Влез

View Full Version : Как да заприличам на скейтърка??

1234girl
03-23-2010, 09:38
Здравейте!! :) :) :) Аз се казвам Тина от София и имам едно въпросче към вас. :) :) :) Искам да се обличам като скейтърка от край време,но нещо не ми се получава :shock: :lol: Може ли да ми дадете съвет как точно трябва да се обличам,че да приличам на скейтърка?!Знам,че е лесно,но наистина не ми се получава! :-o АААА да може ли и да ми помогнете за грима,ако може де... :( Предварително мерси!! :) :-)

Много извинявайте,ако има грешки или нещо не съм формирала добре текста!!! :oops: :oops:

1234girl
03-23-2010, 10:09
МОЛЯ ВИ СЕ ПОМОГНЕТЕ (само чакам на компа някой да пише :oops:)
:booooomb: :shock: 8-[

Rounder
03-23-2010, 10:13
много зле.... :shock: :?

1234girl
03-23-2010, 10:20
?????? :? :? :?

Zarity
03-23-2010, 10:28
Намери си собствен стил бе,кифло мъничка :razz:

1234girl
03-23-2010, 10:32
:D :D :D ,но разбери аз карам скейт и някак не се връзва да съм с някаква плажна рокля и токчета!! :)

Zarity
03-23-2010, 10:33
Ам щом твърдиш,че караш скейт,просто се обличай по начин по който ти е удобно да караш скейт.Тва му е цаката.

twilightHeart
03-23-2010, 10:36
Кецове, тениска на аниме или метъл,пънк. Много цветни гривничкиу очила като мацката на аватара ми. Може и леко впити дънки ама не прекалена, за да не ти пречат да караш.
Общо взето наблягай на цветовете (ярки и различни).

Омг.. Ти за да искаш да си скейтърка тряя знаеш как да се облечеш. Примерно видяла си ги и искаш и ти така.. Все 1, де. Надявам се да помогнах.

Rounder
03-23-2010, 10:36
за ко се занимаваш да и обесняваш,тя горката сигурно още цици няма ти....

1234girl
03-23-2010, 10:42
МЕРСИ!! :) :) :) ЦИЦИ СЪМ НЯМАЛА...ХАХ :grin: :grin: :grin: Смисъл в клас мацките нямат,но аз имам :-) :-) :-) Май,чееее излиза,че си права ;) ;) ;)

Rounder
03-23-2010, 10:45
МЕРСИ!! :) :) :) ЦИЦИ СЪМ НЯМАЛА...ХАХ :grin: :grin: :grin: Смисъл в клас мацките нямат,но аз имам :-) :-) :-) Такаа,че излиза че си права ;) ;) ;)

Между другото съм момче,но явно щом задаваш тоя въпрос си най-кухата от класа,ми не си ли виждала скейтъри,пък и да не си,може да отвориш гугъл и ше видиш.....

Zarity
03-23-2010, 10:46
Ама не,сериозно сте малоумни... :shock:

1234girl
03-23-2010, 10:48
Няма смисъл да се заяждаш!! 8) Мислиш,че не съм търсила просто се мъча от отдавна да хвана стила,но не се получава иии накря реших да пиша! :) :) :)

awesomesheepy
03-23-2010, 10:49
първо-намери си собствен стил..
- кецове ETNIES , CIRCA , GLOBE , VANS - към 100 лв и повече
- ризки
- смъкнати панталони
- и най-важното СКЕЙТ и слушалки хаха,надявам се да съм помогнала[/b]

1234girl
03-23-2010, 10:51
МЕРСИ ХОРА!! :) :) :) МН МЕРСИ!!! :-) :-) :-)

Ankh
03-23-2010, 10:52
Тая тема прилича на ебавка...пффф искаш да се правиш май на нещо,което не си,само за да подражаваш на някой,всеки трябва да се стреми да си изгради свой собствен стил,а не да се опитва да прилича на другите,за да се впише в дадена среда

1234girl
03-23-2010, 11:01
Миии де да знам тоест не съм сигурна!!Наистина темата не е ебавка,но мисля че най-добрият вариант е нещо средно!! :) :) :)

Rounder
03-23-2010, 11:02
Миии де да знам тоест не съм сигурна!!Наистина темата не е ебавка,но мисля че най-добрият вариант е нещо средно!! :) :) :)

ахаха,ся пък не си сигурна....това е много лошо,да не знаеш какво искаш.

twilightHeart
03-23-2010, 11:04

Втф?!?! В какво не си сигурна? И какво имаш предвид под "нещо средно". Пхахаха едната ти половина ще е скейтърска, а другата- поп.
Няма средно. Или си, или не си.

