Влез

View Full Version : Сериозен проблем

loko1
03-27-2010, 20:50
Чуствам с сам защото не се разбирам с наще, сестра ми само ме дразни а
те само нея слушат, т.с ,цял ден ми се мращят после върне се сетра ми и се едно звезда,,,,,,,,,и ме тресат нервите не мога да се контролирам
Вчера отрязах с ножовката един ръб на шкафа щото се ядосах.
Днес оставили един кашон с весници пред врата и се спънах. разпилях
Май взе да ми писва от галеното им момиченце и проблемите му.

Biskfitka
03-27-2010, 21:59
На колко си ти и сестра ти? Ако е малка,нормално да и отделят повече внимание.Въпреки, че и у нас баща ми определено слуша повече сестра ми и съм го казвала много пъти ,но...такъв е живота 8-)

loko1
03-29-2010, 18:31
На колко си ти и сестра ти? Ако е малка,нормално да и отделят повече внимание.Въпреки, че и у нас баща ми определено слуша повече сестра ми и съм го казвала много пъти ,но...такъв е живота 8-)22 ГОДИНИ

filmimilmi
03-29-2010, 21:12
Не учиш ли, не работиш ли, приятелка ли си нямаш??... Та ти си на 22 си!!! Кой в момента е фаворит не е важно... :-o

kris4ety14
03-29-2010, 21:53
Детинщини :?

Kajo
03-30-2010, 19:36
Детинщини :?

както спомена е на 22 ГОДИНИ не месеца или седмици ... така че е малко тъпа за Детинщини :lol:

danibebi
03-30-2010, 19:38
той не спомена ли,че тя е на 22,не той? :? освен това..тфа са пълни детинщини..е пораснете :? как може тя да е на 22 и да им е "галеното момиченце" :? :shock:

nIkEnCeTy_bE
03-30-2010, 20:04
Ако е по-малка е нормално. В моето семейство поне, като бях малка и като изказвах сетсра ми за всичко, и ме слушаха и на нея се караха. Това е от възрастта, а не защото я обичат повече. Ако ти си на 22 години, мисля че трябва да почнеш да работиш и да се изнесеш от вас. А, ако тя е на 22 години, мисля че не е много добре от нейна страна така да постъпва. Мисля, че просто трябва да си поговорите и да се разберете, като големи хора.

loko1
04-01-2010, 13:42
Ако е по-малка е нормално. В моето семейство поне, като бях малка и като изказвах сетсра ми за всичко, и ме слушаха и на нея се караха. Това е от възрастта, а не защото я обичат повече. Ако ти си на 22 години, мисля че трябва да почнеш да работиш и да се изнесеш от вас. А, ако тя е на 22 години, мисля че не е много добре от нейна страна така да постъпва. Мисля, че просто трябва да си поговорите и да се разберете, като големи хора.
на 15 съм :?

loko1
04-01-2010, 13:44
Не учиш ли, не работиш ли, приятелка ли си нямаш??... Та ти си на 22 си!!! Кой в момента е фаворит не е важно... :-oанкетата говори за какво става въпрос :D

kris4ety14
04-01-2010, 19:23
Едно време и аз издавах брат ми за някои работи, но родителите ни подхождаха добре. Недоразуменията се изглаждаха с обикновени разговори и отново си ставахме първи приятели.

silvana95
04-02-2010, 11:06
на 15 съм :?

оо на 15 .. дай скайп :D :-P