Влез

View Full Version : Закъснял цикъл.. какви може да са причините

tqnko
03-27-2010, 08:01
Така с приятелката ми правим секс от доста време.
Без капути. До сега всичко си е било както трябва. Цикълът й не е закъснявал, но вече закъснява с няколко дена. След малко ще отиде да си вземе 1 тест, но искам някой да каже ако може да има и други причини за закъснението.
Моля без спамщини.

TheSunshine01
03-27-2010, 08:10
АКО В ПОСЛ. НЯКОЛКО МЕСЕЦА СА ТЕ ПРОНИЗВАЛИ С НОЖ ВЪВ ВАГИНАТА ТОВА БИ МОГЛО ДА Е ПРИЧИНАТА

Наай добре млъкни. :)

Та .. по темата разбирасе че може и да е от нещо друго като например стрес или някое заболяване дори и да е най дребното пак може да закъснее цикъла.

TheSunshine01
03-27-2010, 08:15
АКО В ПОСЛ. НЯКОЛКО МЕСЕЦА СА ТЕ ПРОНИЗВАЛИ С НОЖ ВЪВ ВАГИНАТА ТОВА БИ МОГЛО ДА Е ПРИЧИНАТА

Та .. по темата разбирасе че може и да е от нещо друго като например стрес или някое заболяване дори и да е най дребното пак може да закъснее цикъла.

АБЕ АРЕ СПРИ ДА МИ СЕ МЕСИШ А????????????????????????????????

Не мисля.

prasyte
03-27-2010, 08:20

АБЕ АРЕ СПРИ ДА МИ СЕ МЕСИШ А????????????????????????????????

Не мисля.

ТИ СИ ЕВРЕИН ПОР ПРИКРИТЕИ !

А ти си идиот без прикритие...

Знам, че нарушавам правилата така, ама му вижте мненията.

tqnko
03-27-2010, 08:30
Ох, теста излезе отрицателен и валиден :grin: :grin:

TheSunshine01
03-27-2010, 08:34

Браво, но значи е друга причината за да и закъснее цикъла, може да е грешно пресмятане .. или нещо по сериозно.

nikity9926
03-27-2010, 10:46

Браво, но значи е друга причината за да и закъснее цикъла, може да е грешно пресмятане .. или нещо по сериозно.

ДА ПРИМЕРНО МОЖЕ ДА СЕ ОКАЖЕ КАТ ТЕБЕ ХАХАХХХ

А ти ще земеш ли да млъкнеш, а?