-)
lilincituuuu
03-23-2010, 13:15
не, попринцип ти казвам, че затова си харесвам повече дражко :oops: :lol: :lol:
tWiLigHtgIrL
03-23-2010, 13:16
не, попринцип ти казвам, че затова си харесвам повече дражко :oops: :lol: :lol:
е да..ама ако наистина ги е говорил такива неща нищо че не са истина.. :? :?
lilincituuuu
03-23-2010, 13:20
мда,, :o чудя се какво ще ми каже на мен .. защото все пак имаме обща позната [приятелка..] и не знам дали ще ми ги каже и на мен :? [ако изобщо се сети да ми земе скайпа :x ] :o
tWiLigHtgIrL
03-23-2010, 13:23
мда,, :o чудя се какво ще ми каже на мен .. защото все пак имаме обща позната [приятелка..] и не знам дали ще ми ги каже и на мен :? [ако изобщо се сети да ми земе скайпа :x ] :o
ем ако се е решил да се прави на великия и на тебе ш ти ги наговори хилядите глупости.. :? а за скайп..рано или късно ш се сети или пък защо ти не му го вземеш? :-o 8-)
lilincituuuu
03-23-2010, 13:26
искам той да ми го земее :oops: :lol: :lol: :lol: а приятелката ми ми каза, че не е такъв .. бил много мил,, някъф сладур, не знам :(
tWiLigHtgIrL
03-23-2010, 13:27
е той,той ама като се не сеш'а 8-) а иначе възможно е..не го знам..не го познавам 8-)
ябаа даба дуу :shock: :lol:
ко плайте :-)
crazyhair
03-23-2010, 13:59
чудя се кфо да прая :Д
слушай музика и издивявай :D
crazyhair
03-23-2010, 14:06
:D
lilincituuuu
03-23-2010, 14:35
yo 8)
:-) :-) :-) :-) :-)
yo 8)
:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
lilincituuuu
03-23-2010, 14:36
ко праиш, мъ жено :-) :-) :-) :-)
ко праиш, мъ жено :-) :-) :-) :-)
седя...и се чудя що се чувства празна :cry:
ти? :-) :-)
lilincituuuu
03-23-2010, 14:40
:( :( :( :-) тряат ни момчета :oops: 8-)
ми азз .. 'уча' 8-) :oops: :-) :-)
Пак ще спасявам положението :-|
trqat ni..osobenno na men,mn mi trqa :cry:
kandidati?
predlagam se..
kak si? :-) :-)
But with that moon in the sky who want to be alone :grin: :grin: :grin:
kandidati?
predlagam se..
АЗ,аз,аз съм кандидат :oops: :razz:
kandidati?
predlagam se..
АЗ,аз,аз съм кандидат :oops: :razz: :oops: :)
kandidati?
predlagam se..
Приет ли съм?
Приет ли съм?
Не :o :cry: ..може би,другия път :lol:
Приет ли съм?
мечтай си 8-)
kandidati?
predlagam se..
Приет ли съм?
мхм
crazyhair
03-23-2010, 15:00
Приет ли съм?
мечтай си 8-)
:lol: :lol: :lol:
kandidati?
predlagam se..
Приет ли съм?
мхм
Evellon каза,че не съм :( :lol:
Точно така, мен ще слушаш 8) 8-)
Добре бате :smt069 :smt085 :razz:
Еvellon-cho,6to ne ma dawash ;/
Щото те обичам прекалено много за да те дам...
Ne preuweli4awai xD
Paf С тая снимка ме разби.МН си хубава.Ща ям :D :lol:
Paf С тая снимка ме разби.МН си хубава.Ща ям :D :lol: :lol: :lol:
недей бе.. канибал!
DaemonBoy
03-23-2010, 15:22
Тука вече ще се ядете дори, КРИЗААА!!! :lol: :lol:
Paf С тая снимка ме разби.МН си хубава.Ща ям :D :lol: :lol: :lol: :-) :-) :-)
Ne preuweli4awai xD
Ама аз.. не съм.. как можа да си го помислиш..?
