View Full Version : Дрехи - Марки ?!
freak.doll
03-26-2010, 11:04
Та искам да ви питам, от кои марки пазарувате, следвате ли модата сляпо? Имате ли си любима марка, или вземате от пазара? Как пазарувате? И тн... дано ви хареса темата, съжалявам ако има такава. На мен лично ще ми бъде мн интересна и ще я следя!
titinkaa
03-26-2010, 11:29
Аз пазарувам от всякъде,и от мола и от обикновенните магазинчета,нямам предпочитания към марки,дреха като дреха,все тая от къде е,важното е да ти харесва и да ти стои добре :)
Molzinka
03-26-2010, 11:35
Предимно от моловете пазарувам в последно време, иначе нямам предпочитания за марки въпросса е да ми хареса дадена дреха или обувка, да ми стои добре и да ми е по джоба 8-)
Предимно от моловете пазарувам в последно време, иначе нямам предпочитания за марки въпросса е да ми хареса дадена дреха или обувка, да ми стои добре и да ми е по джоба 8-)
Аз също съм по моловете ,защото си влизаш и си обикаляш .. повече ми харесва .
Иначе като марка доста ми допада Miss 60,ама не ми е много много по джоба .
Molzinka
03-26-2010, 11:47
Аз също съм по моловете ,защото си влизаш и си обикаляш .. повече ми харесва .
Иначе като марка доста ми допада Miss 60,ама не ми е много много по джоба .
Мда много по-удобно е отколкото да те зяпа някаква продавачка, която само чака да си тръгнеш 8-)
От молове, но и от други магазинчета. Обожавам Тейли, Манго, рядко от Теранова. Но любимият ми магазин е Тейли, има всякакви неща, абе точно за моя вкус е. Иначе имам дрехи и от магазини с непознато име и пак си ги нося и са хубави... то си зависи от дрехата, не от марката.
cherrygloss
03-26-2010, 12:31
pinkflower
03-26-2010, 12:56
От различни места.Принципно не съм фен на марковите неща и затова рядко си купувам,а и не са много по джоба ми :?
Много обичам има два магазина на Графа Traky и Ego,имат страхотни блузки и тениски и то на доста достъпни цени. Даже един път си бях взела една супер сладка тениска за 5лв,която до сега не е мръднала,а трикото е супер мекичко.
Дънки обикновено си взимам от едно магазинче с преоценена стока уж се води,много добри попадения има.
Иначе взимала съм си някви блузки от теранова,но качеството им е :X След 2 изпирания и стават егати торбата.
Другите работи си ги взимам от случайни места,където каквото ми хване окото и така :)
Аз пазарувам от всякъде,и от мола и от обикновенните магазинчета,нямам предпочитания към марки,дреха като дреха,все тая от къде е,важното е да ти харесва и да ти стои добре :)
ми Адидас,Найк ,Пума , Тейлито също става ..New Yorker ,Kenvelo и Мис 60 :smt007
magincis
03-26-2010, 13:34
Каквото ми хареса, няма значение цената или марката, стига да е хубаво :) е разбира се не съм от тези дето имат само дрехи от типа една тениска 120 лева
Каквото ми хареса, няма значение цената или марката, стига да е хубаво :) е разбира се не съм от тези дето имат само дрехи от типа една тениска 120 лева
ти пък де са изхвърляш :lol: чак 120 не са ..по 80 са
magincis
03-26-2010, 13:53
ти пък де са изхвърляш :lol: чак 120 не са ..по 80 са
добре де :lol:
New Yorker (Fishbone), Tally Weijl, ZARA, H&M, Benetton и т.н. 8)
sw3etyrrr
03-26-2010, 20:26
купувам си каквото ми хареса, независимо от къде е...не харесвам дрехи на определена марка :P
купувам каквото ми харесва,и ми стои добре :)
И аз купувам каквото ми хареса. Не робувам на марки, пазарувала съм и от китайски магазини. Повечето ми дрехи по принцип са на Адидас, но просто така се е получило, харесват ми много моделите. Иначе пазарувам и много от интернет.. кажи- речи всяка седмица си купувам по нещо. Обожавам да купувам дрехи и по тях ми отиват 90% от парите.
BlackKeys
03-27-2010, 07:23
Аз попринцип пазарувам в моловете, защото не мога да си харесам дрехи от другите магазини. Но ако си харесам, не ми хпречи да си взема. И въпреки това, гледам цената и не давам много пари за някоя дреха. Иначе ми харесват нещата на Тали Вейл, Cropp Town, NewYorker и Terranova също понякога имат хубави.
Пазарувам от всякакви магазини, не си падам по скъпите дрехи.. Влизам пробвам, ако ми хареса купувам, но гледам винаги цената.
gerityySUN
03-27-2010, 08:53
Нямам предпочитания към марки.Купувам това което ми хареса.Много рядко си купувам нещо от Теранова а по-често от New Yorker.
Converse333
03-27-2010, 09:30
Zara, Abercrombie & Fitch, Kenvelo, New Yorker. От спортните магазини най-вече Puma.
dqvolcheto9
03-27-2010, 09:51
Пазарувам от всякакви магазини, не си падам по скъпите дрехи.. Влизам пробвам, ако ми хареса купувам, но гледам винаги цената.
+11
slynchoo
03-27-2010, 10:41
+ .. не робувам на дадена марка
Infinity
03-27-2010, 11:02
Bershka и Pull & Bear обожавам !
BebYlzZz
03-27-2010, 11:42
никога не съм се водила само по една марка. Никога не съм държала на марковото. Купувам каквото ми харесва, но разбира се никога не давам луди пари за някоя парцалка :?