View Full Version : Проблем бенки
DjPiRgOs
03-30-2010, 18:14
Някой да знае лесен и безопасен начин за премахване на бенки ама от тези малките дето и 1 см нямат
ShowMeHowToLie
03-30-2010, 19:17
Някой да знае лесен и безопасен начин за премахване на бенки ама от тези малките дето и 1 см нямат
НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ИЗОБЩО, АМА ИЗОБЩО НЕ СИ И ПОМИСЛЯЙ САМА !!!!!!!!ЛЕКАР! Имах проблем с 1 бенка и отидох на лекар..Дават ти съвети и тн.. :]
За лицето ли говорим?
Щото ако е на друго място не виждам смисъл да ги махаш?
ShowMeHowToLie
03-30-2010, 19:37
За лицето ли говорим?
Щото ако е на друго място не виждам смисъл да ги махаш?
Всъщност може да е на такова място, че да пречи. Например на кръста и да пречи на панталоните. На врата и да се жули с блузите и тн и тн и тн
Е да ама спомена, че са доста малки и затова ...
unwritten13
03-30-2010, 19:53
Имам панически страх от тия твари... Като си помисля, че от тях може да се образува рак ( не знам с точност дали така му се казва :? ) , но простоо ... бих ги махнала всичките. :D
BlackKeys
03-30-2010, 20:16
Защо са ти да ги махаш при положение, че са малки?
Но сама в никакъв случай недей.
magincis
03-31-2010, 03:44
не си чопли бемките, а и от тях може да се получи рак на кожата, затова не ги закачай...
sw3etyrrr
03-31-2010, 08:31
недей сама,а и какво толкова ти пречат малки бенчици :д
DjPiRgOs
03-31-2010, 09:38
НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ИЗОБЩО, АМА ИЗОБЩО НЕ СИ И ПОМИСЛЯЙ САМА[!!!!!!!!ЛЕКАР! Имах проблем с 1 бенка и отидох на лекар..Дават ти съвети и тн.. :]Сам Мъж Съм :x
sunshine955
03-31-2010, 09:52
къде са тия бенки че толкова ти пречат ??
По принцип е най- добре да се премахнат оперативно...
ами , че то това е и единствения начин
Да, то и аз незнам друг, но все пак не бях 100% сигурна дали не може да се махнат и по друг начин. В смисъл познавам хора, който, ако бенките са изпъкнали ги връзват с конец, за да изсъхнат и те сами падали, но само тези изпъкналите: http://images23.snimka.bg/005164067.jpg
Не знам как точно им се вика. :D
Та може и друг начин да има и за другите.. знам ли.. невежа съм в тази област.
майка ми наскро си маха такова нещо оперативно.
в никакъв случаи не трябва да се връзва,защото това е раково образование.след като го одрежат го изследват за да кажат какво е всъщност
ShowMeHowToLie
03-31-2010, 10:27
НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ИЗОБЩО, АМА ИЗОБЩО НЕ СИ И ПОМИСЛЯЙ САМА[!!!!!!!!ЛЕКАР! Имах проблем с 1 бенка и отидох на лекар..Дават ти съвети и тн.. :]Сам Мъж Съм :x
Добре...съжалявам ||-((
brizeida
03-31-2010, 10:40
Една учителка наскоро ми показа, че си е махнала бемка на кръста. Изглеждаше точно като.. немога да го обясня;) Ако някой се е горил с цигара.. като мине 1 2 месеца остава белег, по-бял от кожата и по гладка кожа. Това е. Струвало и е около 100лв. Измерва се по някъкъв начин от лекар, преглежда се дали не е опасно да се махне ии така :)
DjPiRgOs
04-01-2010, 10:51
къде са тия бенки че толкова ти пречат ??По лицето :(
Converse333
04-01-2010, 11:37
И аз имам много бенки по лицето, врата и ръцете. Тези на врата са ми 3 големи и трябва да се махат, понеже както и другите казаха могат да се превърнат в меланоми (т.е. рак). Но никога не бих си махала бенки от лицето, ще останат белези блааа... Това ти е чара. :)
DjPiRgOs
04-01-2010, 13:03
Те са малки но се пак :( момичетата едва ли ги кефи
DjPiRgOs
04-01-2010, 13:07
Аз имам и по цялото тяло и само две големи едната близо до раменете другата на гърба а едната като бях малък я бях леко учоплил а и имам едни дето са като петанца поддържам отлична хигиена
Neopitom3na
04-01-2010, 13:34
Аз имам и по цялото тяло и само две големи едната близо до раменете другата на гърба а едната като бях малък я бях леко учоплил а и имам едни дето са като петанца поддържам отлична хигиена
Може да прозвучи странно..., но какво общо има хигиената с бенките?