View Full Version : смотани диети !
Такаа..значи да ви споделя и мойте опити с диетите и "здравословно хранене".Преди 3 години бях 55 кг на 165,не че не се харесвах но не знам и аз защо спрях хляба свалих към 3 кг и мн се харесах и реших че трябва още малко да поотслабна за да съм "перфектна".Спрях всякакво тесто,вафли,чипсове,ядки,би сквити даже и солети,картофи и ориз мн мн рядко само ако няма нищо друго за ядене и станах 47 всички ми казваха че съм била станала прекалено слаба,но аз си се харесвах и си ядях по тоя начин,правих си някакви упражнения в нас и не ползвах асансиора и 2 години си поддържах 46-48 най много.И досега си ям така,супер стриктна съм само че преди няколко седмици се теглих и съм 51 :shock: адски криво ми стана,знам че не е кой знае какво 3 кг но ето тва е изкривеното мислене..и какво става всъщност че когато съм била 55 съм яла вкусни банички и филийки които сега са само мираж за мен,а сега си скъсвам гъза и пак съм качила.така ме е яд че започнах с тия тъпи диети..защото съм повече от сигурна че ако ям както преди ще стана свиня.мисля че каквото и да прави човек всичко е ген,рано или късно кг се връщат :o
marichela
03-24-2010, 17:56
Може би си права, че всичко е ген.Аз съм висока 163 и тежа 44 кг.А си и ям хляб,и всичко по 3 на ден + шоколади, кифли и т.н. :D Е, рано или късно ще надебелея, няма как, но до тогава ще се възползвам .. 8)
moje da si ka4ila muskuli
Може и вода да задържъш, може да си пред / в цикъл и т.н.
Не мисля, че е толкова фатално. Пък и сега идва лято, с твоя начин на хранене, няма как да не свалиш...
Може да си качила мускулна маса. Мускулите тежат повече, отколкото мазнините.
titinkaa
03-24-2010, 18:16
Всичко си е до гем,и аз не ям много ама пак пълнея,пък и всичките ми роднини са с едър кокал,и аз съм такава :(
Може да си качила от цикъл наистина, по дрехите усещаш ли да си напълняла?
А това "малко не ям пък пълнея" винаги ми се е струвало малко пресилено - и аз така разправях едно време, казвах "имам приятелки, които ядат два пъти повече, пък са слаби", ама като обърнеш повече внимание, не е така. Защото като се вгледаш по-внимателно, виждаш, че повечето от тези, които уж ядат много, а не напълняват, или спортуват много, или не ядат чак толкова много, когкото си мислим - примерно брат ми може да изяде 3-4-5 филии бял хляб с маргарин, салам и кашкавал на закуска, но до 5-6 вечерта я се сети да яде пак, я не. Просто компенсират по-обилното ядене с по-рядко, или пък ядат често, но по малко и все дребни неща - плодчета, някоя солетка и т. н.
Може да си качила от цикъл наистина, по дрехите усещаш ли да си напълняла?
А това "малко не ям пък пълнея" винаги ми се е струвало малко пресилено - и аз така разправях едно време, казвах "имам приятелки, които ядат два пъти повече, пък са слаби", ама като обърнеш повече внимание, не е така. Защото като се вгледаш по-внимателно, виждаш, че повечето от тези, които уж ядат много, а не напълняват, или спортуват много, или не ядат чак толкова много, когкото си мислим - примерно брат ми може да изяде 3-4-5 филии бял хляб с маргарин, салам и кашкавал на закуска, но до 5-6 вечерта я се сети да яде пак, я не. Просто компенсират по-обилното ядене с по-рядко, или пък ядат често, но по малко и все дребни неща - плодчета, някоя солетка и т. н. Цикъла ми е доста нередовен също заради това,закъснява ми все,а дрехите си ми стават но преди ми бяха по широки. :? Краката ми преди бяха кльощави и малко отпуснати,сега са ми по стегнати но по дебели,сигурно защото бягам по сто пъти по стълбите уж за отслабване :Д
Колко ти е обиколката на бедрото? Има-няма 50 см според мен, а това не е дебело. Иначе, по това, което обясняваш, явно наистина си понатрупала мускули, а те са по-тежки от мазнините и затова имаш + на кантара. Вече си на 19 години, почти 20 (нали?), не е нормално да имаш кльощава момичешка фигура, защото си жена. За мен стегнатото тяло на спортуващата жена е по-секси от отпуснатото, макар и кльощаво тяло на момиче, което не спортува. Лично мнение :)
Колко ти е обиколката на бедрото? Има-няма 50 см според мен, а това не е дебело. Иначе, по това, което обясняваш, явно наистина си понатрупала мускули, а те са по-тежки от мазнините и затова имаш + на кантара. Вече си на 19 години, почти 20 (нали?), не е нормално да имаш кльощава момичешка фигура, защото си жена. За мен стегнатото тяло на спортуващата жена е по-секси от отпуснатото, макар и кльощаво тяло на момиче, което не спортува. Лично мнение :) :oops: май си права : )) само се надявам да не качвам повече да се налага да си сменям целия гардероб :?
foreverr
03-24-2010, 19:05
Може да си ка4ила мускулна маса или пък да си пораснала на висо4ина.А може и да си преди цикъл(преди да ти дойде тялото се пълне с вода и може6 да тежиш пове4е)За жсеки слу4ай се претегли след 1 седмица пак...И все пак дори ид а си ка4ила 3 кила, не са много, а и ако още се харесва6 тогава за какво сепритеснява6?
Не можеш да натрупаш много мускули без да вземаш добавки с тази цел - жените така сме пригодени :-)
Ох така е .. веднъж започнеш ли с тъпите диети после няма отърваване... :-x
nymphadora
03-25-2010, 06:19
Охх,тия диети ви тровят живота.. :?
Охх,тия диети ви тровят живота.. :?
Дебелия задник ми го трови повече :D
vagarious
03-25-2010, 10:04
По-важно е как изглеждаш, а не колко тежиш.Ако се харесваш така,както си сега - защо се притесняваш!?
Иначе и аз съм като теб.Много съм се ограничила,правя си упражнения,9 месеца ходих на фитнес и смъкнах съвсем малко.Натрупах повече мускули и сега тежа мнооого, ама мноогоо.А и също цикълът ми е нередовен.
Пък и от друга страна, както каза titinkaa всичко си е до ген - мойте роднини също са с едър кокал и просто няма как. :-o :)
ReachlessGirl
03-25-2010, 10:57
извод: Не се лишавайте от нищо, така или иначе всичко се връща!! :lol: