View Full Version : Dance workout
Не намерих такава тема, ако има заключете я. Значии сещате се за видеата с аеробики, танци, тае-бо, и т.н Казвайте тези, които сте пробвали и са ви харесалиии .. Ето най-доброто, което съм пробвала:
http://zamunda.net/details.php?id=18417&hit=1
супер добро е.. за 2 седмици си с почти перфектно тяло. Ама първите пъти е доста трудно.. Аз не можех да го направя цялото до 5-ия път :o :o то е час и 17 минути май..
cherrygloss
03-30-2010, 18:23
Да, това съм го правила и е наистина трудно
Сега всеки ден си правя тае бо на Били Бланкс, пак много изморяващо и горящо калории. http://zamunda.net/details.php?id=23012&hit=1
Lillyann
03-30-2010, 18:27
И двете съм ги пробвала и наистина са доста натоварващи.
Повече ми харесва Pump it up, само проблемът е, че нямам много време да го правя цялото, но наистина е много добро.Тае бо-то също не е лошо, но аз лично не искам тела като на тея.. смисъл някакви мускулести.
cherrygloss
03-30-2010, 18:33
И двете съм ги пробвала и наистина са доста натоварващи.
Повече ми харесва Pump it up, само проблемът е, че нямам много време да го правя цялото, но наистина е много добро.Тае бо-то също не е лошо, но аз лично не искам тела като на тея.. смисъл някакви мускулести.
;-)
cherrygloss всеки ден ли го правиш?? аз pump it up успявам 2/3 пъти в седмицата.. :D :D
Infinity
03-30-2010, 18:38
Ей , преди си бях свалила едно на компа много яко.
Но сега , откакто ми е преинсталиран компа го нямам и не мога
да се сетя. :o Беше с три момичета на брега на морето. 8-)
Ох, ако някой се сети супер. Бг аудио имаше , също.
http://zamunda.net/details.php?id=54991&hit=1
или
http://zamunda.net/details.php?id=55269&hit=1
Infinity
03-30-2010, 18:45
Nadunda мерси много. :-)
Първото е.
Преди време ги правех и бях страшно доволна.
От утре пак започвам. 8)
мда... и не е много натоварващо първото
Хареса ми, от утре ще правя първото... мисля, че ще има ефект, ако се прави усилено... пък и доста разтоварващо ми се вижда. :)
cherrygloss
03-30-2010, 19:15
cherrygloss всеки ден ли го правиш?? аз pump it up успявам 2/3 пъти в седмицата.. :D :D
Да, но Pump it up си е вече доста по-дълго и натоварващо :)
А няма ли такива видеота за упражнения за разтягане за момчета? ам мисля, че няма разлика в упражненията за момче или момиче в упражненията за разтягане, но се тая... та има ли такова видео?
пф много повторения станаха, но не ми се едитва (angel)
DollDaggaBuzzBuzz
03-30-2010, 19:43
Не намерих такава тема, ако има заключете я. Значии сещате се за видеата с аеробики, танци, тае-бо, и т.н Казвайте тези, които сте пробвали и са ви харесалиии .. Ето най-доброто, което съм пробвала:
супер добро е.. за 2 седмици си с почти перфектно тяло. Ама първите пъти е доста трудно.. Аз не можех да го направя цялото до 5-ия път :o :o то е час и 17 минути май..
Сподели нещо повече за ефекта от упражненията :) Като колко кг си била,и сега колко си,отслабнала ли си в бедрата,с нормално телосложение ли си и etc :) Мерси предварително !! :)
BlackKeys
03-30-2010, 19:47
Това Pymp It Up ли е, че ме мързи да влизам в Замундата? 8-)
И ти как си го правила по.точно? Колко дни в седмицата, по колко време... И си си оформила тялото или свалила мазнини?
Аз Pump It Up го правих преди като имах време, обаче само до втората част, някога и малко от нея, че ме мързеше. Ама спрях, защото ми писна. Иначе е трудно първите няколко пъти, защото правят стъпките без д обясняват, ама после се свиква.
Това ще ми е много полезно сега като няма да имам трен. в залата :) :grin:
soni4kuu
03-31-2010, 06:58
аз pump it up го правех преди и то стяга тялото,но за мазнините не знам.иначе е наистина много натоварващо накрая, а в началото е малко тъпичко :-D сега и аз ще го пробвам тва първото
п.п. Pump it up го има в още няколко серий
ето я цялата колекция :
1.Pump It Up - Dancemix
2.Pump It Up - Burn It Lose It
3.Pump It Up - Hi
4.Pump It Up - Beach Body
http://www.p2pbg.com/smf/index.php?topic=976.0
(правила съм Beach body и е многооооо яко!)
