View Full Version : Проблем с ерекцията
Здравейте, на 19 съм и имам следния проблеми ...С приятелката ми сме заедно от 4 месеца.Водим полов живот от 2-рия месец.Първия път когато се опитахме да го направим не успях да "вдигна самолета" но на следващия път (след няколко дена) успях...и определено мога да кажа че не се спряхме от тогава....та ето и проблема ...през този период на няколко пъти не успях да го вдигна ...имаше един ден когато 2-3 се пробвахме и пак не стана...от което приятелката ми се разтройва.
Не знам какво става с мен...когато започваме да правим любов ,в началото всичко е ОК "пича" е трърд като камък ,но след като свършим с началната фаза(целувки по тялото + френска любов<- само аз правя това) пича спада и става мек...и после ми е хипер трудно даже невъзможно да го вдигна обратно и когато приятелката ми разбере че не е в арекция и се скапва настроението ,което допълнително затруднява нещата ,т.е. да го вдигна обратно. Предната седмица дойде в нас и през ноща тръгнахме да правим любов,но пак не стана...но на другата сутрин всичко си беше много добре даже отлично (и двамата свършихме)...и цялата седмица мина идеално ...но днеска пак имах този проблем...и "малко" се скарахе с приятелката ми .
Та чудих се ако някой е имал същия проблем...или някой който е срещал проблем като моя да сподели решения.Ще съм много благодарен ако някой даде съвет.
п.п.Мислех си да прибягна към медицинска помощ като виагра и тем подобни стимуланти ....но съм твърде млад да ги използвам(и ме е страх от странични ефекти) ...Та ако може съвети който биха могли да помогнат ,но без стимуланти.
torresinho
03-28-2010, 09:16
Проблеми в живота,със семейството?
reload88
03-28-2010, 09:18
всичко е психика пич.. като първия път сте тръгнали да го правите и не си оспял да го дигнеш ти си си казал гледай сега ще я разочаровам ами ако не мога въобще и тея мисли като са ти в главата просто те сдухват и не можеш за това като тръгнет емисли си как ще протече хубаво какво ще правите изобщо не трябва да ти минава през ума тая мисал айде успех 8)
Kandrobs
03-28-2010, 09:19
Може би не те възбужда достатъчно...
SmilezZz
03-28-2010, 10:24
Възможно е..Може и да е от това,ако имаш някакви проблеми..
Иначе ти каза,че ти правиш само орална любов - защо не опитате точно обратното..Т.е. тя да ти прави :-o
nikity9926
03-28-2010, 10:53
Иначе ти каза,че ти правиш само орална любов - защо не опитате точно обратното..Т.е. тя да ти прави :-o
++
www.bestanti-impotence.com
Проблема може да е на психическа основа или може да е от друг вид.Определено като се случи няколко пъти е кофти и почваш още повече да го мислиш,което само се отразява зле.Горният продукт е по евтин от всеизвестната виагра,съдържа натурални съставки който подобряват кръвоснавдяването на члена а от там идва и по твърдата и постоянна ерекция.
На мен прекаленото много любовна игра ми пречи.
И аз съм на 19 и като бях по-малък (15-17) имах точно обратния проблем (преждевременна еякулация), което е 100 пъти по-гадно. Казвам ти всичко е в главата ти. И невиждам как може да се карате с приятелката си за такова нещо. Ако тя държи на теб и е с теб не само заради секса, би трябвало да те подкрепя и да ти помага. Само по този начин можеш най-лесно и най-бързо да се справиш с проблема. При мен беше така, тотална психоза с всяка следваща мадама, докато не се намери момичето, което не се притесни да ми каже "споко бе пич случва се, не ми пука, пак си те обичам" и някфи такива неща. Така се отпуснах и вече (слава богу) забравих за този проблем. Така е и при тебе 100%. Незнам колко ти пука за гаджето ти, ама ако смяташ че държиш доста на нея трябва да си поговорите и да и обясниш, че имаш нужда от подкрепа (и свирки ). Ако ли пък не, можеш някоя вечер да си кажеш (ей ся ше я изкъртя отсякаде) и всичко да е наред. При мен ставаше проблем, когато не ми се прави много секс, така че е възможно да си се наситил на моменти, и като не си голям мераклия така да се получава. Пробвай и сам ще разбереш :)
Виаграта е опасна и не си играй с нея още от сега...може да пробваш с едни други хапчета на билкова основа ,които стимулират тестостерона Трибестан се казват и са безвредни.Мисля че при теб всичко идва на психическа основа и просто си под натиск и напрежение ,а така не се прави секс.Отпусни се и се наслаждавай без да мислиш кое,как и защо ;)
Има един безотказен метод: Просто някой трябва да ти даде един аспирин, и да ти набие филма, че това са някви си там идеални за целта хапчета, ама няма как да стане в случая, щото ти ще си знаеш, че е аспирин. Иначе това самопсихозата върши чудеса. Така на едно парти с един аспирин едно момче едва не колабира щтото го метнахме че е LSD (въпреки че по нищо не си приличат) :)
shisharkatapz
03-28-2010, 18:38
Всичко е до нагласа...Иначе има един безотказен метод-ТРИБЕСТАН !Ще си като помпена станция-по 2 шепи сперма :D
хахаха спокойно тва е щото си лъскал мн бастуна и щото не изпитваш нищо към нея признай си . . . според мен е тва щото имам подобни проблеми.
ахаха проблеми с чекийките а? :)
TodallenVerratern
03-28-2010, 23:08
И при мен беше подобно когато се опитахме да го направим с приателката ми но щеше да ми е за първи път и прекалено мн мисли ме мъчеха.Тази тема и на мен може да ми помогне.Междодругото пушиш ли и ако да от кога и по колко защото по едно време се притесних че от това може да идват всичките проблеми
++
Само тои :lol: Тя направо се 1 си те е купила от секс шопа :D
TheSunshine01
03-29-2010, 08:19
Може би имаш някъкви проблеми и когато правите секс мислите ти да са другаде ..
Или пък тя не те възбужда достатъчно.