PDA

View Full Version : момичета,имам вапрос

zvezdi4ka_su
03-29-2010, 12:19
след секс веднага ли тичате в банята?

gir
03-29-2010, 12:22
след секс веднага ли тичате в банята?

Отговор от едно момчеще :

Повечето с които съм бил - ДА! И е много хубав навик, щото така може да се предпазиш от доста евентуални болести.
Препоръчвам и на момчетата да правят така.

art
03-29-2010, 13:15
абе може да не е на секундата ама оределено тичам в банята после :-D

an0nimenn
03-29-2010, 13:20
не отивайте веднага защото може да обидите полувинката.. може да се вземе за неприятен/на или си земете душ и двамата..

qna0115
03-29-2010, 14:00
по принцип - не веднага,но ако не бягам до банята гледам да се забърсвам с нещо(ако разбирате за кое става на въпрос).

Mariolcheto
03-29-2010, 14:02
по принцип - не веднага,но ако не бягам до банята гледам да се забърсвам с нещо(ако разбирате за кое става на въпрос).
Дамм и аз така. :)

MissKriss
03-29-2010, 15:00
Ми не, зщото не винъги има баня там където го правя. :)

gir
03-29-2010, 15:55
Зависи къде сме го правили.Ако е било в кола....няма баная веднага.

Мда, случава. Аз, да споделя опит (не съм момиче, ама нали все тая, като става дума за подмиване) - винаги съм си носел една бутилчица минерална водица :oops: и после в някое ъгълче или тоалетна хубаво го измивам, щото все по-сигурно си е така. Ето защо е хубаво човек да си има водичка под ръка.

SuNsEt
03-29-2010, 18:46

Мда, случава. Аз, да споделя опит (не съм момиче, ама нали все тая, като става дума за подмиване) - винаги съм си носел една бутилчица минерална водица :oops: и после в някое ъгълче или тоалетна хубаво го измивам, щото все по-сигурно си е така. Ето защо е хубаво човек да си има водичка под ръка.
Това и с интимни кърпички можеш да го направиш вместо да се поливаш с вода от шише.

YouDontKnowMe
03-29-2010, 19:26
Не винаги имам тази възможност. Примерно, когато не съм у нас.

hahavteen
03-29-2010, 22:30
Зависи от случая. Не винаги изпитвам необходимост да се измия. По-често не го правя.

И е много хубав навик, щото така може да се предпазиш от доста евентуални болести.

Мда то ако беше толкова лесно ехеее :? Как ще измиеш ХИВ с водичка примерно? :?

gir
03-30-2010, 06:57

Това и с интимни кърпички можеш да го направиш вместо да се поливаш с вода от шише.

Не знам дали в България има такива. Ако има - да си купуват кърпички, ако ли не - бутилката с вУдицЪтЪ и това е :)

gir
03-30-2010, 06:59
Зависи от случая. Не винаги изпитвам необходимост да се измия. По-често не го правя.

И е много хубав навик, щото така може да се предпазиш от доста евентуални болести.

1. Теорията за ХИВ-а е спорна.

2. Даже и да е вярна, при измиване се снижава шанса от зараза. Чисто математически.

3. По-добре да си се измил, отколкото да не си се измил.

DevilWish
03-30-2010, 07:02
Не веднага.Доста от пътите не съм в нас, а ако сме в нас, така и така следват още рундове или пък ако е последния просто искам да съм до него и да се гушкаме.Като си тръгне, тогава се къпя.

Len4etyYyy
03-30-2010, 08:13
Предпочитам веднага след акта, даже спорим кой да е пръв в банята :D

nEwiDimkaTa
03-30-2010, 09:28
Не веднага.Доста от пътите не съм в нас, а ако сме в нас, така и така следват още рундове или пък ако е последния просто искам да съм до него и да се гушкаме.Като си тръгне, тогава се къпя.

съгласнаа :) :) :)

hahavteen
03-30-2010, 15:00

2. Даже и да е вярна, при измиване се снижава шанса от зараза. Чисто математически.

А водата дали предпазва и от бременност? :-o Може би ако момичето скача на едно място за да изтече спермата и после се измие с вода и сапун няма да забременее... Ти как мислиш? :-o
А дали според теб ако правя секс без презерватив с различни мъже но всеки път след полов контакт се мия това ще ме предпази от болести? :-o

uBuTo
04-05-2010, 15:53
винаги съм си носел една бутилчица минерална водица
РАЗХИЩЕНИЕ!! С чешмяна! Криза е! .. 8-) по темата: зависи къде сме .. :)

Gr0zDan0v
04-05-2010, 17:15

дам!!

DevlLady666
04-05-2010, 21:07
Предпочитам веднага след акта, даже спорим кой да е пръв в банята :D
Защото не можете да влезете двамцата ли :D ..
По темата.. Правила съм го веднъж, не сме се мили, тъй като времето и мястото не бяха подходящи, но определено смятам, че е нужно, поне с интимни кърпички :? ;д