Iv4etoOo
03-31-2010, 12:19
ехооооо, супер!
откога си търся такова нещо!
и аз ще го порбвам! :grin:
soni4kuu може ли да го качиш Pump It Up - Beach Body някъде да мога да си го сваля, че от този сайт, които си дала не мога пише ми ГРЕШКА :o
И ти как си го правила по.точно? Колко дни в седмицата, по колко време... И си си оформила тялото или свалила мазнини?
Аз Pump It Up го правих преди като имах време, обаче само до втората част, някога и малко от нея, че ме мързеше. Ама спрях, защото ми писна. Иначе е трудно първите няколко пъти, защото правят стъпките без д обясняват, ама после се свиква.
Значии правя го все още. Понеделник, петък и неделя-тогава имам време. В бедрата първо почнах да отслабвам, после свалих и дупето и корема. Килограмите-- свалих 4/5, но видимата разлика беше огромнааа..
BlackKeys
03-31-2010, 13:37
Значии правя го все още. Понеделник, петък и неделя-тогава имам време. В бедрата първо почнах да отслабвам, после свалих и дупето и корема. Килограмите-- свалих 4/5, но видимата разлика беше огромнааа..
Надявам се няма да стана много нахална, ако те попитам още някой неща. Предполагам и другите ги интересува. :)
Ти имаше ли някъде излишми мазнини и тях успя ли да свалиш?
И от колко време го правиш?
Цялата програма ли правиш?
Спазваш ли някакъв хранителен режим?
И то попринцип колко висока си и колко кг беше? защото все пак тези, които имат повече да свалят, свалят по-лесно.
cherrygloss
03-31-2010, 14:18
^ Дам и аз искам да задам същите въпроси.
Днес започнах това Pump it up! и стигнах само до 35 мин и после бях капнала, но като за първи път пак добре.Имам нужда да се постегна малко, нали идва лятото :) :)
^ Дам и аз искам да задам същите въпроси.
Днес започнах това Pump it up! и стигнах само до 35 мин и после бях капнала, но като за първи път пак добре.Имам нужда да се постегна малко, нали идва лятото :) :)
И аз от днес започнах :grin: Аз стигнах до 33 минути, много е натоварващо и забавно, хареса ми. А на ден по колко трябва да се прави ?
dqvolcheto9
03-31-2010, 15:20
Уха това Pump it е много готино.От утре го почвам искам да си стегна тялото ,въпреки ,че съм слаба :)
dqvolcheto9
03-31-2010, 15:59
Ух почнах да ги правя 36 минути умрях ,обаче мн добре ми се отразиха . Имах гадно настроение и ся ми мина :grin: :-)
cherrygloss
03-31-2010, 16:42
Да хора, моля ви ако някой знае, за да има ефект за няколко седмици, цялото (1:17) ли да правя или може и по 30-40 мин?Защото е много изморително, но ако трябва и цялото ще го правя 8-)
Lillyann
03-31-2010, 17:08
И аз в началото издъхвах.А колко пъти съм спирала плеъра докато схвана някоя стъпка... 8-) Първите няколко пъти може да не се прави цялото или някой неща може да се прескачат, но без загрявката разбира се.. иначе аз го правех всеки ден, когато имах врене, но се е случвало и един път в седмицата да го правя.. различно.
А и исках да питам.. знаете ли къде се продават малки гирички ? Такива от по 1-2 кг.. или пък някъде бях чела, че може с бутилки, но не е ли много неудобно ?
FlowerPower
03-31-2010, 17:22
Хораа, аз съм фенка на този тип упражнения. Има още едни мн добри- Turbo dance, а най- ефективни са според мене на Jillian Michelles.
Гирички има в спортните магазини.
Във фитнес магазините, но аз съм виждала дори в Пикадили ( беше някаква промоция ) . Попринцип цените вървят към 10 - 15 лв, но зависи от самата гиричка.
Иначе аз ще го правя в продължение на 1 - 2 седмици, само за разтоварване.
saturday
03-31-2010, 19:15
оооооооооооо супер мерси много за линковете, да сте ми живи и здрави свалих си вече няколко филмчета
днеска ще пробвам Pump it :P :)
Ambrosia
03-31-2010, 19:17
Аз правя Pump it up!
