PDA

View Full Version : 2 проблема - Помощ!

sweetygirl666
03-26-2010, 14:05
Здравейте, не знам дали това е правилният раздел , ноо дано е
Аз имам два проблема -
1.Значи аз съм висока 162 и тежа 52.Знам ще кажете- точно си, не се вживявай и тнт,но на мен тези килограми не ми седят добре.По бедрата имам доста мазнини имам малко коремче и голямо дупе :( .Проблемът ми е , че все започвам уж да се храня здравословно за да се стегна до лятото , но не издържам и си купувам буклуци като вафли , бейкролс..Не мога да се здрържам и си ги копувам .Какви са вашите начини да се въздържите от сладкото и мазното :cry:
И какво е примерното ви меню(какво да ям аутрин в училище за да не прегладнея??Една ябълка не ме наяжда)

2.Значи аз имам съвсем малки гърди..даже не са за сутиен, но като сложа потниче и се сещате-всичко прозира.С бюстието е същото.А и не мога да кажа на мама за сутиен..просто не мога + че и не съм за сутиен. Идва лятото не мога все с анураци да ходя 8-[

Благодаря на всички които прочетоха тъпите ми проблеми.Благодаря!

darrie
03-26-2010, 14:40
та на колко каза че си? :-o

Outlaw87
03-26-2010, 15:06
кво се впрегате и да имате и да нямате цици. да не би от теб да зависи? не всички са цицомани и държат да имате 90 гръдна.
иначе в общия случай ако искаш по-различно тяло може да го постигнеш, но трябва воля.

sweetygirl666
03-26-2010, 15:33
Не ми е проблема в момчетата - не знам сега бюстието не ми помага с проблема а не съм за сутиен.На 13 съм

Callisto
03-26-2010, 16:24
Аз съм на 17, 161см висока :D , 40кг.
Подгръдна 72, гръдна 92.
Ям си всичко. Примерно днес ядох Марети с гъби, сок Queens с банан, роло Стефани с пюре и за вечеря сигурно пилешка супа. Също така и към полувин литър кола, 1 шоколад и няколко бонбона. :D Номера при мен е , че тренирам нинджуцу. Тренировките са 2 пъти в седмицата и ни карат да тичаме по 10км на ден и то яко бързото тичане, а не размотаване както във всички училища в България. Тичай по десет километра със скорост на стрела и и ти ще станеш слаба като мене.
Хубавото при мен е,ч е си хапвам всякакви нездравословни храни и те уж ми се лепят навсякъде, но като тичам си тренирам основно краката, ръцете и долните коремни мускули, което ми гарантира хубава фигура и запазени стегнати гърди и то големи. :) Гадното е, че като си купя един сутиен и нали си ми е перфектно точен, но на следващия ден вече ми е малък. :(
Нз прави като мен, ако нямаш волята да стоиш далеч от вредните храни или яж примерно мюсли за закуска преди да излезеш. То ще те засити перфектно и то за много дълго време. Аз ако ям мюсли за закуска мога да издържа да не ям 1 ден. :)

darrie
03-26-2010, 20:19
Аз съм на 17, 161см висока :D , 40кг.
Подгръдна 72, гръдна 92.
Ям си всичко. Примерно днес ядох Марети с гъби, сок Queens с банан, роло Стефани с пюре и за вечеря сигурно пилешка супа. Също така и към полувин литър кола, 1 шоколад и няколко бонбона. :D Номера при мен е , че тренирам нинджуцу. Тренировките са 2 пъти в седмицата и ни карат да тичаме по 10км на ден и то яко бързото тичане, а не размотаване както във всички училища в България. Тичай по десет километра със скорост на стрела и и ти ще станеш слаба като мене.
Хубавото при мен е,ч е си хапвам всякакви нездравословни храни и те уж ми се лепят навсякъде, но като тичам си тренирам основно краката, ръцете и долните коремни мускули, което ми гарантира хубава фигура и запазени стегнати гърди и то големи. :) Гадното е, че като си купя един сутиен и нали си ми е перфектно точен, но на следващия ден вече ми е малък. :(
Нз прави като мен, ако нямаш волята да стоиш далеч от вредните храни или яж примерно мюсли за закуска преди да излезеш. То ще те засити перфектно и то за много дълго време. Аз ако ям мюсли за закуска мога да издържа да не ям 1 ден. :)

сори ама не мога да се сдържа ...... възможно най-тъпото мнение, което съм чела ........... няма да коментирам повече. :?

