View Full Version : Съмнявам се...
nOrMaLLicKLordy
03-25-2010, 16:29
Значи без тъпи отговори и мнения. Искам да попитам дали след като свърша(със презерватив) и не го махна веднага, а продължа още 10 - 20 секунди акта след еякулацията нали члена ми малко омеква. Та питам има ли възможност презерватива да се се охлаби от члена ми, и да изтече сперма от долния край.
Моля само зрели мнения. (знам че донякъде въпроса ми за някои е тъп), но все пак искам някакъв отговор.
Мерси предварително. :)
Абе да ти кажа тоя въпрос е малко тъп, защото се случват сякви чудеса и хора забременяват от сякви шлемове, тъй че никой не може да ти каже със сигурност на къде ще тръгнат твоите другари... Обаче ми се струва малко вероятно, не се забременява толкова лесно, а и спермата не подскача във въздуха.
BigFakeSmile
03-25-2010, 16:36
Какво имаш прдвид под Долния край?
pisety000
03-25-2010, 18:21
Мисля че не може да е възможно :?
DevilWish
03-25-2010, 18:25
Всичко е възжможно, но това ми се струва 5-10% възможност да е станало такова нещо ;) не е изключение, но такива "късметлий" едва ли ще сте ;)
Вече неколкократно го повтарях. Самото свършване "вътре", макар с презерватив, носи по-голям риск(спукване, скъсване на презерватива).
Възможно е да се случи презервативът да се изхлузи, но не очаквай по-смислен отговор, защото никой освен теб не знае колко ти омеква.
Чисто теоритично-с 2 единици по-висок риск.
Thealwaysthinkingone
03-25-2010, 19:52
Спокойно...докато отиде до долния край и се допре до вагината и после да трябва да плува толкова много...или трябва да имаш брутални неунищожаеми плувци или просто приеми, че шанса е 0,(0)1% ...но какво знаеш има легенди за момичета забременявали само защото са се изкъпали във една вана с момче, което е отделило сперма...(това не помня да ли беше real story обаче, но съм почти сигурен)
travmiriaN
03-25-2010, 21:09
It's not possible :)
Значи без тъпи отговори и мнения. Искам да попитам дали след като свърша(със презерватив) и не го махна веднага, а продължа още 10 - 20 секунди акта след еякулацията нали члена ми малко омеква. Та питам има ли възможност презерватива да се се охлаби от члена ми, и да изтече сперма от долния край.
Моля само зрели мнения. (знам че донякъде въпроса ми за някои е тъп), но все пак искам някакъв отговор.
Мерси предварително. :)
Разбира се че има! Съветвам те веднага като свършиш да извадиш презерватива!
Спокойно...докато отиде до долния край и се допре до вагината и после да трябва да плува толкова много...или трябва да имаш брутални неунищожаеми плувци или просто приеми, че шанса е 0,(0)1% ...но какво знаеш има легенди за момичета забременявали само защото са се изкъпали във една вана с момче, което е отделило сперма...(това не помня да ли беше real story обаче, но съм почти сигурен)
Да, от вани, от басейни...,а някои даже казват, че само като са си писали писма и от писмата са забременели.
Работата е в това, че много момичета го правят с няколко момчета, а после...
dimitar_ak
03-26-2010, 04:48
С презерватив ли си след като свършиш трябва да го извадиш. Почнеш ли да омекваш има вече риск.
TheSunshine01
03-26-2010, 12:50
Не е възможно ..
Всичко е възжможно, но това ми се струва 5-10% възможност да е станало такова нещо ;) не е изключение, но такива "късметлий" едва ли ще сте ;)
Как го пресметна бе :-o 8-)
Свършиш ли -> мии се и лягай да се гушате :D :D
едва ли, шансът е минимален, но нищо не се знае...