1234girl
03-23-2010, 11:04
ААА поличките и потничетата от тоя стил ли са??? :? :? :? Защото е мн.кофти да смесваш стилове?! :) ии като стане по-топло с кфо горе-долу се ходи?? :( :( :(

1234girl
03-23-2010, 11:07
ПИТАМ МНОГО,ЗАЩОТО СЪМ ВСЕ ПАК ОЩЕ НОВАК!! :grin: :D

Rounder
03-23-2010, 11:10
ПИТАМ МНОГО,ЗАЩОТО СЪМ ВСЕ ПАК ОЩЕ НОВАК!! :grin: :D

или по-скоро си още мъничка за тия неща....

1234girl
03-23-2010, 11:12
Оххх отворко ти на колко си а??? :? :? :?

Dopeass
03-23-2010, 11:13
e не...никога не съм вярвала, че сте чак толкова тъпи, че да започнете да отговаряте на въпроси от рода на "Как да стана еди си каква"

Metal
03-23-2010, 11:13
- кецове
- Метъл,пънк или тениски със анимации
- смъкнати и широки Дънки
- СКЕЙТ и слушалки ( от големите :wink: )

ПП - можеш под шапката да сложиш кърпа кат рапарите :wink:

1234girl
03-23-2010, 11:17
МЕРСИ!!! :) :) :)

1234girl
03-23-2010, 11:19
ААА лятото пак ли така се ходи или... :? :? :? ???

Metal
03-23-2010, 11:20
ААА лятото пак ли така се ходи или... :? :? :? ??? естествено, Но може да си земеш 3/4-ти дънки.... пак така изсулени и широки 8-)

Rounder
03-23-2010, 11:22
ААА лятото пак ли така се ходи или... :? :? :? ???

Ама да знаеш зимата пак така се ходи със тениските и лятната шапка :? 8)

1234girl
03-23-2010, 11:22
окс мерси !! :) :) :)

brokeninside13
03-23-2010, 11:26
О боже....къде ми е пистолета да се гръмна... човечее?!?!?!?! ](*,)

twilightHeart
03-23-2010, 11:27
Дам, карираните полички влизат в стила.

rockin
03-23-2010, 11:32
Абе аз имам една идея. Що, вместо да се стремиш да приличаш на еди-кой-си, не се обличаш както ти е удобно? Няма никакво значение, че скейтърите не ходели с това, а металите били така, а фешънките онака. Това деление е ужасно глупаво! Аз лично си ходя както на мен ми харесва - не мога да го определя като някакъв стил, но точно това ми харесва и нямам никакво намерение да се правя на такава, каквато не съм, за да покрия определен стериотип (било то на метал, чалгар, клошар или Бог знае какво). Стериотипите са измислени, за да могат комплексарите да се самоуспокояват, че така приличат на Пенчо, следователно ако на мен ми се присмеят за нещо, няма проблем, нали и Пенчо е така.

1234girl
03-23-2010, 11:41
мен наистина ме кефи скейт стила затова искам да подръжавам на него (гледала съм други скейтъри и скейтърки ,но не бях запозната подробно затова питах-вече съм и мн. мерси)!!!! :D :D :D :) :) :)

angel4eto100
03-23-2010, 11:45
О боже....къде ми е пистолета да се гръмна... човечее?!?!?!?! ](*,)

1+ има гугъл и куп скейтъри които са пуснали снимки потърси не е трудно вместо да ядосваш хората с тъпи въпроси :-o

rockin
03-23-2010, 11:49
Няма нищо лошо да ти харесва и щом смяташ, че това е твоя стил - прекрасно. Но обърни внимание на глаголите, които си използвала - "приличам", "подражавам". Сигурна ли си, че искаш да прекараш живота си (по-скоро максимум 2-3 месеца, ама знам ли) подражавайки на някого? Радвам се за теб, че си открила стила си, но се замисли дали наистина това изразява изцяло теб. Ако да-супер! :)

1234girl
03-23-2010, 11:51
хах мн. бързо се ядосвате!!! :D :D не знам дали си видяла,но точно на този въпрос съм отговорила поне 1!!!търсих в гоогле,четох разни работи,опитах се ,но не се получи и за това пиша :) :) :)
МОЛЯ БЕЗ УБИДИ,ЗАЩОТО НЕ МЕ ПОЗНАВАТЕ... :grin: :-D :D :-)