недей бе.. канибал! Мн е сладка ко да я прая.Па и е криза. :D :D :D
Ne preuweli4awai xD
Ама аз.. не съм.. как можа да си го помислиш..?
Изказа беше прекалено силен :)
самоизяж се.. може да станеш 2 пъти по-голям :lol:
самоизяж се.. може да станеш 2 пъти по-голям :lol: Хахах по голем от това на къде аз ся плаша хората па иначе :D от гардероб по големо няма тей че не става :-P :P
самоизяж се.. може да станеш 2 пъти по-голям :lol: Хахах по голем от това на къде аз ся плаша хората па иначе :D от гардероб по големо няма тей че не става :-P :P
ми... оправяй се 8-)
ми... оправяй се 8-) Да не би да има лек за дебилизум :shock: треа ми 10тина дози :lol: :lol: :lol: :-o
Пфф кой ма накара си пускам тая песен #-o
Добр вечеррр ггрррр 8-) Добра да е
:)
evalongoriq
03-23-2010, 16:36
Драсти 8-)
uMnePaToPa
03-23-2010, 16:49
Има ли живи ? 8-)
evalongoriq
03-23-2010, 16:50
Има ли живи ? 8-)
аз :lol:
къф е тоя ав :oops:
uMnePaToPa
03-23-2010, 16:51
Има ли живи ? 8-)
oo лапе 8) :oops: епа шпек бря :oops: 8-)
evalongoriq
03-23-2010, 16:53
Има ли живи ? 8-)
как е бате :-) :oops: виждам,даже са два :oops: 8-)
uMnePaToPa
03-23-2010, 16:57
Има ли живи ? 8-)
Aми добре e.. Tи как си ? :)
Ами 2 са нямаше повече :oops: :-)
evalongoriq
03-23-2010, 16:58
Има ли живи ? 8-)
бивам,нещо ме боли главата и ми се вие свят 8-)
ехх жалкоо :oops: :-)
uMnePaToPa
03-23-2010, 17:00
Има ли живи ? 8-)
ee ами така е като пиеш много :lol: :oops:
evalongoriq
03-23-2010, 17:03
Има ли живи ? 8-)
ee ами така е като пиеш много :lol: :oops:
абее не съм пияна бре,само бира съм пила на тва алкохол ли му викаш :lol: :oops: иначе се държаа като дрогирана ама аз винаги съм така,тъй че тва е нормално :lol: :-)
uMnePaToPa
03-23-2010, 17:04
абее не съм пияна бре,само бира съм пила на тва алкохол ли му викаш :lol: :oops: иначе се държаа като дрогирана ама аз винаги съм така,тъй че тва е нормално :lol: :-)
Пф.. Олекна ми :oops: :lol: :-)
Къде е бубинката? :? Искам да си го искарам на някой.... :?
evalongoriq
03-23-2010, 17:06
защо :lol: :oops: :-)
Лъчкоо,пак ли ше се караш бе :lol: айдее изкарай си го на мене :oops: 8)
uMnePaToPa
03-23-2010, 17:08
Епа викам , че пак си пийнала :lol: :-)
На вас няма начин. Порсто, тя си ми е неприятна пък и искам да си го искарам на някой.... :? Тя е най - походящия човек за работата-...
evalongoriq
03-23-2010, 17:10
Епа викам , че пак си пийнала :lol: :-)
пила съм само бира тва нищо не е..аз чакам някой да се навие да се отрежем мн яко :oops: :razz: :-)
Лъчи,кво има :(
tWiLigHtgIrL
03-23-2010, 17:11
Драстии :grin: :-)
golf_5_r32
03-23-2010, 17:11
Добър Вечер :)
Лъчи,кво има :( Ядосан съм.... :? Пък и не знам какво да правя... :?
uMnePaToPa
03-23-2010, 17:13
Здравей Теди :)
Мара Пешо. Как е? 8)
Габи давай пиячката 8)
golf_5_r32
03-23-2010, 17:14
Ами горе доло като изключим, че съм доста нервен и сиг скоро колата няма да я карам (щото аз искам)
evalongoriq
03-23-2010, 17:14
Тединкооооооооооооо :-) :-) :-)
Пешо :)
Лъчии,ако искаш сподели :) недей се ядосва
Батее,навит ли си да пием..ама нали знаеш че ако се съгласиш ще пием като хората :oops: 8)
tWiLigHtgIrL
03-23-2010, 17:15
Здравей Теди :)
Мара Пешо. Как е? 8)
Габи давай пиячката 8)
Здрасти Ванка :)
Как си?Кво праиш?