Sunshin3
03-26-2010, 20:27
Гадното е, че като си купя един сутиен и нали си ми е перфектно точен, но на следващия ден вече ми е малък. :(

WTF? :lol:

Иначе има такива много мънички сутиени. Потърси по магазините, казвам ти, че ще намериш. Няма да ти е голям, то чашката е почти плоска. Кажи на майка си, че искаш да носиш тънки блузки, а те прозират. Или иди с приятелки.

А за яденето... и аз съм така, никаква воля. :D

sunstreet
03-27-2010, 06:35
Започни да ядеш натурален шоколад, отначало може да не ти хареса, но след като свикнеш няма да искаш млечен. Недей да гладуваш, защото ще постигнеш желания резултат, ще се успокойш, ще започнеш да ядеш пак и ще надебелееш отново. По-добре спортувай, движи се. Или ходи на някой спорт, или на танци. А ако не искаш можеш да си изтеглиш фитнес тренировки (е то не е точно фитнес, ама има някакви TaeBo или дори самоучители по индийски танци :D :D ) или нещо подобно направо от Интернет и си тренирай сама. :) [/i]

britzy
03-27-2010, 07:38
Гадното е, че като си купя един сутиен и нали си ми е перфектно точен, но на следващия ден вече ми е малък. :(
Аз ако ям мюсли за закуска мога да издържа да не ям 1 ден. :)
1Во-кви са тия цици-сиурно са като пепеляшка от големи стават малки :lol:
ааа тва да издържиш само с една купичка такова ти не си много вред-организмът се нуждае от въглехидрати,белтъчини,а само това не може да ти е достатъчно и то 1 път на ден

mo0nlightt
03-27-2010, 19:59
оф и аз съм като теб :( 168 см съм, тежа 56 кг , обаче... изоббщо не се харесвам.. Имам предвид.. абе нямам голям корем , само че бедрата и задника ми са относително големи :D

сутрин няма смисъл да не ядеш.. Аз си ям / щото баба живее вкъщи и прави закуска/ примерно някакъв сандвич// оох ,, лютеницааа 8-) //
Просто за да не ядеш чипсове, солети и др боклуци - не си вземай пари за даскало и готово. Аз така правя и си обядвам вкъщи и от известно време не вечерям.. : ) т'ва е. Просо недей да си мислиш нон стоп "уауу ква съм дебела " и подобни.. Харесвай си се, колкото и банално да звучи. :-D

An4oBG
03-28-2010, 12:17
Първо: наблегни на спорта! Плуването, колоезденето и бягането тренират почти всички мускули така, че може да изгориш доста мазнини! :-o После обърни внимание и на яденето! Можеш да имаш хубава и стегната фигура но си трябва и силна воля! Ако искаш диета - има в нета! Но за да не се ровиш дълго, най-добре е да ядеш много зеленчуци и плодове, разнообразна и здравословна храна! Не яж боклуци, по-добре щом една ябълка не те засища вземи две или въобще нещо здравословно но в по-голямо количество! :wink:

dead_princess
03-28-2010, 16:12
Callisto как се изхвърли с този коментар :lol:
Не знаех, че размерът на сутиена се сменя всеки ден :lol:

angel4eto100
03-28-2010, 17:20
оф и аз съм като теб :( 168 см съм, тежа 56 кг , обаче... изоббщо не се харесвам.. Имам предвид.. абе нямам голям корем , само че бедрата и задника ми са относително големи :D

сутрин няма смисъл да не ядеш.. Аз си ям / щото баба живее вкъщи и прави закуска/ примерно някакъв сандвич// оох ,, лютеницааа 8-) //
Просто за да не ядеш чипсове, солети и др боклуци - не си вземай пари за даскало и готово. Аз така правя и си обядвам вкъщи и от известно време не вечерям.. : ) т'ва е. Просо недей да си мислиш нон стоп "уауу ква съм дебела " и подобни.. Харесвай си се, колкото и банално да звучи. :-D

И аз не си вземам пари а си ги събирам и след това си взимам нещо със тях така че просто си остави парите и отиди на училище като направиш така 1 седмица без прекъсване и вече няма да ядеш в даскало. Второ кажи на родителите си да ти копуват само натурален шоколад и нищо друго сладко или солено има резултат. Скачай на въже примерно 2 мин бавно скачане след това 5 лицеви упори 5 мин скачане на въже с високо дигане на краката 10 коремни преси и така нататъка.Можеш да намериш в нета упражнения по таебо или аеробика

пп надявам се да съм ти помогнала и сори ама бързах и незнам дали имам грешки

b3b3t0y
03-28-2010, 17:29
Еми намери си занимание! СПОРТУВАЙ!
В никакъв случай недей да се пробваш да не ядеш!