View Full Version : ужасно гаден проблем
Имам един отвратителен проблем, винаги го дървя :@ смисъл когато сам навънка даже и на даскало само да се гушна с някое момиче и веднага го дървя, и най малкия контакт и го дигам, апак не съм възбуден или нещо такоа на 18 god сам и ми е мн шибано и странно някои може ли да ми каже какво мога да напрая ??? :X
Шамаросвай го по често 8-)
ne se ebavam problema mi e seriozen pls ;X
:lol: :lol:
Бой докато не спре да мърда, брат :D
ae stiga ste me ebavali ve >.< basi xorata
alrighta
03-25-2010, 16:31
Помоли го да не са дърви е....ебаси проблема
off nqa smisal :X:X kak se trie temata?
BigFakeSmile
03-25-2010, 16:39
не мисля, че можеш да направиш нещо. Познавам много момчета с твоя пролем, ей така от нищото...с времето ще отмине, примири се
Ок, начи ... първо - как така го дървиш без да си възбуден? И второ - само когато прегръщаш момичета ли го дървиш или ти се е случвало и с момчета? Питам просто защото ако е при абсолютно всеки значи късно си изживяваш ранния стадий на пубертета и още го дървиш когато не трябва.... А ако е само с момичета най-вероятно си загорял.
Kandrobs
03-25-2010, 17:22
Имам един отвратителен проблем, винаги го дървя :@ смисъл когато сам навънка даже и на даскало само да се гушна с някое момиче и веднага го дървя, и най малкия контакт и го дигам, апак не съм възбуден или нещо такоа на 18 god сам и ми е мн шибано и странно някои може ли да ми каже какво мога да напрая ??? :X
Ае Братле, аз само да видя яка Кака и ми става, ти за гушкане ми говориш...хах... Проблема е явно, защото ти се прави Полов Контакт :-D
DjPiRgOs
03-25-2010, 17:23
Имам един отвратителен проблем, винаги го дървя :@ смисъл когато сам навънка даже и на даскало само да се гушна с някое момиче и веднага го дървя, и най малкия контакт и го дигам, апак не съм възбуден или нещо такоа на 18 god сам и ми е мн шибано и странно някои може ли да ми каже какво мога да напрая ??? :XИ аз съм тъй
reload88
03-25-2010, 17:41
на 15 съм и съм същия тапак :D :(
радвай се..след години ще си спомняш с умиление за тези моменти :(
споко нищо лошо не е и при мене са случваше за един период от време :D
Е ти кво искаш да се дървиш на кучета , мъже и котки ли ?
Съвсем нормално си е.Маняк си и тва е :)
NoShTnO_iZkUsHeNiE
03-26-2010, 06:36
Съвсем нормално е,хората се оплакват,че не им става,ти...просто се радвай.
KpucTuaH4o
03-31-2010, 20:34
Въпрос на психика . :)
Ае Братле, аз само да видя яка Кака и ми става, ти за гушкане ми говориш...хах... Проблема е явно, защото ти се прави Полов Контакт :-D
Полов контакт LoLwut! Не беше ли полов акт.
Както и да е просто ти се прави много секс или си късен пубер и аз съм така, а съм на 13.
И аз искам така, но при мен без баране не става, какъвто и контакт да имам, ако се надърви ще е рядкост. Вместо да се комплексираш се възползвай от това нещо. Като го надървиш и някое момиче забележи и се усмихнe и кажи: "Виж как ме караш да се чувствам!" Може и да имаш късмет. Не си мисли, че това е нещо лошо, даже възбужда жените. Представи си, че ти си до някое момиче и знаеш, че тя се е навлажнила от присъствието ти. Няма ли да ти стане яко и да искаш да и го завреш до ушите? Е, има шанс и момичето да изпита подобно чувство, ама ако спечеш и се изчервиш ще излезе, че си надървен чекибояга, който е виждал мацки само в нета и най-вероятно е девствен.
travmiriaN
03-31-2010, 22:21
и ти страдаш от куродръв .. спокойно 8) по добре от колкото да не ти става на никоя :]
Ааа,аз какво да кажа,бяхме на едно парти,и една мацка ме фана там,сложи ме на един стол и почна да ме разсъблича и да си търка каквото се сетиш по оная ми работа,едва се сдържах да не го надървя щото щеше да стане кофти,щеше да ми се доебе здраво и тряше дая гъзя там....
може да ти става от нередовното лъскане/секс....щото когато не си го правил доста време и ти става много лесно,но до някъде е въпрсо на психика,трябва да се владееш :-D
Ааа,аз какво да кажа,бяхме на едно парти,и една мацка ме фана там,сложи ме на един стол и почна да ме разсъблича и да си търка каквото се сетиш по оная ми работа,едва се сдържах да не го надървя щото щеше да стане кофти,щеше да ми се доебе здраво и тряше дая гъзя там....
може да ти става от нередовното лъскане/секс....щото когато не си го правил доста време и ти става много лесно,но до някъде е въпрсо на психика,трябва да се владееш :-D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ae stiga ste me ebavali ve >.< basi xorata
ти какво очакваше? .. 8-) сложи му една подкова да го тегли надолу .. 8-)
Gr0zDan0v
04-05-2010, 18:10
:lol: :lol:
Бой докато не спре да мърда, брат :D
НЕ НЕ НЕ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
YouAteMyHeart
04-05-2010, 18:22
Абе ти за мастурбация чувал ли си?!Мн ми е интересно ако видиш голо момиче колко пъти подред ще се изпразниш?! :?
DinViesel
04-05-2010, 18:59
изпий 1-2 литра вода със стрити железни стружки в нея и си завържи по 1 магнит на връзките на обувките
Ае ти на 18 си ко прайш е мен не ебеш ли или само ги гледаш и ти става преди като бях само на чикийки и аз тъй бия си след 2 часа пак става ся си еба редовно и нямам никакви проблеми даже и не мисля за такива работи вече само приятелката ми като доиде в нас :grin: ЕБИ И ЩЕ ВИДИШ БАХТИ !
shmurkam
04-05-2010, 21:55
Вържи барабата с тиксо(препоръчвам ти преди това да си се обезкосмил, иначе като сменяш тиксото...)
П.П.Ама да не забравиш да го сменяш...
PePsImAn
04-05-2010, 22:18
на мен това пък ми става при много лъскане :Д а ако не го лъскам много време си седи неподвижен :Д абе радвай се :Д
mugsinka
04-05-2010, 23:15
като ти гледам аватара май мн мн не се стараеш да свалиш малкия :D
и си девствен,нали..? Смотаняяяяк на 18 си бе http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/g045.gif
Ходи прави секс и няма да имаш чак такива проблемиhttp://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a040.gif