и бтв честит ав :lol: 8-)
tWiLigHtgIrL
03-23-2010, 17:17
Тединкооооооооооооо :-) :-) :-)
Пешо :)
Лъчии,ако искаш сподели :) недей се ядосва
Батее,навит ли си да пием..ама нали знаеш че ако се съгласиш ще пием като хората :oops: 8)
Габииииии :-) :-) :-)
Как сии?Кво праиш?
uMnePaToPa
03-23-2010, 17:18
Aми Теди добре съм , гледам биг брадър 8-) мерси за ава... :oops: :razz:
Габи айде де... тъкмо ще ти вкарам малко тормоз :oops: 8-)
evalongoriq
03-23-2010, 17:20
Тед,бивам,седя :-) ти :-)
Бате като съм пияна,не можеш да ме тормозиш :oops: 8)
tWiLigHtgIrL
03-23-2010, 17:20
yo 8)
Йо Паф 8)
uMnePaToPa
03-23-2010, 17:21
Aма аз съм много гаден :oops: 8)
uMnePaToPa
:razz: :razz:
golf_5_r32
yo 8)
пафиии :-) :-) :-) :-) :-) :-) :smt054
yo 8)
Йо Паф 8)
как си бре ,душа 8) 8)
Пешоо :-) :-) :-)
evalongoriq
03-23-2010, 17:23
Aма аз съм много гаден :oops: 8)
аз като съм пияна съм много чувствителна :oops: :lol:
tWiLigHtgIrL
ем супер съм и се дразна са msn щот искам си направя ма не мога 8-) :lol: :-)
а ти що биваш..кво е станало? :( :-)
DaNGeRousLy
http://www.tandem.bg/files/images/products/big/1103bf320e98204badb6f96670d31d1b.png
Виждам скрита реклама ... 8-)
lilincituuuu
Хелооу :-) :-) :-)
tWiLigHtgIrL
03-23-2010, 17:24
yo 8)
Йо Паф 8)
как си бре ,душа 8) 8)
екстра съм,ти? 8)
Хелооу :-) :-) :-) :-) :-) :-)
и аз съм екстра.. :grin:
tWiLigHtgIrL
03-23-2010, 17:25
Хелооу :-) :-) :-)
Лилиии :-) :-)
evalongoriq
03-23-2010, 17:26
Мартиииии :-) :-)
Нищо,Тед :-)
Лилии :-) :-)
tWiLigHtgIrL
03-23-2010, 17:26
Малтиии :-) :-)
evalongoriq
03-23-2010, 17:28
Бахти цял ден че цепи главата все едно съм пияна мъ не съм :oops: :lol:
uMnePaToPa
03-23-2010, 17:29
МаLty :oops: :-) :-)
Ее Габи значи ще е забавно 8) :oops:
Здравей Лили :) :-)
golf_5_r32
03-23-2010, 17:29
yo 8)
Йо Паф 8)
как си бре ,душа 8) 8)
Как си бе Пафи ние с теб все не можем се засечем :cry:
Тедии,габии :-) :-) как сте ?