1234girl
03-23-2010, 11:53
ОКС МЕРСИ ЗА СЪВЕТА!! :) :) :) И ВРЕМЕТО ЩЕ ПОКАЖЕ!! :) :) :)

rockin
03-23-2010, 11:55
Ми идеално, нямаме к'во да спорим. И ти не ме познаваш, така че моля те, не ми казвай, че се паля бързо. Освен това никъде не те обиждам. Айде пийс! :smt039 :wink:

1234girl
03-23-2010, 11:59
ААА ТАКА... :D :D :D мерси на всички,които пишат(дават ми съвети) иии моля пишете ми и в другите теми във форума :) :) :) ...еее,ако искате :D :D :D

1234girl
03-23-2010, 12:31
още две въпросчета:потничета стват ли? иии грима силен,слаб,трябва ли да има грим,лак... :? :? :?

Rounder
03-23-2010, 13:13
още две въпросчета:потничета стват ли? иии грима силен,слаб,трябва ли да има грим,лак... :? :? :?

Аз пък ти предлагам,тия пари дето ще ги дадеш за гримове,потничета,СКЕИТ,и какви ли още не изгъзяци и простотий,вари в един селскостопански магазин вземи си едно въже ама хубаво,дебело,направи една примка(да не пуснеш тема как се прави примка) сложи си я на врата,а другият краи на важето го завържи някъде,стъпи на стол,или нещо по високо,скочи и дано се получи,ако не се получи,не пускай тема,как да се обеся...в гугъл е обеснено добре,ако и там не ти стигне пиши ми на ЛС да ти кажа някой по лесен начин,може да отидеш и в аптеката да си земеш сода каустик,помага :-D

HexGirl
03-23-2010, 14:05
:-o
господи

mcfly
03-23-2010, 14:59
:lol: :razz: 8-)

ХАХАХАХАХААХХАХАХАХА
НЕ МОГААААААААААААААА, ХАХАХАХАХАХХА

:D скейтърски грим, ти еб*ваш ли се xDDD

Ambrosia
03-23-2010, 15:09
БИЛО ТЪПО ДА СЕ СМЕСВАТ СТИЛОВЕТЕ:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ЕМИ ТО ТИ КАТО СИ ИЗГРАДИШ СОБСВТЕН СТИЛ (НО ТИ НЕ МОЖЕШ ДЕ ЗА ТОВА И ПИТАШ ТУКА) КАКВО ЗНАЧЕНИЕ ИМА НАЛИ ЗА ТОВА ЩЩЕ СИ Е ТВОЯТ ЛИЧЕН СТИЛ
НЕНЕНЕЕ НЕ НЕ НЕ НЕ МОГА :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

angel4eto100
03-23-2010, 15:11
хах мн. бързо се ядосвате!!! :D :D не знам дали си видяла,но точно на този въпрос съм отговорила поне 1!!!търсих в гоогле,четох разни работи,опитах се ,но не се получи и за това пиша :) :) :)

Хмм интересно защото буквално на първата страница намерих това

http://pro-rock.net/userfiles/image/Kiss-Vans.jpg
и този сайт www.skatebg.com

Ambrosia
03-23-2010, 15:17
[quote=1234girl]хах мн. бързо се ядосвате!!! :D :D не знам дали си видяла,но точно на този въпрос съм отговорила поне 1!!!търсих в гоогле,четох разни работи,опитах се ,но не се получи и за това пиша :) :) :)

Хмм интересно защото буквално на първата страница намерих това

http://pro-rock.net/userfiles/image/Kiss-Vans.jpg
и този сайт www.skatebg.com[/quot

KISS SKATE STYLE??? WTF

ХЕ ХЕ :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

dead_princess
03-23-2010, 15:26
леле колко сте зле ахаххах :lol:

mcfly
03-23-2010, 15:35
Добре,ъъъъ, тея дрехи са ужасни!
сега ще ти пресъздам като цяло как трябва да изглеждаш ( по мой вкус!) :D

http://www.natamno.com/products/%D0%9F%D0%90%D0%9D%D0%A2%D0%90%D0%9B%D0%9E%D0%9D-GP-22-E-%D0%9A%D0%B0%D0%BA%D0%B8.html
Панталони
http://content.dogfunk.com/images/items/medium/ADI/ADI0007/HSBRC.jpg
Кецове

http://www.fanelkite.com/files/images/batman3.jpg
Тениска

http://images5.cafepress.com/product/18192875v1_480x480_Front_Color-White.jpg
Блуза

И пак казвам по мой вкус, ти можеш да си се обличаш както искаш. xDD

billytalent
03-23-2010, 15:36
Тениска

Олее,вчера си взех същата блузка :lol:

mcfly
03-23-2010, 15:38
Тениска

Олее,вчера си взех същата блузка :lol:
И аз имам такава, хаха. Много е яка =]

1234girl
03-23-2010, 16:02
аха ок значи без грим и лак !! :) :) :) аааа къси потничета???

