View Full Version : Спукани капиляри
marichela
03-27-2010, 12:42
Така, имам проблем.От няколко години по лицето ми излязоха дразнещи червени петънца, които се оказа че са спукани капиляри.Та въпроса ми е има ли някой като моя проблем и знае ли ефективен начин за премахването им?Защото с времето някои си изчезнаха от само себе си, но други са доста упорити. :D Мерси..
От няколко години имам на лицето :Д Нямам представа как може да ги махнем. По ръцете имам доста...
Bloodlust
03-27-2010, 17:03
Пробвай с белтък. Мажеш мястото и след това слагаш отгоре парченце плътна хартия. Може да се наложи да го залепиш с лейкопласт. Оставяш го така цяла вечер и на сутринта слагаш крем, защото мястото ще се изсуши. При мен след 2 дена имаше видим резултат, а след 4-5 вече нямаше и следа от спукани капилярчета (моите бяха по краката).
magicfairy
03-27-2010, 17:16
Като малка имах на бузата, махна се от самосебе си.. :-D
охх и аз имам-едно като веничка,абе спукан капиляр и мноооо ме дразни,ама нз как се каха-идея си нямам :lol:
Carmen_Kass
03-27-2010, 19:34
Знам,че ги махат с лазер.
marichela
03-28-2010, 08:02
Пробвай с белтък. Мажеш мястото и след това слагаш отгоре парченце плътна хартия. Може да се наложи да го залепиш с лейкопласт. Оставяш го така цяла вечер и на сутринта слагаш крем, защото мястото ще се изсуши. При мен след 2 дена имаше видим резултат, а след 4-5 вече нямаше и следа от спукани капилярчета (моите бяха по краката).
Мерси, ще пробвам. :-)