View Full Version : Blend-a-med 3D white pearl
Svalkata
03-29-2010, 08:02
вчера си купих Космополитън и там пишешеза тази паста..та да питам тези,които са я ползвали-доволни ли сте,наистина ли има ефект? И със специална четка за зъби ли трябва да се позлва,или...? :)
pErFeKt_GiRl
03-29-2010, 08:55
аз я имам и при мене нямаше почти никакъв ефект :?
kalpazanka
03-29-2010, 08:56
Преборете се със зависимостта към кафето и виното. След това пастата може и да помогне.
Има ефекта който имат всички пасти за миене на зъбите -почистват зъбите.За избелване вариантите са -в домашни условия -ленти,пасти (евтиния вариант) в стоматологичен кабинет (скъпият вариант)
www.zubite.com
След избелване зъбите трябва да се подържат чисти с обикновенни пасти за зъби(редовно миене по 3 пъти на ден)Избягването на цигари,кафе също е полезно за зъбите.Не е толкова трудно да имаш красива усмивка като на звездите от телевизията-просто да се спазват определени навици.Успех.
Molzinka
03-29-2010, 10:05
Не само, че не ми помогна, а зъбите ми станаха супер чувствителни, венците ми започнаха да кървят и се чудех как да ги оправя после :-x
ако имаше ефект щеше ли още да има хора с жълти зъби.В смисъл МОЖЕ да има ефект но мисля че ще е много много малък .. мнението ми за такива продукти като избелващи гелове и пасти за зъби, хапчета за отслабване, крем за бръчки, стрии и целулит и т.н. е че са пълни измишльотини.Всичко е за пари бе хора :?
Аз използвам тази:
http://www.urodaikosmetyki.pl/photos/7500/7429_blend_a_med_3d_white_pasta_do_ze.jpg
Която е и за чувствителни зъби и венци и съм доволна, а и е по-евтина е с 1-1.50. Аз не пия червено вино и не пуша и имаше ефект, макар и минимален :)
ivcheto0o
03-29-2010, 10:45
Ползвам я и има ефект,но не е голяма разликата.
YourFavoriteDrug
03-29-2010, 12:08
Не само, че не ми помогна, а зъбите ми станаха супер чувствителни, венците ми започнаха да кървят и се чудех как да ги оправя после :-x
+
и мирише отвратително!
Svalkata
03-29-2010, 19:34
аз не пуша и вино много рядко пия..кафе пия, но също не много често.
И моите зъби са чувствителни,та смятамд а си взема тази за чувствителни зъби. Мерси на всички.Още мнения? :)
liim0nka
03-29-2010, 20:01
преди и аз исках да си избеля зъбите,но ми казаха, че ако реша -да го направя в стоматологичната клиника, в която си ходя .поопринцип..относно пастите ми казаха, че само повърхностно избелват емайла(също така го нарушават) , а избелването с геловете и онези шини, които обикновено се ползват, проникват в самия зъб защото в гела се съдържат малки власинки/гранулки) и избелват наистина, за по-дълго време, НЕ нарушават емайла.Това ми го казаха в стоматологина клиника, в която работят изключително добри специалисти..и честно казано съм склонна да вярвам на тях отколкото на рекламите на блендамед колгейт и аквафреш
http://www.regal.bg/lib/showimg.php?filename=cb_747622.jpg
^ тази вода за уста
плюс Астера whitening, на която не можах да намеря картинка
Имаше ефект, който си личеше.
Тия води за уста какво точно правят? Зъбите ли почистват или дъха нещо?И пиеш ли ги жабуркаш ли се?
Tallulah
03-29-2010, 22:07
Някой беше препоръчал пастата на Билка с лимон.Има ли наистина ефект от нея :?
billytalent
03-29-2010, 22:30
Някой беше препоръчал пастата на Билка с лимон.Има ли наистина ефект от нея :?
Аз,от няколко месеца използвам само нея и да при мен се забелязва ефект,тя не е специално за избелване,но е с Лимон и затова може би при мен оказа такъв ефект
maimunche1
03-30-2010, 21:27
При мен пък има ефект и то забележим
TheSlobberGirl
03-31-2010, 06:57
Използвай Елгидиум.
Аз намерих една паста за зъби на Билка, но беще с Грейпфрут и не си я купих пишеше, че избелва. Същата ли е като тази с лимона, смисъл еднакво ли действат ?
billytalent
03-31-2010, 11:21
Аз намерих една паста за зъби на Билка, но беще с Грейпфрут и не си я купих пишеше, че избелва. Същата ли е като тази с лимона, смисъл еднакво ли действат ?
С грейпфрута не е хубава,поне на мен не ми хареса
December
03-31-2010, 11:25
Ами през декември си бях купела списание Ел с тестер на пастата около 12мл.. Ползвах я 2 седмици обаче резултат никакъв(то не че зъбите ми са жълти но пак не са като на момичето от снимката)...
Да не се стига до зъболекар ,че преди малко се връщам от там.....некакви канали ще ми чистят ,ще ми пълнят после пломба ....така сега за около седмица се разделям с 150 лева само за 1 зъб ......В днешно време зъболекар да си .....
rammstein123
03-31-2010, 13:59
Нямам опит с избелването и не мисля, че има пасти, които напълно го правят. Важното е да си миеш зъбите редовно.
sixtenfix
03-31-2010, 14:41
Аз като ви слушам смятам да пробвам тази Билка с лимон ,някой друг да я е ползвал и да има ефект?
аз от толкова одавна си мисля за това ,но никаква паста не ми оказва ефект,пък мойте зъби не са жълти ама пък не са и като на звездите каквито аз искам ;д
Обикновенните пасти независимо от вида им не избелват зъбите.Те почистват,заздравяват емайла,помагат за раздразнени венци но самото избелване става или в стоматологичен кабинет или с някой от средствата за избелване вкъщи(ленти,гелове с шини,избелващи пасти)
SandraTheOne
04-10-2010, 16:38
Избелваа!!!
TheSlobberGirl
04-29-2010, 08:36
Аз като ви слушам смятам да пробвам тази Билка с лимон ,някой друг да я е ползвал и да има ефект?
аз от толкова одавна си мисля за това ,но никаква паста не ми оказва ефект,пък мойте зъби не са жълти ама пък не са и като на звездите каквито аз искам ;д
Абе хора с паста за зъби няма как да имате зъби като на Бионсе и Джесика Алба .. :? То трябва специална процедура за избелване при зъболекар!
angel4eto100
04-29-2010, 11:26
Така е за 3лв искат звездна усмивка недейте се надявайте на много радвайте се на това което имате защото може да го изгубите престанете поне за един момент да мислите как да стане по-хубаво и аз искам по-бели зъбки ама нема 8-)
mArMaLaDkA
04-29-2010, 11:35
Пък на мен за няколко години значително ми се избелиха зъбите в сравнение с преди. :-o Не съм ползвала кой знае какви пасти, почиствах ги толкова, колкото и преди, но просто има разлика и то видима.
незнам за вас, но мен лично не ме удовлетвори резултата от пастата.. като сяка друга обикновенна .. оставете това, че е скъпа нищо особенно