View Full Version : Самозадоволяване със струята на душа
А бе момичета я кажете, самозадоволявате ли се със струята на душа и често ли го правите, когато влезете да се къпите в банята?
т.7
krem4et0
LovelyGirl
03-30-2010, 14:13
Не, не го правя. :)
Callisto
03-30-2010, 14:35
Да правя го и то често. Усещането е прост уникално! :-) За броени секунди се достига до оргазъм. Пробвайте го! :) Колкото е по-топла водата, толкова по-приятеное, но гледайте да не се изпържите. :D Важно е и струята да е силна.Аз лично разглабям душчето, махам му главичката и си действам със струйката по клитора, но ще ми тр някой да ме държи, че всеки път като го правя направо не издържам. Цялата почвам да треперя от кеф и не ме свърта на 1 място. :D
SmilezZz
03-30-2010, 14:41
Не, не го правя. :)
Да правя го и то често. Усещането е прост уникално! :-) За броени секунди се достига до оргазъм. Пробвайте го! :) Колкото е по-топла водата, толкова по-приятеное, но гледайте да не се изпържите. :D Важно е и струята да е силна.Аз лично разглабям душчето, махам му главичката и си действам със струйката по клитора, но ще ми тр някой да ме държи, че всеки път като го правя направо не издържам. Цялата почвам да треперя от кеф и не ме свърта на 1 място. :D
Пак се изказа :grin: :grin: :grin:
Чувал съм че в джакузи е много приятно или в басейн, там от дюзите които връщат водата в басейна. Няма как да знам, щото съм момче... :-o
Callisto
03-30-2010, 15:19
Пак се изказа :grin: :grin: :grin:
Чувал съм че в джакузи е много приятно или в басейн, там от дюзите които връщат водата в басейна. Няма как да знам, щото съм момче... :-o
Хаха като бях малка в аквапарковете винаги седях до тези места. :D
under_black_sky
03-30-2010, 16:41
Ами аз лично доста често,хем е бързо,хем приятно,хем няма кой да те безпокои, да те хване уж се къпеш ;д и така :D
anyfany2
03-30-2010, 16:43
Не го правя често, но го правя... Мда, както казаха по-горе - влудяващо е !!! :grin:
Просто при мен колкото по-рядко се случват нещата, толкова повече ги желая... :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt026 :smt031 :smt023
Толкова просто, а толкова не лесно за изпълнение ... :o :D
Ambrosia
03-30-2010, 17:11
ЕХЕ.
Не издържат.
ЕХЕ.
Не издържат.
м дааа :D :D
Не не мисля че бих се възбудила от струята на душа 8-)
Callisto
03-30-2010, 20:25
Това е, защото не мислиш! :D Пробвай и тогава казвай, че не е яко. Аз го предпочитам 1000 пъти повече от секса. :) Остава и гаджето да ми се натиска през това време и не на 7мото, а нз на кое небе ще съм. :D
Надърви ми се.
YouDontKnowMe
03-30-2010, 20:27
Рядко, но е приятно (меко казано).
блах .. НЕ!! :shock: :lol: :lol:
Малееееее, ако знаят вашите какво правиш с душа! :D
Не го правя често, но го правя... Мда, както казаха по-горе - влудяващо е !!! :grin:
Просто при мен колкото по-рядко се случват нещата, толкова повече ги желая... :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt026 :smt031 :smt023
Толкова просто, а толкова не лесно за изпълнение ... :o :D
Това за колкото по-рядко, толкова повече ги желая е един основен икономически закон :)
Това е, защото не мислиш! :D Пробвай и тогава казвай, че не е яко. Аз го предпочитам 1000 пъти повече от секса. :) Остава и гаджето да ми се натиска през това време и не на 7мото, а нз на кое небе ще съм. :D
А, ако майка ти или баща ти влезне направо не в 9-я кръг на ада, ами не знам в коя ще си :D ...Имам лошо предчувствие относно тая история, внимавай :D
Ъъъъ :lol: Не. Ползвайте душовете по предназначение бе ... кво сте тръгнали да си ги врете на разни места ... :? :lol:
Callisto
03-31-2010, 13:55
Ъъъъ :lol: Не. Ползвайте душовете по предназначение бе ... кво сте тръгнали да си ги врете на разни места ... :? :lol:
Ти май не си много запозната с темата и за какво става въпрос! Никой никъде не си вре нищо. Струйката само се насочва на там...нито те докосва душа нито нищо. Тук големи моралистки се искарахте, но на бас, че или сте пълните сухарки или просто не смеете да си признаете, че го правите.
kremen4eto
03-31-2010, 14:14
Правила съм го няколко пъти, но не изпитвам баш върховното удоволствие, за което някои от вас говорят.
flowerlina
03-31-2010, 14:24
Да
Браво,"моралистка"-всеки изпитва такава нужда понякога и никъде не се вре душа,земи научи нещо 8) :lol:
pussucetka
03-31-2010, 15:05
Правила съм го няколко пъти, но не изпитвам баш върховното удоволствие, за което някои от вас говорят.