yo 8)
Йо Паф 8)
как си бре ,душа 8) 8)
мхм :cry:
ми добре съм..ти? :-)
Everytime
03-23-2010, 17:30
ейй голфа кфо стаа 8-)
tWiLigHtgIrL
03-23-2010, 17:31
екстра съм,ти? :-) :-)
evalongoriq
03-23-2010, 17:31
бивам,ти :-) :-)
golf_5_r32
03-23-2010, 17:34
yo 8)
Йо Паф 8)
как си бре ,душа 8) 8)
днеска знеш ли колко ми трябваше.. исках да споделям с някой :(
мии аз см добре..кфо прайте :-)
tWiLigHtgIrL
03-23-2010, 17:36
ем аз слушам музика и качвам клипчета във vbox и си правя msn 8-) ти? :-)
yo 8)
Йо Паф 8)
как си бре ,душа 8) 8)
днеска знеш ли колко ми трябваше.. исках да споделям с някой :(
тук съм..така де в скайп...ако още ти трябвам :-) :-)
uMnePaToPa
03-23-2010, 17:37
:neutral:
evalongoriq
03-23-2010, 17:38
седим и тъпеем,ти :-)
lilincituuuu
03-23-2010, 17:40
:grin: :grin: :grin: :grin:
обърни ми внимание! :x
азз се лакирам :-)
uMnePaToPa
03-23-2010, 17:42
:( :neutral:
не съм видяла,сри :( :oops: :-) :-) как си ми :-)
mgxpower
03-23-2010, 17:43
Привет
uMnePaToPa
03-23-2010, 17:44
Aми добре съм :) а ти как си ? :oops: :-) :-)
Maра братле 8) Как е ? :)
tWiLigHtgIrL
03-23-2010, 17:45
Привет
Здрасти :)
evalongoriq
03-23-2010, 17:45
Николайчоо :oops: как си 8-)
mgxpower
03-23-2010, 17:46
Уж добре!
А вие как сте?
uMnePaToPa
03-23-2010, 17:47
ем и аз съм тей 8-)
evalongoriq
03-23-2010, 17:47
не мн добре 8-)
evalongoriq
03-23-2010, 17:48
банг банг банг :---)
пилееееееееееее :-) :-) :oops:
tWiLigHtgIrL
03-23-2010, 17:49
Хении :-) :-)
uMnePaToPa
03-23-2010, 17:49
Maра ByK-че 8) как е? :)
mgxpower
03-23-2010, 17:50
Габи на мен не ми викаш пиле 8)
tWiLigHtgIrL
03-23-2010, 17:50
http://vbox7.com/play:fb285786 :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
evalongoriq
03-23-2010, 17:51
искаш ли :oops:
Габи, Теди :-)
как сте ,кво праите?
Ванка :-)
ми ти?
Aми добре съм :) а ти как си ? :oops: :-) :-)
Maра братле 8) Как е ? :)
мии аз см добре,кфо прайш :-) :-)
баткоо :oops:
evalongoriq
03-23-2010, 17:52
Хени,зле ми стана..нещо адски ме боли главата и ми се вие свят :? ти :-)
mgxpower
03-23-2010, 17:52
искаш ли :oops:Нещо по-мило има ли?
tWiLigHtgIrL
03-23-2010, 17:53
Габи, Теди :-)
как сте ,кво праите?
Ванка :-)
ми ти?
екстра съм,слушам музика,ти? :-)
uMnePaToPa
Хени, преживявам и гледам биг брадър :) :-) ти ? :)
Малти гледам Биг Брадър тука :) ти ? :-) :-)
evalongoriq
искаш ли :oops:Нещо по-мило има ли?
ее тва не е ли мило :oops: кажи ми как искаш 8-)
evalongoriq
03-23-2010, 17:55
Само аз ли не гледам Биг Брадър :-o вчера видях само едно семейство и бяха адскиии тъпи...тоя мъжа беше бахти тъпака ии третираше жената като неква и аз не знам..пък жената няква наивна и прави квото и каже.. 8-)
и аз гледам биг брадър и чаткам 8-) :-)
tWiLigHtgIrL
03-23-2010, 17:57
Само аз ли не гледам Биг Брадър :-o вчера видях само едно семейство и бяха адскиии тъпи...тоя мъжа беше бахти тъпака ии третираше жената като неква и аз не знам..пък жената няква наивна и прави квото и каже.. 8-)
и аз не го гледам 8-) пълна боза е :? 8-)
Хени, преживявам и гледам биг брадър :) :-) ти ? :)
Малти гледам Биг Брадър тука :) ти ? :-) :-)
и аз :oops: :-) :-)
uMnePaToPa
03-23-2010, 17:59
:-) :-) :-)
:-) :-) :-)
:oops: :-) :-)