Влез

View Full Version : Сутиен

cveteto64
03-31-2010, 12:19
Искам да попитам тези от вас които са имали и носили от силиконовите сутиени без презрамки, удобни ли са, стабилно ли се прикрепват към бюста и общо взето дайте ми съвет да си взема ли... Абитуриентка съм и роклята ми в с гол гръб и нямам възможност да сложа обикновен, защото ще загрози цялата гледка...

LovelyGirl
03-31-2010, 12:27
Аз също ще съм с такъв сутиен на бала, защото роклята ми не позволява друг. Да ти кажа на мен са ми удобни :) Отначало докато свикна ми беше странно и имах чувството, че все се мести или ще падне, а той изобщо не се мърда. Хубавото е, че можеш да си го нагласиш точно както си поискаш. Аз съм доволна от сутиена :)

magincis
03-31-2010, 18:20
Искам да си взема такъв, а къде се продават?!? :) И на каква цена...

mimsssssss
03-31-2010, 19:01
Цените са от 10 до 150лв, но на мен ми се струваха все еднакви :-D ама сигурно не е де. Знам че стават само за малки чашки А, Б и ако някой иска да рискува Ц. Аз определено не бих, защото съм с Д и гърдите ми не могат да се сплескат и да стоят с тея чашки. И аз ще съм абитуриентка, роклята ми е по поръчка, но мисля че ще съм със силиконов гръб.
Иначе тея силиконовите чашки си имат лепилце вътре и много момичета с малки гръди ги ползват и за след това, казват че давали илюзия за по - големи.

едит: марката Триумф за белйо има такива и са 25лв :)

GaBiIi__
03-31-2010, 19:04
не са стабилни . не са удобни лесно се слагат и носят ноо ако се изпотиш или намокриш рискуваш да ти падне без дори да се усетиш.. по добре без сутиен :)

LovelyGirl
03-31-2010, 20:09
Аз предишният си го бях взела за 10лв. Вчера исках да си купя нов, но продавачката се опита да ми пробута чашка Д, при положение, че вижда, че съм чашка Б.. много ме издразни, колко спорихме дали си отговарят на номера или не.Малоумна работа.
Иначе наистина създават илюзия за малко по-голям бюст. Аз съм чувала противоречиви мнения. На някои не са им удобни, на мен лично са ми добре.
Най-хубаво си вземи и го поноси няколко пъти, за да свикнеш и да видиш дали изобщо ще ти е удобен. Ако го сложиш за 1ви път на бала със сигурност няма да ти е удобен :)

the_best_f
03-31-2010, 20:22
Моят е 15 лв. Не съм го носила общо взето. Един - два пъти само, но не навън, а за да видя удобен ли е. Аз съм с чашка B и си стои на мястото, дори е удобен. Но не знам как е за дълъг период от време. Надявам се да съм помогнала...

cveteto64
04-01-2010, 05:20
Благодаря ви за отговорите.. Аз съм с чашка Ц, но май ще рискувам с тия сутиени... Не мога да се похваля със много стегнат бюст, за да съм без сутиен, а искам всичко на бала да е перфектно...

Inn0cenCe
04-01-2010, 13:13
Прочетох доста различни мнения. Аз лично не съм носила тъкъв сутиен и нямам намерение да пробвам, но ако не ти е удобен можеш да пробваш и с обикновенн сутиен, който има силиконов гръб (ако роклята ти не е с много гол гръб, от който може да се вижда сутиена) :) ...

Gllory
04-01-2010, 13:59
Аз съм носила ии не е неудобен, но постоянно имах чувството, че ще ми падне и за това избягвам да го нося :) предполагам за 1 ден ще издържиш ... иначе моя го взех за 10/15/20 лева не си спомням точно

annamari
04-01-2010, 15:50
аз имах усещането че съм без сутиен
не ми харесват особено, по добре силиконов гръб, хем по-удобно хем по-сигурно
не да се изложиш на бала си 8)

cveteto64
04-01-2010, 17:07
не да се изложиш на бала си 8)Роклята ми е подобна на тази и си мисля, че супер грозно ще стои прзрамката на сутиента отзад.. Предпочитам няколко часа неудобство пред грозна гледка :)
http://1.bp.blogspot.com/_A6wdXJBvNwI/Sa5xMM4sPnI/AAAAAAAAAAU/Wn49K64WpIE/s400/balni_rokli1.jpg

Inn0cenCe
04-01-2010, 18:26
не да се изложиш на бала си 8)Роклята ми е подобна на тази и си мисля, че супер грозно ще стои прзрамката на сутиента отзад.. Предпочитам няколко часа неудобство пред грозна гледка :)
http://1.bp.blogspot.com/_A6wdXJBvNwI/Sa5xMM4sPnI/AAAAAAAAAAU/Wn49K64WpIE/s400/balni_rokli1.jpg

Можеш да си сложиш прозрачна презрамка през врата, не е особено удобно, но ако си с пусната, дълга поне до раменете коса, няма изобщо да се личи :) .

NeverTheSame
04-01-2010, 18:48
Inn0cenCe,момичето не иска да има сутиен,който да се вижда на гърба.

PepSsSi
04-01-2010, 19:47
Добре, а защо изобщо искаш такъв? Като цяло роклите ги правят с чашки или там както се нарича и не е нужно....само неудобства си ъздавате...но мое мнение :D

Inn0cenCe
04-01-2010, 19:59
NeverTheSame , като знаеш толкова дай ти предложение....все пак не може и да ти е удобно и да не се вижда нишо, няма такива неща :) . С вградени чашки също става, и е доста по-удобно :) .

mimsssssss
04-01-2010, 20:00
Защото каза, че е с чашка Ц и определено ще и е трудно без сутиен. Остави че ще и е отпуснато, ами неудобството от танците и лашкането... Големите гърди изискват грижи

LovelyGirl
04-01-2010, 21:03
Роклята може да не позволява да се пришият чашки. Може би затова е избрала този сутиен. Моята също не позволява, но поне аз знам, че ми е удобен :)
Иначе със силиконов гръб ще стои грозно, недей :?

cveteto64
04-02-2010, 07:23
Роклята може да не позволява да се пришият чашки. Може би затова е избрала този сутиен. Моята също не позволява, но поне аз знам, че ми е удобен :)
Иначе със силиконов гръб ще стои грозно, недей :?
Да права си не позволя да е с вградени чашки и май ще използвам силиконовите чашки дори и да не ми е удобно за няколко часа нищо няма да ми стане ще потрая :)

Pawiinka
04-02-2010, 07:55
на мен също са ми много удобни . :)