Съгласнаа :)
Callisto
03-31-2010, 18:21
Може би просто не го правите както трябва. :) Единия вариант е да пуснете силна и топла струйка и да я насочите от разтояние 10см към клитора, като разтворите леко срамните устни, за да ви е по-лесно. Другия номер е разтоянието да е 1см и тогава е както споменаха по-горе като в джакузи.
gecata22
03-31-2010, 18:23
monahinq?
Callisto
03-31-2010, 18:29
monahinq?
Бъдеща или неосъзната! :D
kremen4eto
03-31-2010, 19:36
Може би просто не го правите както трябва. :) Единия вариант е да пуснете силна и топла струйка и да я насочите от разтояние 10см към клитора, като разтворите леко срамните устни, за да ви е по-лесно. Другия номер е разтоянието да е 1см и тогава е както споменаха по-горе като в джакузи.
Абе аз ще си правя секс 8-)
monahinq?
Бъдеща или неосъзната! :D
Оставете момичето, тя е мой човек! :)
Като не иска с душа да си го прави, няма да го прави!
СВОБОДА, БРАТСТВО, РАВЕНСТВО!
Казах!!!
Не е добре често да се правят такива странни експерименти, защото като се свикне на този начин на самозадоволяване ще търсите усещане и от секса и като не го получите ще бъдете разочаровани и до края на живота ще си правите душова чекия или скречия. Аз лично предпочитам потно, перверзно и овлажнено от мазга до ушите мастийче, отколкото такива простотии.
pussucetka
03-31-2010, 20:44
Не е добре често да се правят такива странни експерименти, защото като се свикне на този начин на самозадоволяване ще търсите усещане и от секса и като не го получите ще бъдете разочаровани и до края на живота ще си правите душова чекия или скречия. Аз лично предпочитам потно, перверзно и овлажнено от мазга до ушите мастийче, отколкото такива простотии.
[/i] Има нещо вярноо :smt011
xD после мъжете са били первезни :razz:
[quote="umri"] Аз лично предпочитам потно, перверзно и овлажнено от мазга до ушите мастийче, отколкото такива простотии.[/[quote]
Ето това е приказка на място! :) Колкото по-малко фетизизъм, толкова по-близко до природния секс!
Ти май не си много запозната с темата и за какво става въпрос! Никой никъде не си вре нищо. Струйката само се насочва на там...нито те докосва душа нито нищо. Тук големи моралистки се искарахте, но на бас, че или сте пълните сухарки или просто не смеете да си признаете, че го правите.
1. Запозната съм с това как става. Грамотна съм, чета.
2. Сухарка ще викаш на майка си.
3. Не съм го правила, нямам и намерение. Ти си зле. :?
Браво,"моралистка"-всеки изпитва такава нужда понякога и никъде не се вре душа,земи научи нещо 8) :lol:
Ходи се скрий някъде, че си смешна. 8) Това, че ти оставаш незадоволена, не означава непременно, че всички са така. Достатъчно ми е това, което получавам от приятеля си. Не съм изпаднала в нужда да ходя да се разкрачвам пред душа. 8)
1. Запозната съм с това как става. Грамотна съм, чета.
2. Сухарка ще викаш на майка си.
3. Не съм го правила, нямам и намерение. Ти си зле. :?
Ходи се скрий някъде, че си смешна. 8) Това, че ти оставаш незадоволена, не означава непременно, че всички са така. Достатъчно ми е това, което получавам от приятеля си. Не съм изпаднала в нужда да ходя да се разкрачвам пред душа. 8)
Джеси, много си агресивна, бъди малко по-умерена, щото нарушаваш правилата на форума и едва ли модератори и потребители ще те търпят дълго с тоя тон. Нека бъдем добри и да си помагаме взаимно, допринасяйки за благото на форума, а не да се обиждаме без повод!
И в раздел "Любов" нападаш хората много безпричинно, неграмотно и грозно, не ти прави никаква чест!
1. Кого съм обидила? :lol:
2. Къде съм писала неграмотно ? :lol: :lol: :razz: :razz: :razz:
Wrathchild
03-31-2010, 22:00
Какво й се хвърлихте на Калисто? Момичето има право да се задоволява ама точно като намери за добре.
Не се и съмнявам, че вашите гаджета са най-най в леглото и че винаги, когато поискате секс, те се появяват на вратата. Но не всеки ден е Великден...
Какво й се хвърлихте на Калисто? Момичето има право да се задоволява ама точно като намери за добре.
Не се и съмнявам, че вашите гаджета са най-най в леглото и че винаги, когато поискате секс, те се появяват на вратата. Но не всеки ден е Великден...
Точно така е, но Джесито нещо я бие сачмата , даже ми се е отваряла БЕЗ ПРИЧИНА по темата за полиаморията в "Любов", та ако мисли да се държи като дивачка, без да зачита другите момичета и момчета, направо й пускам тема във форумния раздел, за да я предупредят официално модераторите, ако те не се справят - отиваме към админите и така, докъдето е нужно.