Много ме кефи.Цялото го правя.
Надявам се няма да стана много нахална, ако те попитам още някой неща. Предполагам и другите ги интересува. :)
Ти имаше ли някъде излишми мазнини и тях успя ли да свалиш?
И от колко време го правиш?
Цялата програма ли правиш?
Спазваш ли някакъв хранителен режим?
И то попринцип колко висока си и колко кг беше? защото все пак тези, които имат повече да свалят, свалят по-лесно.
Имах излишни мазнини на бедрата, дупето и на кръста. Тях успях да сваля/ За сега от 2 седмици го правя. Първо не можех цялата програма, но постепенно започнах и цялата.Не мога да кажа, че спазвам точно хранителен режим, просто не се тъпча с вафли, кроасани, кола, чипсове и т.н . И избягвам да ям по-късно от 19:30. Висока съм 1,69 и бях 54 кг. Сега съм 50 и се чувствам перфектно. Но не е всичко в килограмите..
cherrygloss
04-01-2010, 17:25
Това Pump it up е стархотно!Вече 2ри ден го правя и с правилното хранене от вчера съм свалила половин килограм.. :shock: :grin:
magicfairy
04-02-2010, 11:55
Извинявам се, ако повтарям въпроси, но..
1. Висока съм около 1 и 57-58 и тежа околооо 46-47 кг, нооо имам коремче малко и от бедрата имам да свалям, както и паласки, опитвам да си създам режим- без сладко, мазно, газирано и т.н., но се поддавам :( Та въпроса ми е за колко време ще успея да се стегна хубаво при положение, че днес като свалих Pump it up на 11-тата минута издъхнах. 8-)
2. Имам време в нас да правя цялата програма, но нямам толкова сили, може би ще успея малко по-натам като свикна, но все пак вие по колко пъти седмично го правите и по колко минути. Аз мога да си дам зор, защото не се понасям така и искам да си стегна тялото, но си е доста натоварващо.. :D
3. Също така моля споделете от колко време го правите и какви са резултатите.
пс Също така момичето в началото спомена, че трябва да се пие много вода, но аз лично като преглеждах клипа не видях някой да пие вода. :lol: Е.. може да съм го пропуснала тоя момент, но вие пиехте ли вода и колко често?
Благодаря предварително. :)
Lillyann
04-02-2010, 12:19
Еми те не пият вода, зашото просто са ги снемали отделно частите, а не наведнъж и после е монтирано всичко.Така че си пият, но не докато се снима.Иначе аз пия, когато се изморя много и спирам за няколко секунди, пия и пак продължавам.
DollDaggaBuzzBuzz
04-02-2010, 12:37
Аз го правя от 3 дена,първия ден едвам стигнах до 30та минута,2рия го направих цялото,но с почивка 8-) ,а днес цялото без почивка :grin:
И аз изтеглих Pump it up! Още на 8мата минута се бях изпотила, но "цаката" му е да не се отказваш, дори като си изморен, защото следващите упражнения по-някакъв начин ти вземат умората. Отпочиваш си... :D
Аз правя вече само преди часта : Pump it up и преди : dance it out или нещо такова беше.. поо 4 минутии .. и изпивам по чаша и половина водаа.. :grin: :grin:
DollDaggaBuzzBuzz
04-02-2010, 13:16
А горе-долу кога се забелязва видим ефект от упражненията :-o :)
Sladinkoto94
04-02-2010, 13:45
И аз го изтеглих и издържах до 50 минута :grin: после вече се отегчих :D
започвам от днес след няколко дни ще пиша как е хавата :-D само лошото е че някои стъпки не са обяснени добре иначе бива не е изморително :-P
StreetFame
04-02-2010, 13:51
2 седмици, ако е с правилен режим на храненето.
Емии след 2 седмици забелязах първите ефекти .. :-D :-D
Аз правя Pump it up!
Много ме кефи.Цялото го правя.
