Влез

View Full Version : Защо все на мен??? .... ;(;(;(

ne6tastna
03-26-2010, 08:25
Уф!Не знам, защо съм се родила, аз съм най - смотаното същество на Света!!!Не мога с едни косми да се справя!...Проблемът ми е, че нито веднъж, ама нито един пъ (добре, че не водя полов живот...), не можах да се обезкосмя качествено 'от долу'...Със самобръсначката все се пазя, защото постоянно се порязвам и винаги остава нещо, с кола маска ме е страх сама, и ме е срам да отида на козметика (знам...глупаво, много глупаво!!!!) и днес реших да опитам с депилатоар.Взех си на Дева, за чувствителна кожа (нали такъв трябва?) намазах се....стоях, стоях...то пише не - повече от 6 мин., но за това време не стана нищо и го оставих повече ...И сега е някакъв кошмар, не стига, че не можаха да се изчистат хубаво (личат си корените...) ами и щипе ужасно.Даже потече малко кръв от срамната устна...Гореща вода изобщо не можах да изтърпя.. и студената не беше много приятна, но пак беше по- добре.Сега се чудя какво да правя, измих се два пъти със специален гел и положението е по - добре.Но пак е леко зачервено и щипе при допир или движение...Моля ви, ако на някой му се е случвало подобно нещо, може ли да ме посъветва какво да правя, и може ли да ми кажете какво да използвам, за да не стават пак такива инциденти.Благодаря предварително, и се извинявам ако имам правописни грешки.

Jamalska
03-26-2010, 08:34
Престраши се и иди на козметик.

pussucetka
03-26-2010, 11:27
Уф!Не знам, защо съм се родила, аз съм най - смотаното същество на Света!!!Не мога с едни косми да се справя!...Проблемът ми е, че нито веднъж, ама нито един пъ (добре, че не водя полов живот...), не можах да се обезкосмя качествено 'от долу'...Със самобръсначката все се пазя, защото постоянно се порязвам и винаги остава нещо, с кола маска ме е страх сама, и ме е срам да отида на козметика (знам...глупаво, много глупаво!!!!) и днес реших да опитам с депилатоар.Взех си на Дева, за чувствителна кожа (нали такъв трябва?) намазах се....стоях, стоях...то пише не - повече от 6 мин., но за това време не стана нищо и го оставих повече ...И сега е някакъв кошмар, не стига, че не можаха да се изчистат хубаво (личат си корените...) ами и щипе ужасно.Даже потече малко кръв от срамната устна...Гореща вода изобщо не можах да изтърпя.. и студената не беше много приятна, но пак беше по- добре.Сега се чудя какво да правя, измих се два пъти със специален гел и положението е по - добре.Но пак е леко зачервено и щипе при допир или движение...Моля ви, ако на някой му се е случвало подобно нещо, може ли да ме посъветва какво да правя, и може ли да ми кажете какво да използвам, за да не стават пак такива инциденти.Благодаря предварително, и се извинявам ако имам правописни грешки.

Спазвай условията на депилатора .. Щом са казали не повече от 6мин .. значи така трябваа да направишш . . :)

titinkaa
03-26-2010, 11:31
Престраши се и иди на козметик,или си купи самобръсначка с предпазител и няма да се порязваш,или спазвай условията на депилатора

CrazyDeizi
03-26-2010, 11:34
На повечето от тези депилатоари пише, че не трябва изобщо да се ползват за интимни зони - ако са за бикини линия не означава че са и за съвсем до най-интимните части ако ме разбираш...има си разлика, и го пише на упътването (чувствителността на кожата е различна). Затова ти се е получило така. И повече от 6 мин не трябва.

Преди да правиш сега каквото и да е повече, изчакай да ти мине напълно и да се успокои кожата, може и да пораснат космите малко. Изчакай го, пък после една кола маска и си готова :) И не се притеснявай, никое момиче не се е родило научено и всеки прави такъв тип грешки. 8-)

NoShTnO_iZkUsHeNiE
03-26-2010, 12:52
Миличката,вземи си някое успокояващо кремче,изчакай космите отново да пораснат и отиди на козметик,повярвай ми,че на тях изобщо не им пука дали правят кола маска на краката или на интимните зони,това им е работата,а и все пак са жени.