Crazytu
03-23-2010, 16:14
e не...никога не съм вярвала, че сте чак толкова тъпи, че да започнете да отговаряте на въпроси от рода на "Как да стана еди си каква"
WTF ?! Т'ва не беше ли форум, в който се отговаря на въпросите на тийновете?! Без значение колко са глупави ..

ecstazy
03-23-2010, 16:19
дооообре, утре ще ви питам как да стана рокерка или метълка... толкова ли не можете да си измислите собствен стил,че всичко гледа от другите нещо да копне. Леко широки дънчици, семпла тениска, удобни кецки и т'ва е.. к'во толкова му мъдрите, чак и дрехи й показвате. Божеееее..........

gerityySUN
03-23-2010, 19:27
БИЛО ТЪПО ДА СЕ СМЕСВАТ СТИЛОВЕТЕ:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ЕМИ ТО ТИ КАТО СИ ИЗГРАДИШ СОБСВТЕН СТИЛ (НО ТИ НЕ МОЖЕШ ДЕ ЗА ТОВА И ПИТАШ ТУКА) КАКВО ЗНАЧЕНИЕ ИМА НАЛИ ЗА ТОВА ЩЩЕ СИ Е ТВОЯТ ЛИЧЕН СТИЛ
НЕНЕНЕЕ НЕ НЕ НЕ НЕ МОГА :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

Не това е тъпо а тази която пита
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Това ме довърши !! толкова ли е трудно да си купиш едни смъкнати дънки една широка тениска едни големи кецове и тук там някоя джунджурийка :? :?:shock:

Sunshin3
03-23-2010, 19:31
А какъв маникюр да си направя като скейтърка? :( Колко см точно да са ми дълги ноктите? Колелца ли да си рисувам на тях?

Господи... кажи ми че темата е ебавка 8-)

cherrygloss
03-23-2010, 19:33
дооообре, утре ще ви питам как да стана рокерка или метълка... толкова ли не можете да си измислите собствен стил,че всичко гледа от другите нещо да копне. Леко широки дънчици, семпла тениска, удобни кецки и т'ва е.. к'во толкова му мъдрите, чак и дрехи й показвате. Божеееее..........
Съгласна съм..Ходи както ти е удобно и както смяташ че най-много ти харесва , а не да гледаш разни снимки и сляпо да им подражаваш.

FuCkInBuBbLeGuM
03-23-2010, 20:09
Ти скейтъри не си ли виждала?

viksit0y
03-24-2010, 05:23
http://www.wikihow.com/Be-a-Skater-Girl

SunshinePeace
03-24-2010, 13:32
Ако не се ебаваш си твърде голяма поза!

vampire_girl_9
03-26-2010, 15:22
Аз пък ти предлагам,тия пари дето ще ги дадеш за гримове,потничета,СКЕИТ,и какви ли още не изгъзяци и простотий,вари в един селскостопански магазин вземи си едно въже ама хубаво,дебело,направи една примка(да не пуснеш тема как се прави примка) сложи си я на врата,а другият краи на важето го завържи някъде,стъпи на стол,или нещо по високо,скочи и дано се получи,ако не се получи,не пускай тема,как да се обеся...в гугъл е обеснено добре,ако и там не ти стигне пиши ми на ЛС да ти кажа някой по лесен начин,може да отидеш и в аптеката да си земеш сода каустик,помага :-D
:razz: :razz: евала!

xHARDCANDYx
03-26-2010, 15:26
Ъъъъм бе ти на колко си 11 ?
Я ходи да се учиш да смяташ !

pamii
03-26-2010, 20:16
:razz:

KumchoValcho
03-27-2010, 07:05
Повдига ми се от хора като теб

BebYlzZz
03-27-2010, 08:42
мноооого си зле

xSANYAx
03-27-2010, 08:54
Абе ей хора,какво ви става бе,каква е тая ужасна злоба..единствените смешпни сте вие! ;) Момичето просто иска да се облича по такъв начин..къде ви е акъла.. ''поза''?! че защо пък поза..иска да има стил,и разбирам да искаше да става кифла,може да я нападате,леле колко сте злобни нямам думи... отврат :-&