И аз така :grin: Миналата година Май месец бях доста напълняла в областа на корема и паласките особено.. За 2 седмици станах перфектна направо.. Сега го правя 2-3 пъти в седмицата щото ме кефи много :P
Емии след 2 седмици забелязах първите ефекти .. :-D :-D
Как след 2 седмици :shock: Ефекта се забелязва на 2-рия ден ! :)
DollDaggaBuzzBuzz
04-04-2010, 09:31
Охх мина ми нещо ентусиазма и почна да яко да ме мързи да го правя 8-) Особено като не виждам кой знае какъв ефект от цялото бъхтене :(
колко калории се горят с цялата серия ?
soni4kuu
04-04-2010, 13:50
soni4kuu може ли да го качиш Pump It Up - Beach Body някъде да мога да си го сваля, че от този сайт, които си дала не мога пише ми ГРЕШКА :o
ами аз в момента го нямам на компютъра си,но и други хора ме питат и ако намеря ще го постна :)
cherrygloss
04-04-2010, 14:09
И аз това искам да попитам.
sasheto0o
04-04-2010, 14:15
И аз това искам да попитам.
и аз ..
Inn0cenCe
04-05-2010, 13:27
Моля ви, качете другите части, аз имам "Pump It Up - Dancemix" и само тва има в замунда :( , а другия сайт който пратихте не иска да ми се отвори :x ...
Christine
04-05-2010, 15:55
Има още в pirate bay.
Pump it up: Aeroburn (http://thepiratebay.org/torrent/4663455/Ministry_of_Sound_Pump_It_Up_Aeroburn)
Pump it Up: Yoga Dance Beach Body (http://thepiratebay.org/torrent/4042287/Ministry_of_Sound_-_Pump_it_Up_-_Yoga_Dance_Beach_Body.nrg)
Не съм ги теглила, просто пуснах търсачката.
Lillyann
04-05-2010, 16:14
За калориите - мисля, че са към 380-400.
според мен калориите са много повече... :-o :-o :o :-o не знамм ..
foreverr
04-05-2010, 16:30
Има още в pirate bay.
Pump it up: Aeroburn (http://thepiratebay.org/torrent/4663455/Ministry_of_Sound_Pump_It_Up_Aeroburn)
Pump it Up: Yoga Dance Beach Body (http://thepiratebay.org/torrent/4042287/Ministry_of_Sound_-_Pump_it_Up_-_Yoga_Dance_Beach_Body.nrg)
Тръгнах да го тегля и ми каза, че този файл можел да навреди на компютъра ми.100% има вирус :o
Много си е готина тренировката. Правя през ден и определено ми действа много добре. Дори чисто психически се освобождавам от стреса. Надявам се да има и резултат върху фигурата ми.
Christine
04-05-2010, 17:47
Има още в pirate bay.
Тръгнах да го тегля и ми каза, че този файл можел да навреди на компютъра ми.100% има вирус :o
Кой от двата?
foreverr
04-05-2010, 18:02
Има още в pirate bay.
Кой от двата?
И двата!!!
cherrygloss
04-05-2010, 19:21
+
Когато ходех на тае бо, за 1 час, малко по-лека теенировка от Pump it up беше около 600 калории.Смятайте. :)
BlackKeys
04-07-2010, 15:11
И на мене ми е интересно. Аз търсих в интернет, ама нищо не пише.
+
Когато ходех на тае бо, за 1 час, малко по-лека теенировка от Pump it up беше около 600 калории.Смятайте. :)
а аз мисля ,че са по малко
от тае бо то ... това Pump it up ми е доста глупаво
аз си практикувам йога всеки ден почти може да се горят по малко калории но пък е вного разпускащо :)
иначе за отслабване определено Тае бо няма по страхотно неущо според мен :)
BlackKeys
04-07-2010, 15:21
Вижте какво намерих:
Jeanette Jenkins Bikini Boot Camp.
75 минути е дълго и то, изгарят се 600-1000 калории.
Ето и едно клипче: http://www.youtube.com/watch?v=fWDuY5XtBn0
В youtube има още няколко. В замундата обаче го няма..
Изглежда ми доста по-натоварващо и ефективно от Pump It Up. Пък и на мене то вече взе да ми писва.
magicfairy
04-07-2010, 17:15
^ Ауууу много не ми харесват телата им..
BlackKeys
04-07-2010, 19:32
И на мене, но ми изглежда по-добро от Pump It Up.
awesomesheepy
04-15-2010, 16:58
много е добро..
ivonka11
04-26-2010, 18:31
Аз искам да питам кое е най-доброто ако искаш само да намалиш обиколката на бедерата, дупето и корема обаче НИКАКВИ МУСКУЛИ не искам да ми се оформят и да стават по-големи :P Искам само да намаля обиколката и да изгоря манини Е?
soni4kuu
04-27-2010, 06:41
Аз искам да питам кое е най-доброто ако искаш само да намалиш обиколката на бедерата, дупето и корема обаче НИКАКВИ МУСКУЛИ не искам да ми се оформят и да стават по-големи :P Искам само да намаля обиколката и да изгоря манини Е?
