View Full Version : JB прическа
Зсравейте. Бихте ли ми казали как си прави косата Джъстин Бийбър. Не, че го харесвам много , но страшно много ми харесва хеърстайла му.Търсих в нета, но никъде не намерих. Ще съм Ви члагодарен, ако ми помогнете :)
помислих че искаш прическа като на Johnny Bravo и се изкефих :lol: :lol: иначе предполагам че с преса и лак ли ддз.. само предполагам
liim0nka
03-26-2010, 18:49
според мен му е естествена, но ако твоята не е такава-по дълга и изправена :)
следването на модата бяха Преслава и Николета Лозанова, а сега за момчетата ще е Justin Bieber..
прочетох, че не го харесваш..но попринцип 8-)
Ми не го харесвам , но прическата му е е мн яка. :D И мерси за отговорите. БТВ какъв лак да ползвам ? Имам тафт с кашмир /лилавия/ но като го сложа косата ми става някфа твърда, сеедно съм сложил гел. Така ли трябва да е ?
списание 'Хай Клуб', брой 05, страница 4:
.. 'Непринудената му прическа, негова запазена марка,, младият идол постига така: " След като взема душ, изсушавям я със сешоар и просто тръскам главата си. Това е."
Wow... Струва ми се... мн елементарно :D :D
Wow... Струва ми се... мн елементарно :D :D
е аз само казвам какво пише, иначе съм на мение, че пресата и лаковете влизат в голяма употреба 8-)
м иначе за лака, ми на мен също ми става твърда, все пак трябва да я фиксира някак. :)
Ми такава си му е косата ^^ 8)
Callisto
03-26-2010, 20:25
Реши се просто в тази посока и косата ти ще се промени. :)
Ами той нали преди е бил нула номер и докато му расте косата все така се е вчесвал и ей го сега с такава коса, поне така беше казал на едно интервю :D
уби ме! :razz: :razz:
Аз или той ? :D
BebYlzZz
03-27-2010, 08:45
някъде бях чела е слагал и някав сух гел за коса :)
YouAteMyHeart
03-27-2010, 09:44
http://cdn.buzznet.com/media/jjr/headlines/2009/12/jasmine-justin-bieber-citadel-cute.jpg За това ли става въпрос?! Вземи си един професионален сешоар (90-100лв) най-малко 1900W.С гребен решиш и минаваш със сешоара.Не е толкова трудно.Може да стане и с преса,но мисля,че гори мн косата.Момичетата да кажат по тоя въпрос. :-o
Converse333
03-27-2010, 09:46
Изправяш я със сешоар/преса и след това малко лак. :)
roshlichka
03-27-2010, 13:47
хммм.. като прочетох JB помислих, че имаш в предвид Jonas Brothers.. и все пак няма кво да се повтарям зависи от косата ти.. най-вероятно с преса и лак/пяна ще се получи.
mo0nlightt
03-27-2010, 19:52
ами, на едно момче от моя клас просто си му стоеше така косата , докато не се постртига.. 100 % не се изправя или нещо подобно, защото е сакат в тези работи 8-)
tWiLigHtgIrL
03-27-2010, 21:21
като фенка и често висяща в twitter мога да кажа че беше пуснал един път мнение как си прави косата..в смисъл не помня точно дума по дума ама беше нщо от рода,че пускаш по-дълга коса,докато сушиш решиш в тази посока,използва пяна за в корените ,разтърсва накрая и воаля имаш такава прическа 8-)
бтв-така си го преведох с помоща малко на гуугъл транслейт и това последното с воалято е моя измислица 8-) а и все пак косата да не ти е къдрава или чуплива..щот няма да стане 8-)
Според мен просто си му е така косата, сигурно я дооформят преди сцена, обаче и аз имах един съученик, косата му стоеше така без да я прави нищо. Даже по това време тоя Джъстин сигурно си е бил в пелените, така че надали момчето му е подражавало :D То си зависи изцяло от косата, ако не ти е писано да стои така, както и да я правиш няма да има голям ефект.
BTW JB е съкращението за Jonas Brothers.
Обожавам Джъстин Бийбър :smt007 Косата му е невероятна, а направо се разтопявам като я отметне от очите си :-D В много интервюта го питат как си подържа косата такава, той казва, че му отнема само 10 мин. [ след баня разтърсва косата си ] . В ютуб можеш да намериш много информация .
P.S. За мен си остава най-красивото и готино момче ! :smt007
soni4kuu
03-29-2010, 06:11
ами в едно списание пишеше,че след като излезне от банята я суши със сешоар и после си разтръсква главата :D