View Full Version : Дали ще ме пусне...
Преди около половин час попитах майка ми дали може да отида на вила с една приятелка, която тя не може да понася... Първоначалният й отговор беше: "Не!", без дори да се замисля. Питах я поне 5 пъти защо.. Накрая ми се тросна: "Просто не я харесвам, не харесвам и майка й." Аз се заковах за около минута, след което излязох от стаята без да кажа нищо.
Преди 10 минути ме повика при себе си и ме попита: "Къде им е вилата на тея?!" Отговорих й, тя не реагира и се изнесох от стаята...
Сега баща ми се прибра, вероятно ще го обсъдят и много се чудя дали ще ми разреши да отида. Опитвам се да се държа възможно най - смирено... Дали ще се получи? :(
Дръж се спокойно, ако тръгнеш да ревеш 100% няма да те пусне! За другото не знам.. Защо майка ти не ги харесва? Може да е основателна причина..
LoupGarrou
03-25-2010, 16:58
Преди около половин час попитах майка ми дали може да отида на вила с една приятелка, която тя не може да понася... Първоначалният й отговор беше: "Не!", без дори да се замисля. Питах я поне 5 пъти защо.. Накрая ми се тросна: "Просто не я харесвам, не харесвам и майка й." Аз се заковах за около минута, след което излязох от стаята без да кажа нищо.
Преди 10 минути ме повика при себе си и ме попита: "Къде им е вилата на тея?!" Отговорих й, тя не реагира и се изнесох от стаята...
Сега баща ми се прибра, вероятно ще го обсъдят и много се чудя дали ще ми разреши да отида. Опитвам се да се държа възможно най - смирено... Дали ще се получи? :(
Сигурна ли си, че ще сте само двете ... В смисъл да не си разочарована накрая. А и щом майка ти мисли така, значи е права до голяма степен. И аз съм бил в такава ситуация, бях приятел с едно момче, което не беше мн примерно, ама се познавахме от деца и често се случваше да сме заедно покрай общи приятели. Нещата си станаха от само себе си и вече не сме така, само сме стари познати ; ) .
Иначе ... Възможно е да те пусне накрая, но недей да напираш, ако не те пусне и не се нервирай, просто го приеми, тя го прави за твое добро : ) !
Опитвам да запазя спокойствие, ама тя нищо не казва...
Само: "Миличка, свали някое филмче за довечера." и тфа е.
Супер много се изнервих :x
Момичето не го харесва, защото мисли, че имаме "странни" отношения :D
Ако не ме пусне, все ще го преживея някак... Но дано ме пусне :(
Някакви идеи как да я убедя... ?! Казвайте, ако ви хрумне нещо
danibebi
03-25-2010, 18:00
Помоли и се.Направи някакъв жест (изчисти къщата например) 8-) и след това може да те пусне.Може пък да и кажеш да ти се обажда по-честичко за да е спокойна.Успех :-)
Аз вече бях изчистила тя като се прибра :D
2 часа се правих на обидена и май даде резултааат... :-D
Каза ми, че ще си помисли до утре, но не обещава, че отговорът ще е: "Да".
Ама предчувствам какво ще ми отговори :grin:
sw3etyrrr
03-26-2010, 06:33
Ще ти позволи, мисли позитивно :-D :D :-)
magincis
03-26-2010, 09:54
И моята майка не харесва една моя приятелка и майка и, въпреки това ме пуска да излизам с нея. Питах я пак за една вила, тя не ми разреши и толкова щом не ме пуска мога да се примиря, тъй или иначе и тук може да сме заедно...
Опитвам да запазя спокойствие, ама тя нищо не казва...
Само: "Миличка, свали някое филмче за довечера." и тфа е.
Супер много се изнервих :x
Момичето не го харесва, защото мисли, че имаме "странни" отношения :D
Ако не ме пусне, все ще го преживея някак... Но дано ме пусне :(
Някакви идеи как да я убедя... ?! Казвайте, ако ви хрумне нещо
майка и с мен се гаври по същият начин... аз лично само я моля айде де и в замяна нещо ше направя квото и да е и ме пуска ако искаш опитай ама всеки го приема различно :) успех 8-)
Ама предчувствам какво ще ми отговори :grin:
"не" :lol:
на колко си?
danibebi
03-26-2010, 16:30
по-скоро "да" :-D е пусна ли те??
Времето ще покаже, ама недей реви, както казаха и по- горе.