Четох някъде,че не можеш да оформиш само някоя част от тялото си.според мен са пълни глупости,но там пишеше,че трябва да тренираш цялото си тяло едновременно :-o
пп.пак казвам,че прочетох
blackeye
04-27-2010, 09:57
Искам само да попитам автовката: След като за две седмици си станала с перфектно тяло, през тези дни ограничавала ли си се от храни и разни такива работи? 8)
blackeye
04-27-2010, 12:37
Ако някой друг го е правил моля ви кажете ми!?! :(
Steff9423
04-27-2010, 12:45
От личен опит бих ти препоръчала да намалиш тестените изделия,консумирай повече плодове и полезни храни като пилешко и телешки месо.
Тренирам Пъмп Ит вече от месец,и дава резултат.Имам стегнато коремче с изразени (но не прекалено) мускули,а за дупето да не говорим.Ограничавам се,но не много,спрях шоколада,жилираните бонбони и сладкишите с много захар.
Готова съм за лято 2010 :smt006 ,макар че има още 2 килца за сваляне..
blackeye
04-27-2010, 13:03
От личен опит бих ти препоръчала да намалиш тестените изделия,консумирай повече плодове и полезни храни като пилешко и телешки месо.
Тренирам Пъмп Ит вече от месец,и дава резултат.Имам стегнато коремче с изразени (но не прекалено) мускули,а за дупето да не говорим.Ограничавам се,но не много,спрях шоколада,жилираните бонбони и сладкишите с много захар.
Благодаря ти много! Аз вчера ядох бяло пилешко месо и вече 4 ден за закуска Активия, но не за друго - вкусна ми е :D ии като цяло не ям много тесто, а хляба съм го спряла... Всеки ден ям ябълки и бананиии, обаче си хапвам и нещо сладичко надявам се за един месец до лятото да се стегна. Аз днес направих цялото Pump it up. И пак благодаря... :-) АА и най вече искам да си стегна дупето и бедрата :) Дано да стане.
DisturbiaV
04-27-2010, 13:36
Благодаря ти много! Аз вчера ядох бяло пилешко месо и вече 4 ден за закуска Активия, но не за друго - вкусна ми е :D ии като цяло не ям много тесто, а хляба съм го спряла... Всеки ден ям ябълки и бананиии, обаче си хапвам и нещо сладичко надявам се за един месец до лятото да се стегна. Аз днес направих цялото Pump it up. И пак благодаря... :-) АА и най вече искам да си стегна дупето и бедрата :) Дано да стане.
бананите съм чувала,че не са подходящи за диета и т.н нямам си напредстава,обаче защо :)
blackeye
04-27-2010, 14:57
Да и аз така съм чувала, мисля че защото са малко по тежка храна ли незнам но чак толкова, нищо аз си хапвеам банани 8-) :P :P
Steff9423
04-27-2010, 15:07
Аз също хапвам банани.
Вмъквам малко информация за бананите:
Банан (за 100 гр. продукт)
Енергийност 90 ккал., 370 кджл.
Въглехидрати 22.84 гр.
- Захари 12.23 гр.
- Фибри 2.6 гр.
Мазнини 0.33 гр.
Протеини 1.09 гр.
Но все пак знай че ако си 15-18 годишна организъмът ти се нуждае от протеини,затова ти препоръчвам да продължаваш с Пъмп Ит и да се храниш нормално и здравословно.Ако искаш малко повече информация относно храните,диетите и спорта ЛС за да не ни се сърдят админите.
Glamour92
04-27-2010, 18:01
бананите не са мн подходящи за диети,защото за разлика от другите плодове,заедно с гроздето съдържат повече глюкоза,отколкото фруктоза и влакнини.Не е казано,че са вредни,но ако системно се прекалява с тях(особено вечер,когато инсулунът трябва да е нисък) ефекта няма да е никак добър.Иначе са идеални за след тренировки ;)
Glamour92
04-27-2010, 18:05
Четох някъде,че не можеш да оформиш само някоя част от тялото си.според мен са пълни глупости,но там пишеше,че трябва да тренираш цялото си тяло едновременно :-o
пп.пак казвам,че прочетох
всъщност това,което си прочела си е вярно.
Знае се,че тялото не топи мазнини от една определена област,това става горе-долу равномерно(с разлики естествено)
виж
Искам да предложа на вниманието на читателите една спорна тема. Това е темата “Възможна ли е т.нар. точкова редукция” или, с други думи, може ли да сваляме мазнините от определена област на тялото? И, тъй като темата е спорна, намирам за удачно да ви я представя чрез един спор.
Източник: Точковата редукция - мит или реалност? http://www.bb-team.org/articles/1117/#ixzz0mKD85F8Y
http://www.bb-team.org/articles/1117/#axzz0mKD4CMdo
WaterLilly
04-27-2010, 18:13
Хора, моля ви дайте линк към някакви упражнения за разтягане.
WhitEShadoW
04-27-2010, 18:29
Хора, моля ви дайте линк към някакви упражнения за разтягане.
http://www.youtube.com/watch?v=BaDXNjFjjnU
stealthyGirl
04-27-2010, 18:45
Аз не искам да отслабвам, а само да стана малко атлетична... Да пробвам как изглеждам така. :) Значи, ако го правя (Пъмп ит ъп), трябва ли да ям малко повече от обикновено, за да си запазя теглото?
December
04-27-2010, 20:21
Изтеглех си го преди 1 час.
Преди малко го пробвах,интересно е :) Харах до трийстата минута и го спрях.Просто почнах нищо да не им схващам к'во правят.Ще ми трябва една седмица докато схвана добре всички стъпки.
А вие защо го правите само 2 пъти в седмицата?Аз не че имам нещо за сваляне,но ще го правя всеки ден,просто ми е забавно.И за фитнеса съмм забелязала че само по 2-3 пъти ходят хората?Но можете ли да ми отговорите защо 8-) ? Да няма някво претоварване или незнам..нещо от тоя род?
А междоругото,не че има че има нещо общо с пъмп ит ъп,но пак е за режимите...40-50км. каране на колело на ден много или малко ви се виждат?
Glamour92
04-27-2010, 20:36
Изтеглех си го преди 1 час.
Преди малко го пробвах,интересно е :) Харах до трийстата минута и го спрях.Просто почнах нищо да не им схващам к'во правят.Ще ми трябва една седмица докато схвана добре всички стъпки.
А вие защо го правите само 2 пъти в седмицата?Аз не че имам нещо за сваляне,но ще го правя всеки ден,просто ми е забавно.И за фитнеса съмм забелязала че само по 2-3 пъти ходят хората?Но можете ли да ми отговорите защо 8-) ? Да няма някво претоварване или незнам..нещо от тоя род?
А междоругото,не че има че има нещо общо с пъмп ит ъп,но пак е за режимите...40-50км. каране на колело на ден много или малко ви се виждат?
хората ходят по 2-3 пъти в седмицата(според мен 4 е най-добре),защото иначе възниква опасност от прегаряне и мускулна умора,все пак човек има нужда и от възстановителен период.Отделно,че ще започне да ти омръзва,особено ако си начинаещ-тръгваш с един огромен ентусиазъм...а после ще станеш майстор на оправданията.
40-50км вело на ден...опитай само за един ден и после сподели как се чувстват коленете ти...
December
04-28-2010, 11:11
Имаше един период през лятото, когато карах колело всеки ден(или през ден,зависи дали имам работа) и не съм забелязала нещо да ме боли или пък друго.Карах от Тошево до Добрич и после пак се връщах в Тошево.Това е около 45-50км.Като казах на една приятелка тя каза че е много,гаджето й пък каза че е нищо особенно и че с приятелите му карали много повече.И ми стана интересно 8-) Все пак те са момчета де...Това лято пак ще карам.Този път ще се опитам да отида до Варна,но ме е страх, че ще се загубя 8-) А и от моят град до Варна има към 100км., почти съм сигурна че няма да издържа. А и тировете и полицията са голям проблем, грр :(
40-50км вело на ден...опитай само за един ден и после сподели как се чувстват коленете ти... това не знам,нека някой друг да се пробва и да каже.Аз всеки ден(без зимата разбира се) карам колело и съм свикнала.Но може да се пробвам със 100км.Интересно ми...сигурно ще съм смазана :D
blackeye
04-28-2010, 11:56
Аз питах в другата тема, но забравих, че преди това писах в тази та да си повторя въпроса:
След като правихте упражненията получиха ли ви се стрии? :(
Steff9423
04-28-2010, 16:06
Оу..от два дена съчетавам Пъмп ит и скачане на въже и има страхотен ефект..
