View Full Version : Гъба за коса?!?!
mirelka9449
03-24-2010, 18:30
Гледах доста клипчета като това http://www.vbox7.com/play:2918eed8
ии ми стана интересно каква е тази гъба? Обикновена си гъба или някаква специална за коса. Ако е такава за коса къде може да се намери?
DisturbiaV
03-24-2010, 19:05
Мене ми изглежда най-обикновена гъба :neutral:
И на мен. Досега не съм чувала специална гъба за коса.
nymphadora
03-25-2010, 06:17
Прическата е много яка,но с мойта къдрава коса няма шанс да стане.. 8-)
Само на мен ли ми прилича на картоф :-o .
Е предполагам че ще стане и с обикновена гъба, но пък може и без нея да мине. Същия ефект може да има и ако се топира отдолу много здраво и пръснеш дузина лак ..
ама това е отвратително.
вече всяка втора с обем дето самолетите да катастрофират в него..
не стига че изтощава косата ами и е грозно ..
тая пък и с таз изкуствената коса(че тя по права от дърво пък с преса я минава :? )
ама както си решите, нали трябва да сме 'модерни' .
StreetFame
03-25-2010, 07:24
Е предполагам че ще стане и с обикновена гъба, но пък може и без нея да мине. Същия ефект може да има и ако се топира отдолу много здраво и пръснеш дузина лак ..
ама това е отвратително.
тая пък и с таз изкуствената коса(че тя по права от дърво пък с преса я минава :? )
+1
Ужасно е!
Кой идиот ще ходи с гъба в косата? :lol: :razz: :razz:
Иначе тва си е най-обикновена гъба, поне на такава прилича. :lol:
nymphadora
03-25-2010, 07:43
ама това е отвратително.
+1
Ужасно е!
Абе аз попринцип мразя топирани кифленски прически,но тази ми хареса :-| Иначе гъбата е наистина странна,но такива са били прическите през 60-те години :)
billytalent
03-25-2010, 07:50
Прилича ми на най-обикновена гъба...ужасно е,някой те хваща за главата и под косата ти гъба... :lol:
Прилича ми на най-обикновена гъба...ужасно е,някой те хваща за главата и под косата ти гъба... :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: ама ми прилича и на гъба и на картоф.. представи си някой те хваща за главата и под косата ти КАРТОФ :razz: :razz: :lol: :lol: :lol:
Sunshin3
03-25-2010, 08:08
^ Да, това ще е гадничко. :D
ReachlessGirl
03-25-2010, 11:05
би трябвало да си е най - обикновена гъба само, че не виждам смисъл да се носи след като всеки момент може някой кичур да се отмести иии да се открие хубавата гледка .. :lol: :lol:
би трябвало да си е най - обикновена гъба само, че не виждам смисъл да се носи след като всеки момент може някой кичур да се отмести иии да се открие хубавата гледка .. :lol: :lol:
:D :D Много ще ми е смешно, ако видя някое момиче с гъба в главата. По - добре да се топира и ще се получи по - добре и няма рискове да се види гъба.
напомня ми на малките момичета с подпрънки от чорапи в сутиена
Честно казано мисля, че е приемливо да се използва примерно за оформяне на по- официална прическа за някакъв повод, но не и за всекидневна употреба.
gia_sena_mono
03-25-2010, 20:51
Крайният резултат е страхотен, но като за бал или дискотека. Наистина прическата много ми хареса,но като се има в предвид,че за да си направя така косата са ми нужни гъба и изкуствена коса ... :? Ами ако завали и нямам чадър? :D Ако някой ми дръпне косата или си я закача, докато си обличам якето?
koshtramba
03-25-2010, 21:27
Абе тва си е специална подплънка за коса. Подобна ми слагаха на бала в косата, само че с мн по-различна форма и закопчалка. В хубавите фризьорски салони трябва да се продават. Иначе мисля, че и с обикновена ще стане.
magincis
03-26-2010, 04:03
Прилича ми на обикновена гъба!?! 8-)
titinkaa
03-26-2010, 11:30
За пръв път чувам да гъба за коса :?
И на мен. Досега не съм чувала специална гъба за коса.
И аз .. :-o
Наистина изглежда като гъба. Иначе момичето се казва Imogen и си има сайт, в който продава тези неща, hair extensions, и панделките на Lady Gaga
click (http://foxylocksextensions.com/category_7/Instant-Beehives.htm)
Божее.. ами както си върви това момиче и да й падне гъбата от косата ..к'во ше напрай.. ще я натика обратно?? :razz: ами, ако и се отскубат тия кичури :razz: :razz: :razz: к'ви ли не простотий измислят .. ии не ми харесва :razz:
littlebee
03-27-2010, 17:32
Това е подплънка, която предава повече обем на косата. Изглежда много по-добре отколкото косата да е топирана и въобще няма възможност гъбата да падне или да се види. Аз живея във Великобритания и тук навсякъде продават такива неща. Прическата си е ежедневна и е супер готина.
Neopitom3na
03-27-2010, 18:13
Прилича ми на най-обикновена гъба...ужасно е,някой те хваща за главата и под косата ти гъба... :lol:
:D даа
littlebee
03-27-2010, 18:19
Понякога се учудвам колко са прости някои от вас :?
взаимно е
Inn0cenCe
03-29-2010, 19:44
ама това е отвратително.
+1
Ужасно е!
+2 \:D/ ".....кой идиот ще ходи с гъба е косата :neutral: ...? " :lol: :lol: :lol:
brizeida
03-29-2010, 20:13
До колкото съм гледала клипчета за прически в youtube, продават комплекти с такива гъби за различен вид обем. Водят се 'специални' гъби, но.. само се водят ;)
mirelka9449
03-30-2010, 18:13
взаимно е
Къв е проблема?!?! Да не би да съм казала, че ще си сложа такава гъба?!?! Интересно ми стана и за тва попитах....................
annamari
04-01-2010, 16:00
на мен ми прилича на гъба за баня (кисе)
betsitoooooo
08-13-2010, 21:21
Въпросната "гъба" се нарича всъщност bump it и се използва от знаменитостите за получаване на зашеметяващ обем. Ето сайт,където можете да погледнете: http://www.bighappiehair.com/
никога няма да си сложа гъба в косата :razz:
нито пък изкуствена коса :?
много ми е тъпа тази прическа
сякаш ти е деформирана главата :razz: :razz: :razz: