View Full Version : Ужас!
http://svejo.net/story/crime/660137-lapite-na-tova-kuche-sa-bili-otrqzani-ot-chovek-s-2-goli-ruce-i-noj
http://svejo.net/story/crime/660047-sadist-izverg-chovek-
не мога да повярвам какви хора има на този свят как можеш да отрежеш крайниците на горкото кученце :( нямам думи :-x :cry:
сега кучето е живо но какъв смисъл има няма крайници и не може да се мръдне
който иска да подпише тази пентиция
http://bgpetition.com/zashtita-zhivotni/index.html :cry:
Alex4o0o
03-26-2010, 16:15
Подписах я
Горкото животинче...това наистина е ужасно!Що за човек би направил това :shock: :-# :cry:
danibebi
03-26-2010, 16:28
Горкото кученце :-# :-# :-#
nIkEnCeTy_bE
03-26-2010, 16:49
Аи стига ве .. баси хората, може ли така да постъпят с горкото животно ве .. нямам думи :x
ужас.. не искам да чета и да гледам снимки само като му видях заглавието .. :/ баси тва хора ли са к'во са.. ами оня изверг дето си хранеше тъпата змия със живи котенца зайченца и още някви малки животинки.Избяга от бг и ник'во правосъдие. Направо ... тия някой трябва да ги изгори жив, бе или да почне да им реже крайниците както тоя е рязал.. :-x думи нямам
HRaBr0TyYKeBaPcHe
03-26-2010, 17:05
Ами попринцип треа се върне двойно...да ми се орежат краката,ръцете и половите органи-да види какво е :-x :-x :-x Дееба изродите неземни да е*а :( :-x
Forest_girl
03-26-2010, 17:45
Крайно време е да се направи нещо срещу тези изроди!
alexandraloui
03-26-2010, 18:05
тва не е човешко
тоя хора тряя да умрът :-x :-x :-x
изобщо не искам и да виждам снимките ...
dontcomeanycloser
03-26-2010, 20:27
Ей сега го гледах по телевизията. Не мога да повярвам. Какви хора живеят на тоя свят Господи. Извергът заслужава да умира бавно и мъчително. Само като видях жалната муцунка на животинчето. Не мога да измисля дори какво е най-ужасното нещо на света да му го пожелая на тоя, който е причинил това на животното.
danibebi
03-26-2010, 20:38
Само смърт заслужават тея скапаняци долни :-x да мрът бавно и мъчително :-x :-x как може да постъпват така с безпомощните,горките животинчета..тва не са хора..тва са животни уе :-x :-x
:shock: :-x :cry: Не знам какво да кажа честно .. разтеперах се. Даже не посмях да погледна снимките!
:shock:
NamelessRomantic
03-26-2010, 20:40
Манипулация...не знам дали забелязахте,обаче за кучето е споменато само мнение на стопанина,че уж било мирно...това само по себе си е изродско,но ако кучето е било изрод само по себе си,а стопанина нищо не е правил по въпроса...
Разбирате накъде бия.
ImmortalSportFreak
03-26-2010, 21:45
Ужас.Нямам думи за тези жестоки хора.. Заслужават някое животинче да им причини нещо гадно(да ги ухапе например) и да отмъсти на тези злосторници. ;х :booooomb:
ImmortalSportFreak
03-26-2010, 21:48
Манипулация...не знам дали забелязахте,обаче за кучето е споменато само мнение на стопанина,че уж било мирно...това само по себе си е изродско,но ако кучето е било изрод само по себе си,а стопанина нищо не е правил по въпроса...
Разбирате накъде бия.
"Изродско куче".. не може животно да бъде определено по този начин.Животните се отбраняват но не са изроди.Те хапят(например) за самозащита.Щом стопанинът е лош и животното е подложено на стрес - нормално да стават инциденти ..
Извинявам се за двойния пост.
6okolad4ety95
03-27-2010, 05:47
:shock: :-x :cry: Не знам какво да кажа честно .. разтеперах се. Даже не посмях да погледна снимките!
:shock:
+1 :cry:
Хората се превръщаме в животни .. :(
Forest_girl
03-27-2010, 07:31
Хората се превръщаме в животни .. :(
Не просто някои не са хора... Животните са хиляди пъти по-добри и човечни от някои хора.
ImmortalSportFreak
03-27-2010, 07:49
Затвор минимум 5 години
Напълно те подкрепям!
Значи тия заслужават мошно ухапване от животинчето + затвор не по-малко от 5 години. :booooomb:
Голяма работа!! вие луди ли сте кви са тея затвори :shock: Тва е куче не човек. кво толкова :? аз трябва вече да съм в затвора за дето убих едно коте на село :D
пффф ужас :booooomb:
anonymous682486
03-31-2010, 09:28
ддави еба путката нямате уважение към животните що за нахално да убивате миличките животни.това е за тези които убиват животните....
Голяма работа!! вие луди ли сте кви са тея затвори :shock: Тва е куче не човек. кво толкова :? аз трябва вече да съм в затвора за дето убих едно коте на село :D
пффф ужас :booooomb: ии какво гордееш ли се с това :) голяма работа, убили са майка ти или баща ти, хаха голяма работа ... ОМГ :shock:
пффф ужас :booooomb:
Авеее ти добре ли си бее .. ?!? WTF ?! .. че си и момиче ^^ :-x :smt076
пффф ужас :booooomb: ии какво гордееш ли се с това :) голяма работа, убили са майка ти или баща ти, хаха голяма работа ... ОМГ :shock:
:shock: :shock:
А ти майкати и бащати с куче или коте ли ги сравняваш?
Щото едно е да убиеш човек, и друго животно :?
освен тва не харесвам животни
sasheto0o
03-31-2010, 12:52
Аз също я подписах.И да -как може да има такива същества -да отрежеш крайниците на кученцето.Какво му е направило?! Трябва да си страшен изверг ,за да го направиш.Ако се случи нещо такова на моето куче,просто... виновникът да му мисли.Винаги съм защитавала животните,дори бездомните. И те са същества,и те имат чувства :cry: :-k ....
И да допълня че хора режат крайници на хора...ръцете и главите опаковат ги и изхвъргат на боклука! за такива немислите :? и за тях няма наказание :? а сте ми се разциврили за някво сии....куче :-x
:?
d3sincet0y
03-31-2010, 13:02
добре, бе мама му стара... едно куче никога няма да отреже крайниците на човек, а човека го прави... басии изродите... :-x :-x :-x :-x
добре, бе мама му стара... едно куче никога няма да отреже крайниците на човек, а човека го прави... басии изродите... :-x :-x :-x :-x
:lol:
мисли преди да пишеш
колко хора останаха без крайници..заради кучета :-x няма значение кво е кучето а за бездомните да не говорим
въобще--мразя ги
:booooomb:
silvana95
03-31-2010, 15:32
:-# :-# :-# :-#
освен тва не харесвам животни Това,че не харесваш животни е твой проблем. Куче или човек е живо същество. Още повече, че и те чустват болка. То е беззащитно същество, все едно да вземеш едно бебе и да почнеш да го кълцаш. Пфф.. Вярно че няма наказание и за тези, които си играят на Saw със живи хора, ама нали живеем в България. И каква е разликата м/у това да убиеш куче или животно? Аз лично ако убия животно за кеф (което НИКОГА няма да стане), мисля че ще ми тежи на съвестта все едно да убия човек. А и оооо голяма работа за тоя, нищо че утре може да си направи салаата от дете. Голяма работа :wink:
Forest_girl
03-31-2010, 17:37
освен тва не харесвам животни Това,че не харесваш животни е твой проблем. Куче или човек е живо същество. Още повече, че и те чустват болка. То е беззащитно същество, все едно да вземеш едно бебе и да почнеш да го кълцаш. Пфф.. Вярно че няма наказание и за тези, които си играят на Saw със живи хора, ама нали живеем в България. И каква е разликата м/у това да убиеш куче или животно? Аз лично ако убия животно за кеф (което НИКОГА няма да стане), мисля че ще ми тежи на съвестта все едно да убия човек. А и оооо голяма работа за тоя, нищо че утре може да си направи салаата от дете. Голяма работа :wink:
Точно така. Какво е тна мислене - тва е само животно. Точно, че е само животно и е още по-гадно, че то няма как да се защити. Много си смела като си убела котка, нали?! То всичко се връща само тва ще ти кажа.. кво толкова вика... Не мога да повярвам как може да има такива хора. Не знам просто.. нямам думи! Животните имат чувства точно както и ти и са много по-добри от повечето хора. Мале, не затвор, ами и аз не знам какво трябва за такива хора! И си мислят, че нищо не са направили едва ли не!
cekocraft
03-31-2010, 20:38
Пффф...Заради един помияр в затвора?Хора в кой век живеете бе?Казвате че,кучето било живо същество също като нас хората - да вярно е.
А замисляте ли се докато хапвате свинско,телешко или други подобни храни?Тука обаче ще кажете: "е да ама то прасето е прeдназначено за ядене" - да,ама и то е живо същество.В някои страни като Виетнам кучетата се считат за основно ястие по ресторантите.
Искам да подчертая,че аз НЕ защитавам тоя дето е осъкатил животното.Вероятно има психически отклонения или си връща за нещо. :? Така че,замислете се какви глупости пишете по постовете(не всички разбира се)
Forest_girl
03-31-2010, 20:40
Едно е да убиеш животно за кеф, или да го нараниш и то по толкова мъчителен начин, сънсем друго е да СИ КУПИШ месо, за да го изядеш. Просто няма място за сравнение...
Между другото, закона ще се промени!
LittleCuteStar
03-31-2010, 20:40
тва не е човешко
тоя хора тряя да умрът :-x :-x :-x
Съгласна съм !!!
Страх ме е да погледна снимките ;(
:o:o:o:o:o:o :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x
Дам определено изродът трябва да си получи заслуженото - затвор, но понеже живеем в България, такова нещо няма да се случи, а като го видите по улицата - як бой, че да си почине няколко месеца. Не разбирайте погрешно - разбира се, че живота на куче или коте не могат да се сравняват с живота а човек, но по никакъв начин не толерирам подобни изяви и смятам, че това си е за затвор + як бой ...
Много обичам животните и много се дразня когато някои напада или още повече наранява животните още повече когато нищо не са им направили, направо ми идва да начупя нечии ръце и крака когато видя гавра с животните...Засега се контролирам, но имам чувството, че много скоро ядът ще ибие и някое хлапе много ще го отелеса...
Едно е да убиеш животно за кеф, или да го нараниш и то по толкова мъчителен начин, сънсем друго е да СИ КУПИШ месо, за да го изядеш.!
Ти чуваш ли се :shock: :razz: :razz: :razz: :razz:
Месото дето купуваш не е ли от животно? И то не е ли убито (заклано) :?
И мислиш ли че са го убили с упойка :shock: :lol:
Гледала съм дядо ми как коли кокошка или прасе и мога да ти кажа, че начина по който го прави не е мн... мил :D
:smt117 :?
Офф стига си дрънкала глупости бе. Да не мислиш, че едно прасе изобщо разбира какво става когато го колят още повече ък кокошката? Колят ги, че такива като теб и мен да има какво да ядат, не за кеф. Аз не ям нито кучета, нито котки, а ти? Говорехме за изрода дето е нарязал кучето, не че ние колим прасета и ги ядем.
И не, не смятам, че е едно и също това да убиеш куче без никаква причина - животно, което се привързва и е много верен приятел и това да заколиш прасе - животно, което си няма и ан идея какво става около него.
Forest_girl
03-31-2010, 21:13
Едно е да убиеш животно за кеф, или да го нараниш и то по толкова мъчителен начин, сънсем друго е да СИ КУПИШ месо, за да го изядеш.!
Гледала съм дядо ми как коли кокошка или прасе и мога да ти кажа, че начина по който го прави не е мн... мил :D
Дядо ти я коли, за да се нахрани, или да си направи садистичния кеф, а?! Мисля, че има огромна разлика!
Дядо ти я коли, за да се нахрани, или да си направи садистичния кеф, а?! Мисля, че има огромна разлика!
Ми няма никва разлика като погледнеш така че кучето прасето и кокошката са си живооооти :? :?
кучето не разбира що са му отрязани краката...както и кокошката що е заклана :? :booooomb:
NoShTnO_iZkUsHeNiE
04-01-2010, 06:01
fgirl14 ти си момиче...,а нямаш никакви обноски,доста тъжно,за това вместо да висиш в тази тема и да спориш,като по този начин излишно доказваш колко си ограничена,да не говорим за хвалбата ти за убитото коте,по-добре се вземи в ръце и се осъзнай!
Животни като кучета,коне и делфини понякога са доста по-умни от хората,те осъзнават какво става,имат чувства,притежават инстинкти и умеят да мислят,а едно прасе и една кокошка...ммм това са животните във селското стопанство,които живеят в един обор и не осъзнават абсолютно нищо освен това да се ровиш в кочина и да ядеш всичко.
Сега по самата тема...не мога да повярвам,че има хора,на които изобщо това може да им се роди в ума,но ето че съществуват и според мен,трябва да бъдат наказани и то жестоко.
kukli4kata001
04-01-2010, 08:58
Давайте хора подписвайте и пращайте на всеки, който можете. Аз вече подписах, дори и във фейсбук има група за горкото животинче.