15-20 минути на въже,потиш се повече от колкото с Пъмп ит..Страхотно е..сега отивам да тичам.. 8-)
WaterLilly
05-01-2010, 14:39
Оу..от два дена съчетавам Пъмп ит и скачане на въже и има страхотен ефект..
15-20 минути на въже,потиш се повече от колкото с Пъмп ит..Страхотно е..сега отивам да тичам.. 8-)
Нямам представа как издържаш. Сега направих 10 минути от Pump it up и корема адски ме боли, но явно не съм постигнала баш искания ефект, защото почти не съм се изпотила (какво да се прави, толкова издържах). Това е убийствено. И аз искам да го правя, за да се стегна малко, защото ми писна да съм с такива пилешки мускулчета.
Аз питах в другата тема, но забравих, че преди това писах в тази та да си повторя въпроса:
След като правихте упражненията получиха ли ви се стрии? :(
кажете че и аз искам да знам ... тези които са я правили нека споделят :)
sweetsunshine
05-02-2010, 10:43
Стриите се получават при рязко напълняване,отслабване или израстване на височина... от упражненията според мен няма как да се получат :)
Аз правих Пъмп ит ъп понеделник и вторник.Сряда не го направих супер бързо се изморих :? ..Мислех,че като ги правя тези упражнения и на другия ден ще имам мускулна треска ама нищо подобно,след упражненията си взимам душче и после съм като нова доста тонизиращо ми действат.Другата седмица ще ги правя всеки ден тъй като ще имам повече време,дано да има резултат :)
ако смеся pump it up с тае бо смисъл и двете да ги правя всеки ден за около един месец ще мога ли да сваля, обаче и да си личи ?!? :?
DollDaggaBuzzBuzz
05-17-2010, 05:55
[quote="December"]Имаше един период през лятото, когато карах колело всеки ден(или през ден,зависи дали имам работа) и не съм забелязала нещо да ме боли или пък друго.Карах от Тошево до Добрич и после пак се връщах в Тошево.Това е около 45-50км.Като казах на една приятелка тя каза че е много,гаджето й пък каза че е нищо особенно и че с приятелите му карали много повече.И ми стана интересно 8-) Все пак те са момчета де...Това лято пак ще карам.Този път ще се опитам да отида до Варна,но ме е страх, че ще се загубя 8-) А и от моят град до Варна има към 100км., почти съм сигурна че няма да издържа. А и тировете и полицията са голям проблем, грр :(
За това се кара през нощта ;)
zlatnata_ribkaaa
05-17-2010, 08:09
И аз правих Pump it up окло 12 пъти първата седмица не всеки ден а втората , абсолютно всеки ден цялото мн. ми харесва , но и много проблеми ми докара краката така започнаха да ме болят , коленете да ми пукат , нощем единия крак ми се схващаше по няколко пъти , а през деня не спираха да ме болят мускулите на пръстците и направо беше ужасно, като ходех и ми сълзяха очите от болка , добре че вече ми се оправиха и не ме болят .Харесва ми , но не съм сигурна дали да го започвам отново , абе ще си помисля , но като цяло ефекта е много добър , ако се навлечеш с няколко тениски :D потенето е по силно и ефекта по-бърз , но пръстците стават много груби аз такъв мускул направих , че ми странаха като камъни :D :D :D
IrRePlAcEaBlE
05-17-2010, 12:02
Правя Pump it up всеки ден поне по 30 мин, понякога успявам да го направя и цялото. Наистина има страхотен ефект. Започнах го от 3 седмици, а вече свалих 4 кг. Не знам дали са много или малко за три седмици, но лично аз съм изключително доволна. Е, опитвам се да го съчетавам и с правилно хранене, не някакви строги диети- просто ограничавам хляба и сладкото до минимум. Надявам се да сваля още килограми и съм убедена, че Pump it up-a помага, препоръчвам го на всички.
the_best_f
06-04-2010, 22:24
А спазвате ли някакъв специален хранителен режим и ако да - какъв?
Е добре.. Защо си мислите, че като се потиш повече и отслабваш повече? Потта е вода и минерални соли. Мазнината не излиза през ръцете, гърба или пък мишниците. Не тя се маха, когато се потим. Ако беше така, то като се пипнеш- все едно пипаш олио. Не е така, нали? Бях чела, че някой докато бягат си овиват корема с фолио, за да се потят повече. Пълна глупост! Окей.. 1,2 часа корема ще е по-малък и след това пак ще си върне предишната форма. Потенето не е начин за премахване на мазнини..