По темата: имаше няколко потребителя,дето ти бяха казали,с риск да се повторя: носи кецове,смъкнати панталони, (да,слушалките запълват гледката,но не са най-важните),тениски със интерени щампи и така :)

shmurkam
03-27-2010, 09:06
Спри да се къпеш(ако вече не си спряла)

Ambrosia
03-27-2010, 09:39
Абе ей хора,какво ви става бе,каква е тая ужасна злоба..единствените смешпни сте вие! ;) Момичето просто иска да се облича по такъв начин..къде ви е акъла.. ''поза''?! че защо пък поза..иска да има стил,и разбирам да искаше да става кифла,може да я нападате,леле колко сте злобни нямам думи... отврат :-&

По темата: имаше няколко потребителя,дето ти бяха казали,с риск да се повторя: носи кецове,смъкнати панталони, (да,слушалките запълват гледката,но не са най-важните),тениски със интерени щампи и така :)

Собствения стил е нещо, което САМ си създаваш, а не питаш другите дали е правилно и как да го правиш и т.н. :?

xSANYAx
03-27-2010, 10:30

Собствения стил е нещо, което САМ си създаваш, а не питаш другите дали е правилно и как да го правиш и т.н. :?

И какво от това?! момичето може би е малко..може би на 12/13/14?! На колко си? Не е справедливо да я нападате.. точно сега тя предполагам че има най-голяма нужда от помощ да избере своят стил,а дали тя ще подражава или ще е със собствен,това е нейно решение! Та нима са много хората със собствен стил..нима когато се разходиш по улиците не виждаш поне през 2 човека еднакви облекла? хаха..

bathory
03-27-2010, 13:41
доста оригинално :) скапани лапета! направо ми се........

xSANYAx
03-27-2010, 13:46
доста оригинално :) скапани лапета! направо ми се........

Е,че ти на колко си ГОСПОЖО? :lol: смешна си,въздържай си ядовете ;)

KumchoValcho
03-27-2010, 15:10

По темата: имаше няколко потребителя,дето ти бяха казали,с риск да се повторя: носи кецове,смъкнати панталони, (да,слушалките запълват гледката,но не са най-важните),тениски със интерени щампи и така :)Значи ако искаше да става кифла тогава само можехме да я нападаме? Дискриминация, гадно..
Правиме й услуга, защото целта в живота е да бъдеш СЕБЕ СИ, а не да се правиш на емо, метъл, скинар, рапър, фешън и т.н.
В смисъл има разлика м/у това да ти харесват дадени дрехи и тоя твой вкус да пасва със стила "скейтър", примерно и м/у това да искаш да бъдеш скейтър, щот така ще се 'впишеш' като 'як'.

twilightHeart
03-27-2010, 16:45
xSANYAx права си. И аз не мога да разбера за какво трябваше да напишат 5 страници обиди и глупави коментари, вместо да подминат темата.
Мислите, че и пука и ще се промени ли?! Щом пише даже тема, значи е такава и това, че я обиждате (със сиг не сте първите) няма да я промени. Просто няма смисъл да изписвате по 20 постове, които тя даже няма да прочете.

Kajo
03-29-2010, 11:27
Ама не,сериозно сте малоумни... :shock:

+ :(

darrie
03-29-2010, 12:06
КЛЮЧ :lol:

saraelaasar
07-05-2010, 20:41
i taka savet ot men ,az sa6to karam skate i sam momi4e. Slaga6 nqkva 6arena bluzka caisi vpiti danki(na men pone s takiva mi e udobno da karam) kecovete s koito kara6 moje da im smeni6 vrazkite s nqkvi po cvetni kossata varzana ili pusnata kakto ti e udobno moqta e mn dalga i q vrazvam....slu6alki i skate :D :-) :-) :-) :D :D :D :D i ta tova e

DarkKisss
07-06-2010, 05:25
Темата, която ме накара да се разсмея .. или по точно да се разплача ..

meriLinka
07-06-2010, 08:43
Имаш ли приятели скейтъри ? Би трябвало да имаш. Ами виж техният стил, съветите получени тук + твоя личен стил. А относно грима и маникюра, скейтърките не носят грим и нямат дълги нарисувани нокти.

meriLinka
07-06-2010, 08:49
Не знам защо ама си мисля, че твоя личен стил е по момичешки, по ''кифленски''.Пита за къси потничета,полички, маникюри и грим.. :lol: :lol: Не се прави на нещо,което не си ;), защото на мене никак не ми приличаш на скейтърка. Според мен, тва не е твоя стил :).