Влез

View Full Version : Е де...

ZipFail
03-25-2010, 20:40
Amk, що заключи темата, тамън да пиша по нея..

Нито беше провокативна, нито нищо, тоя пост си е чиста политическа дискриминация за мене...протестирам :(

mitternacht
03-26-2010, 10:21
"Форумът не е място нито за хитлеристи, нито за сталинисти."

Ами обамонисти?Или може би- баракисти?

w0sh
03-26-2010, 11:20
Сигурно има ключ,защото щяхте да минете границите на възпитанието?

ZipFail
03-26-2010, 11:57
Никой не е осъден щото може би е щял да ограби банка, нали ? 8-)

amk933
03-26-2010, 13:22
"Хитлеристи айде да ви видим"...няма да стане просто?

А mitternacht, Обама не е в основите на една про-геноцидна, нетолерантна и изрудска идеология. Нито е избил милиони. Форумът не е място за нетолерантност. Фашисти, нацисти, неонацисти и всякакви подобни и производни на тези НЕ са добре дошли. Такива теми няма да се толерират. Ако не намираш разлика между демокрация и хитлеризъм, не е мой проблем.

А тази тема е далеч от замисъла на раздела. Ако някой има въпроси към дадено мое решение да се насочи към ЛС. Ще я оставя темата до довечера, ако има въпроси още, и ще я заключа.

ZipFail
03-26-2010, 14:42
Обама обаче е наследник на едни типове, които са избили към 12-15 милиона индианци..но това е една друга тема за която никой не говори :)

Добре е да се ограничават изказвания от типа на 'Циганите на сапун', но не и да се забранява обсъждането на политически личности, щото понеже били 'зли тоталитаристи'...дай да не обсъждаме цялата ни история от 45та насам, понеже Живков е изрод и човекоядец..абсурдно е ;)

amk933
03-26-2010, 15:03
Аааа...айде да не изкривяваме истината.

Има разлика между тема от сорта на "Да обсъдим хитлеризма" и слогани от сорта на "Хитлеристи айде да ви видим..." Само аз ли я виждам тази същественост?

И не знам какво общо има Обама, та го намесвате толкова сериозно. Не ви прави аргументацията по-силна. Нито го защитавам, нито ми е роднина...и да го споменете 20 пъти се тая. ;) Дали ще е Обама, Чърчил, Хитлер, Ленин или Брежнев ми е все едно. Обсъждането на личности както и критика е добре дошла. Не е добре дошла промотацията на изроди. Нито пък ще се стимулира изявата на "хитлерситчета" тук. Ясно защо. Във форума расизъм е забранен. Хитлеристчета и нерасизъм не ми се връзва...

ZipFail
03-26-2010, 15:17
Явно имаме различни възгледи върху израза "Хитлеристи айде да ви видим..." 8-)

Все едно, кофти е така за да се заключват теми за без нищо, раздела и без това е замрял сериозно...

amk933
03-26-2010, 15:33
Не е кофти. Хитлеристи и етс, нямат място тук.

Разбрахме се де. Идеологии, исторически и политически личности мога да се обсъждат съвсем спокойно без да има расизъм и да се промотират хитлеристки, нацистки и етц идеологии.

Отговорих ли на въпроса защо, та да заключа?

Cerveza
03-26-2010, 16:25
amk, много ти порасна работата, лизач.

amk933
03-26-2010, 18:11
amk, много ти порасна работата, лизач.

Знам, че гроздето е кисело...Евтините ти провокацийки няма да минат, обаче.

А какво мислиш за мен, знаеш ли колко ме интересува...ша умрЪ, ако не ме харесваш. :lol:

Темата се заключва, защото смятам, че отговорих. И от тук нататък, моля, ако има някакви въпроси към мен за даден ключ или нещо подобно, първо да прочетете какво съм написал при заключването и второ - ако има неяснотии, да ми пишете на ЛС, за да не флуудим раздела.

Лека вечер.