NnIkITYy
07-05-2010, 19:01
и аз да споделя :D правила съм pump it up общо около 5-6 пъти ама не редовно а така като ми скимне тъй че няма как да се е появил ефект при мен , но ме съмнява че бих ги правила тези у-я като някои всеки ден, защото само от няколко пъти слушане вече ми става лошо като и чуя гласа на водещата пък камо ли от 30 :D
^И на мен ми е много смешна. :lol:
evalongoria33
07-11-2010, 18:16
Здравословна хранене, 2-3 пъти този Уъркаут и през останалите дни от седмицата ориенталски танци от Ютуб или курс за тези танци, и общо взето така оформям тялото и поддържам фигурата ;-)
gerchetoo14
07-21-2010, 09:01
naistina mn natovarvat no mislq che ima efekt a kolkoto do myskolnata treska ima q purvite nqkolko dena sled tova izchezva.. az razvih takiva myskoli na rucete samo za edna sedmica ..molq ako nqkoi znae ot kude mogata da se izteglqt i dr takiva yprajneniq neka pratqt link - mss :) :)
Аз се сетих много късно за Pump it up имам около една седмица само и после заминавам на море.Според вас ако го правя цялото всеки ден дали ще има някакъв ефект за толкова малко време?Искам да си оформя талията и да сваля малко от вътрешната част на бедрата.Искам и стягане на тялото като цяло.Намерих и някакви хавайски упражнения които пренират най-вече корема и ако не се предам от Pump it up ще ги пробвам и тях.Просто тая седмица цялата за спорт ще я използвам.Не се тъпча с храна и пия много течности.Според вас дали ще има ефект?
http://zamunda.net/details.php?id=54991&hit=1
или
http://zamunda.net/details.php?id=55269&hit=1
И аз ще пробвам първото ... :grin:
Направих го цялото с 2-3 почивки от 1-2 минути и едно изпито шише вода.Доста напрежение има на места...Но ми хареса.
December
07-21-2010, 17:32
ох малее...пот пот и пот.адски съм изморена
днеска сутринта направих отново пъм ит ъп цялото,ноо...
сега като "танцувах"(или по-точно много подскоци мяткане на ръце и въртене на тялото :lol: ) на това http://www.youtube.com/watch?v=lKQ3dSJlHgU&feature=related умрех :lol: Изтанцувайте го бясто 2-3 пъти и ще видите резултат.Но казвам бяснооо!Представете си,че сте палка(ъъъ не знам как точно се казват тия неща към барабаните) която удря барабаните.Представете си,че дръма в трака е вашето тяло и всеки удар е едно движение(оемджи все едно съм някакъв от ония терапевти шарлатани,само как обеснявам ;д)
Пуснете си каквато и да е габба или хардкор.Вършат страшна работа <33
И все пак да попитам защото днеска се сетих нещо...
имаше преди едно предаване май че с кармен електра.нещо като аеробика.даваха го по битиви преди години рано сутрин.
някой сеща ли се?искам пак да го видя...
дано се сетите ((:
kukli4kata001
08-09-2010, 08:49
Аз правя Pump it up от 2 дена и съм много изморена, боли ме всичко. Ама пък е много яко, и го правя цялото, разбира се с почивки,че просто не издържам. Тази седмица сигурно заминавам на море и няма да мога да направя пълни 2 седмици.... но след това. Яд ме е,че няма да бъда стегната за морето,но какво пък. Важно е изживяването. Аз по принцип съм слаба и аз искам да се стегна.
Сега си тегля Pump it up beach body.
December
08-09-2010, 08:56
Сега си тегля Pump it up beach body.Я,може ли линк нещо...Защо не го намирам в замунда :-o
Ти откъде си го дръпна?
anitapz93
08-09-2010, 09:23
^ http://p2pbg.com/index.php?page=torrent-details&id=8c190f16bbbb63801bb3517aba3d1a97be74ca7c
brutaLxxbunny
08-09-2010, 10:11
Изглежда интересно и доста сте доволни .. ще го пробвам :)
IrRePlAcEaBlE
08-09-2010, 11:08
Хора, някой случайно да е чувал за Pussycat dolls workout? :-o Във vbox7 ги има клипчетата, но ми се иска да намеря линк за цялата програма. Някой ако може да помогне ще съм много благодарна.