Нямам нищо против да е против тези предмети като душа, ама не и да пише кой колко е тъп, зле и пр. епитети. Това е обидно, а и не е възпитателно за останалите.
Biskfitka
03-31-2010, 22:51
Не се и съмнявам, че вашите гаджета са най-най в леглото и че винаги, когато поискате секс, те се появяват на вратата. Но не всеки ден е Великден...+1
Всеки може да прави каквото и с когото си пойска.
YouDontKnowMe
03-31-2010, 23:13
Калисто е голяма мацка :D Радва ме :D
Джеси, стига се заяжда, хората ти казаха. Хората имат право да се задоволяват колкото искат , по какъвто и да е било начин. В това няма нищо ненормално.Недей да се правиш на интересна. Колко извратеняци-престъпници има по света, ти нас си дошла да съдиш.
Wrathchild
04-01-2010, 07:33
Ама оставете си я да морализаторства там. То аман от такива, дето само тяхното мнение е правилното...
То пък аз не виждам какво неморално има в темата, ама... да си лае.
Lolita93
04-01-2010, 15:09
Уникално чувство, направо може да те побърка за секунди, но трябва струята да е доста силна. :P
Изобщо не е възбуждащо. Та това е вода. Друго е да е с ръка /дори ако щете с предмет/! По-добре да си навреш душа направо, отколкото да се самозадоволяваш със СТРУЯ! Никакво удоволствие. :?
Spider4eto
04-01-2010, 20:14
Любимото ми :smt001
MissKriss
04-01-2010, 20:33
да и аз го правя често :-P
да и аз го правя често :-P
Джеси, стига се заяжда, хората ти казаха. Хората имат право да се задоволяват колкото искат , по какъвто и да е било начин. В това няма нищо ненормално.Недей да се правиш на интересна. Колко извратеняци-престъпници има по света, ти нас си дошла да съдиш.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Никого не съдя, кой к'вот иска да прави.. А този gir ли, къв е, де да го знам, нека си реве колкото си ще, ако иска и на Господ да се оплаче... Животът ми не зависи от някакъв си форум. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Никого не съдя, кой к'вот иска да прави.. А този gir ли, къв е, де да го знам, нека си реве колкото си ще, ако иска и на Господ да се оплаче... Животът ми не зависи от някакъв си форум. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
До сега си траех,ама вече щи го кажа,не прилича на момиче да говори/пише така....мязаш ми на някоя дива селянка...аее малко по-кротко го давай.
Но не всеки ден е Великден...
Но всеки ден е празник с Булсатком :lol: :lol: :lol:
По темата: Това ми звучи ужасно. Винаги когато чуя да наричат момче "перверзник" ще им показжам тази тема :grin: :grin:
да ама великден е близооо 8-)
Kandrobs
04-02-2010, 09:54
А бе момичета я кажете, самозадоволявате ли се със струята на душа и често ли го правите, когато влезете да се къпите в банята?
т.7
krem4et0
хахауахауахуаххаууахуха :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Това пък на мен никога не ми е харесвало...а и си имам приятел за кво ми е струята под душа :)
shadowOne
04-02-2010, 12:07
хахах точен си ве!
ОМГ .. ! Аз в банята толкова време ми отнема да се окъпя,с моето туткане .. такамоли да тръгна да се задоволявам с вече студената вода :D
stupid0boy
04-02-2010, 14:09
Ми... НЕ, защото съм Момче 8) 8) 8)
TheSunshine01
04-02-2010, 14:29
Хъбене на вода ии гас (при мене).
Нещо което не съм правила и няма да направя. :-D
Callisto
04-02-2010, 17:06
ОМГ .. ! Аз в банята толкова време ми отнема да се окъпя,с моето туткане .. такамоли да тръгна да се задоволявам с вече студената вода :D
А дойдохме си на думата! :D Това е причината да не го правя прекалено често. Аз се къпя по повече от полувин час и накрая не остава никаква топла вода за подобни занимания. :( То и гаджето не излиза с часове от банята и мога да се самозадоволявам по този начин, само ако вляза в банята преди него или влезем заедно.
тогава хващай душа и го блъскай целия! 8-) аз не бих
eshebo93
04-03-2010, 17:43
и аз съм пробвала и то доста пъти .. мм яко си е .. квото и да си говорим е яко .. :D :D :D :D
А иначе се възбуждаш от пръсти нали ? Ммм мисля, че трябва да пробваш... няма да съжеляваш ;)
Наистина е много приятно,нежно и изключително възбуждащо... А тези които мислят че не е така, нека първо да пробват и после пак да изкажат мнение :)
BluesCat
04-04-2010, 18:45
А пък нищо не усещам. :?
FunkyBoy
04-04-2010, 20:49
И аз искам да питам... : с градински маркуч пробвали ли сте ? :) :lol: :lol: